Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Nie okupuje, a grzeje :cool3: :cool3:

Odezwał się we mnie jakiś zew krwi:crazyeye: :crazyeye: Zaczęłam wyć:crazyeye: Idę spać, bom siem sama siebiem bojem:diabloti:

to wilkołakiem raczej nie jesteś ;) bo wilkołaki przy zaćmieniu/niedoborze światła nocnoksiężycowego są w depresji ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia12 napisał(a):
On jest boski :lol:

trudno się nie zgodzić :p

dzis znów byliśmy na zastrzykach (chodzmy tak średnio co 2 dni :roll:) i musiałam go na smyczy zaciągać, już o wspomaganiu ręcznym nie wspominając, tak bidulek nie lubi tych zastrzyków - ale dziwnie się ożywia, jak już jest pow wszystkim i zasuwa do biurka lekarza... a na biurku sa smakołyki - sępisko ;) ale należy mu się za te cierpienia igielne ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
trudno się nie zgodzić :p

dzis znów byliśmy na zastrzykach (chodzmy tak średnio co 2 dni :roll:) i musiałam go na smyczy zaciągać, już o wspomaganiu ręcznym nie wspominając, tak bidulek nie lubi tych zastrzyków - ale dziwnie się ożywia, jak już jest pow wszystkim i zasuwa do biurka lekarza... a na biurku sa smakołyki - sępisko ;) ale należy mu się za te cierpienia igielne ;)

Moje pieski wręcz uwielbiaja wetkę - nawet zastrzyk przyjmą bez smaczka na zachętę.

Posted

Bodziulka napisał(a):
to wilkołakiem raczej nie jesteś ;) bo wilkołaki przy zaćmieniu/niedoborze światła nocnoksiężycowego są w depresji ;)

No właśnie dopadła mnie depresja, bo mateńka mi zajęła łazienkę:placz: :placz:

Posted

Danusia12 napisał(a):
Moje pieski wręcz uwielbiaja wetkę - nawet zastrzyk przyjmą bez smaczka na zachętę.

on jak był młodszy, to też chętnie chodził, witał się i w ogóle... ale ma tyle zrostów od zastrzyków, że gdziekolwiek się go kuje, to go boli :shake:

Bodziek wyyymiziany :loveu:

Posted

Ania, mógłby ich nie dostawać, ale one są po to by mu pomóc: to są zastrzyki przeciwbólowe+wspomagające dobry metabolizm, czyli takie, żeby wspomóc budowę białek i ograniczyć ich nadmierne spalanie.

Posted

Cześć Bodziulka, biedny Box ech cieszę się że moja bez smakołyków pozwala zrobić sobie zastrzyk bo by była lipa ale mam nadzieje że Boxowi pomogą te sastrzyki Wymiziaj go odemnie i daj buziola w faflora

Posted

Dziękujemy choć nie obchodzimy :evil_lol:

wiecie co - nie ma nic bardziej fascynującego, niż rozliczanie PITa w porąbanym programie komputerowym :evil_lol:
P.S. Pamiętajcie o 1% na psiaki!!