Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Doopka jest mała, waży 26,7kg - niestety, jego zły metabolizm jest szybszy niż dobry i ma powolny zanik mięśni :shake:

Madzia - akurat ta fotka cytowana przez Ciebie jest na łóżku ;)

Ojj Bodziulka, Bodziulka:shake: :shake: Bo ten komentarz akurat nie dotyczył tej fotki <->tej fotki dotyczyło to ,,:loveu: ", a mój komentarz to do ogółu:diabloti: ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ojj Bodziulka, Bodziulka:shake: :shake: Bo ten komentarz akurat nie dotyczył tej fotki <->tej fotki dotyczyło to ,,:loveu: ", a mój komentarz to do ogółu:diabloti: ;)

No właśnie Bodziulka, to że Bodzio leży na kanpie wcale nie znaczy że nie może na fotel narzekać!:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Super że dziś był dobry chumorek, weekend się zbliża więc z każdym dniem powinno być jeszcze lepiej!:cool3:

Posted

O bosze, toż to niebezpieczne!:eek2: :evil_lol: Ale co im się stało, prąd ich pokopał..? I Ty Bodziulka za to ciężkie pieniądze wydajesz żeby Ciebie też tym prądem tak...bez znieczulenia...i do góry nogami..?:-? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no właśnie też tam z dziewczynami gadałyśmy, że nie dość, że się męczymy to jeszcze płacić za to musimy :roll: :evil_lol: niestety, jest to nie bezpieczne i wypadki się zdarzają, ale w końcu każdy musi chociaż raz w życiu upaść na głowę ;) tyle, że oni już ćwiczą koło 10 lat, poza tym na treningu nie chodzi o to, żeby się pozabijać, tylko żeby pograć :lol: ja chwilowo mam przerwę :roll: sobie na snowboardzie kolano trzepnęłam i w poniedziałek idę do lekarza - niestety capoeira jest bardzo urazowa i obciążająca, jeżeli chodzi o kolana i plecy, więc nie wiem, co to będzie :-(

Posted

O kurde, Bodziulka, nie wygłupiaj się!:oops: Śmigaj do weta...znaczy do doktora :grins: :evil_lol: i niech Ci kolanko uzdrowi! Bo ja chcę móc za pare lat się chwalić znajomym, że znam taką co takie wariactwa wyczynia jak ci tu kolesie na zdjęciach!:lol:

A jak tam Bodzio???Bo coś z tematu zeszłaś.:mad: ;) :lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
O kurde, Bodziulka, nie wygłupiaj się!:oops: Śmigaj do weta...znaczy do doktora :grins: :evil_lol:

się nie śmiej, ale kiedyś, jak potrzebowałam samą receptę, to żeby nie czekać tydzień w kolejce do lekarza, to śmigałam do weta po recepty dla siebie, tzn dla Boxa :evil_lol:

Asia, ja tez bbym tak chciała śmigać :placz:

A jak tam Bodzio???Bo coś z tematu zeszłaś.:mad: ;) :lol:

Bodzio? Bodzio? :hmmmm: a kto to taki? :lol:

Bodzio ma się dobrze, teraz - dla odmiany oczywiście - jest na lekach, bo mu kiepskie wyniki wątroby wyszły (tzn wiekowe), wczoraj podarował wetowi kupkę przed gabinetem :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
wczoraj podarował wetowi kupkę przed gabinetem :evil_lol:

Jaki on szczodry:diabloti: :p
Bodziulka napisał(a):
a widzieli Wy jak ludki latają :cool3:

Ale zajefajnie:crazyeye: :crazyeye: Normalnie matrix :] :] :] :]

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jaki on szczodry:diabloti: :p

ano - w domu tez mu się zdarza ;)

Ale zajefajnie:crazyeye: :crazyeye: Normalnie matrix :] :] :] :]

aha - a na żywo to dopiero coś - jakbyście kiedyś trafili na taki pokaz capoeiry, to sobie zróbcie chwilkę wolnego na podziwianie ;)

Posted

Rany:crazyeye: , oni lotają bez skrzydełek:evil_lol:

Witajcie Bodziulki:multi:
Długo mnie tu nie było, ale to nie moja wina:cool3: - dogo takie niedobre i mnie tu nie:mad: wpuszcza:mad: .

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bodziulko, czy to trening Twojej grupy? :cool3: :evil_lol:

Proszę wycałować Bodzia ode mnie! :loveu:

Owszem ,mojej :cool3:

Bodzio wycałowany :loveu: ale dzisiaj coś słabo mu nóżki chodzą :shake:

Posted

Wszyscy teraz z tymi filmikami Akurat jak mi się coś w kompie popier...liło:angryy: i nie mogę ogladać:placz:
Ale pewnie zanim wstawcie, będziesz musiała się wyspać, więc pewnie do tego czasu w moim skromnym i zarówno pikknnnnyym komppiku się wszystko ustatkuje:p :p