AśkaK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Bodziulka']świeże powiadasz :evil_lol: ;-) Dobra, dobra, nie mądraluj!:eviltong: :evil_lol: [quote name='Bodziulka'] kominek :evil_lol: Nie kominek tylko piec!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Masz za swoje!:eviltong: :lol: ;) Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 kominek łazienkowy :diabloti: Quote
AśkaK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jasne, prysznicowo-bidetowy!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Danusia12 napisał(a): ' A w tej chatce same dziwy..." Jak byłam mała, to zawsze to słowo przekręcałam:oops: Zgadnijcie jak:evil_lol: Ale mi ciarki przeszły, jak zobaczyłam, jak musieliście przechodzić przez rzeczkę:razz: Fotki są super, ale brakuje mi tu głównego bohatera tej galerii:razz: Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 sople prawicujące ;) i fotki z drogi - Cisna serpentyny sam szczyt Góry Jabłonnej, czyli góry serpentyn koniec serpentyn ;) pomnik Świerczewskiego Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak byłam mała, to zawsze to słowo przekręcałam:oops: Zgadnijcie jak:evil_lol: ja też, ale u mnie to były "cuda" :eviltong: Ale mi ciarki przeszły, jak zobaczyłam, jak musieliście przechodzić przez rzeczkę:razz: hehe no do największych przyjemności to nie należało, ale zaoszczędziliśmy tym ok 30min na podróży łąkami w błotku :evil_lol: jak szliśmy pierwszego dnia w nocy, to bardzo ambitnie i rozsądnie, zamiast podwinąć spodnie, to je wsadziliśmy do butów, i jak nam się nalało do butów... :evil_lol: :lol: Fotki są super, ale brakuje mi tu głównego bohatera tej galerii:razz: :hmmmm: mnie? :p no muszę zgrać fotki z telefonu taty, tam jestem :evil_lol: [quote name='AśkaK'] Jasne, prysznicowo-bidetowy!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;-) prysznicowy owszem, bidetu tam nie ma :eviltong: Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 jak tylko zjechaliśmy z Góry Jabłonnej, skończył się śnieg i zaczęły pejzaże jesienno-wiosenne Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bodziulka napisał(a): :hmmmm: mnie? :p no muszę zgrać fotki z telefonu taty, tam jestem :evil_lol: No dobra, Ty też możesz być:eviltong: Ale tego drugiego bohatera też możesz dać:p Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 aaaaaa o bilbordach mówisz - chcesz i masz ;) przydrożne bilbordy :lol: Quote
izka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pięknie w górach oj pieknie:lol: bilbordy super złapałaś :evil_lol: ha ha ha...... Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 No to ten, którego tu w ogóle nie powinno być ;) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bodziulka napisał(a):No to ten, którego tu w ogóle nie powinno być ;) :evil_lol: Dzięki za tak wielki gest z Twojej strony:modla: :modla: :razz: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 :evil_lol: :evil_lol: może w tym tygodniu będzie więcej ;) Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Śpiący królewicz ;) Witajcie Bodziulki, niedzielnie :) Quote
arystokratka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witajcie Bodziulki nocnie ;) Udaneo tygodnia życzymy ;) Quote
Medorowa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Bodziulka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: może w tym tygodniu będzie więcej ;) :cool3: :cool3: :cool3: :lol: Quote
Bodziulka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 wczoraj zrobiłam fotki z serii "wyginam śmiało ciało" :razz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 czesc:multi: [quote name='Bodziulka'] jamu to stanowczo za dobrze:evil_lol: :loveu: Quote
AśkaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ta to jak zawsze..."wczoraj zrobiłam fotki..."!:roll: :mad::lol: NO TO DAWAJ TE FOTKI, NO!:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nieee, muszę iść się uczyć papa :eviltong: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 wrrr nie wstawiaj moich fotek na dogo ;) :lol: Wyginam Śmiało Ciało Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gazowane mandarynki ;) Witajcie Bodziulki Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 "Dlaczego ten fotel taki mały? A może to moja doopa taka wielka??" Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Bodziulka napisał(a): Bodziulka ty się pastwisz nad psem - taki mały fotel:mad: Quote
Bodziulka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Iza i Avanti napisał(a): "Dlaczego ten fotel taki mały? A może to moja doopa taka wielka??" Doopka jest mała, waży 26,7kg - niestety, jego zły metabolizm jest szybszy niż dobry i ma powolny zanik mięśni :shake: Madzia - akurat ta fotka cytowana przez Ciebie jest na łóżku ;) Quote
Recommended Posts