Bodziulka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie okupuje, a grzeje :cool3: :cool3: Odezwał się we mnie jakiś zew krwi:crazyeye: :crazyeye: Zaczęłam wyć:crazyeye: Idę spać, bom siem sama siebiem bojem:diabloti: to wilkołakiem raczej nie jesteś ;) bo wilkołaki przy zaćmieniu/niedoborze światła nocnoksiężycowego są w depresji ;) Quote
Bodziulka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Danusia12 napisał(a):On jest boski :lol: trudno się nie zgodzić :p dzis znów byliśmy na zastrzykach (chodzmy tak średnio co 2 dni :roll:) i musiałam go na smyczy zaciągać, już o wspomaganiu ręcznym nie wspominając, tak bidulek nie lubi tych zastrzyków - ale dziwnie się ożywia, jak już jest pow wszystkim i zasuwa do biurka lekarza... a na biurku sa smakołyki - sępisko ;) ale należy mu się za te cierpienia igielne ;) Quote
Menrzuś Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bodziulka napisał(a):trudno się nie zgodzić :p dzis znów byliśmy na zastrzykach (chodzmy tak średnio co 2 dni :roll:) i musiałam go na smyczy zaciągać, już o wspomaganiu ręcznym nie wspominając, tak bidulek nie lubi tych zastrzyków - ale dziwnie się ożywia, jak już jest pow wszystkim i zasuwa do biurka lekarza... a na biurku sa smakołyki - sępisko ;) ale należy mu się za te cierpienia igielne ;) Moje pieski wręcz uwielbiaja wetkę - nawet zastrzyk przyjmą bez smaczka na zachętę. Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bodziulka napisał(a):to wilkołakiem raczej nie jesteś ;) bo wilkołaki przy zaćmieniu/niedoborze światła nocnoksiężycowego są w depresji ;) No właśnie dopadła mnie depresja, bo mateńka mi zajęła łazienkę:placz: :placz: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Bodziulka'] Wow, ale świetne :D u nas nic nie było widać:shake: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moja kochaniutka siwa mordeczka :) :) :) Prosze wymiziać tą mordeczke :) Quote
Bodziulka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Moje pieski wręcz uwielbiaja wetkę - nawet zastrzyk przyjmą bez smaczka na zachętę. on jak był młodszy, to też chętnie chodził, witał się i w ogóle... ale ma tyle zrostów od zastrzyków, że gdziekolwiek się go kuje, to go boli :shake: Bodziek wyyymiziany :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Biedny Bodziuś! :-( Rozumiem, że te zastrzyki są nieuniknione? :shake: Quote
Bodziulka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ania, mógłby ich nie dostawać, ale one są po to by mu pomóc: to są zastrzyki przeciwbólowe+wspomagające dobry metabolizm, czyli takie, żeby wspomóc budowę białek i ograniczyć ich nadmierne spalanie. Quote
Bodziulka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ma się rozumieć zrobione :lol: ale on cudnie na wiosnę pachnie :cool3: Quote
Kitka20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć Bodziulka, biedny Box ech cieszę się że moja bez smakołyków pozwala zrobić sobie zastrzyk bo by była lipa ale mam nadzieje że Boxowi pomogą te sastrzyki Wymiziaj go odemnie i daj buziola w faflora Quote
Bodziulka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Bodziek dostaje smaczki po zabiegu, nie przed czy w trakcie ;) i wtedy jakoś dziwnie przymila się do lekarza :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tequila nie mogła dostawać smaczków bo nie mogła nic jeść Quote
Bodziulka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :shake: oj biedne te nasze psiaczki :-( Quote
Medorowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Quote
Bodziulka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dziękujemy choć nie obchodzimy :evil_lol: wiecie co - nie ma nic bardziej fascynującego, niż rozliczanie PITa w porąbanym programie komputerowym :evil_lol: P.S. Pamiętajcie o 1% na psiaki!! Quote
ania14p Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jak już, zbiorę się za swoje lenistwo, to przyślę Ci zdjęcie poprzedniego Boksia mojej teściowej - prawie kaczor, przepraszm, bliźniak! Quote
Bodziulka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 k...k...k...kaczor? :crazyeye: :evil_lol: Quote
ania14p Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gdybym miała i lubiła dzieci, to byłabyś pierwsza na mojej liście :diabloti: ( uściski dla Rodziców :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 No wiesz, ciężko jest żyć z geniuszem :diabloti: :lol: Quote
Recommended Posts