Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 A zgadnijcie jaki komunikat przed chwilą mi się pojawił. Podpowiem: nasz ulubiony :diabloti: Obserwator Nic sie nie dzieje... to se pospaceruje albo nie :lol: zjem ciasteczko! no to z pełnym brzuszkiem mogę pilować :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Czas na odpoczynek ;) i wracamy do domu Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 I znowu fotki z Białą - niestety kiepskiej jakości, bo mi już bateria w aparacie siadała :shake: Quote
Ania-Sonia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 W życiu bym nie skoczyła!!!! :nerwy: :nerwy: :nerwy: Ale fotka - super!!! I jaka Ty jesteś fotogeniczna! :kciuki: :lol: To Box ma nawet poduszkę w samochodzie???!!! :crazyeye: Zawsze wyspany pies! Jak ja mu zazdroszczę! :placz: Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Ania-Sonia napisał(a): I jaka Ty jesteś fotogeniczna! :kciuki: :lol: niepotrzebne skreślić :evil_lol: ja wychodze dobrze tylko na czarno-białych fotach, w kolorze wyglądam jak muminek albo jakbym piła przez kilka dni ;) To Box ma nawet poduszkę w samochodzie???!!! :crazyeye: Zawsze wyspany pies! Jak ja mu zazdroszczę! :placz: Ja też :placz: Kandydaki na miss świata na pytanie o największe marzenie automatycznie odpowiadają, że chciałby pokój na świecie, lek na AIDS itp. A ja bym powiedziała, że chciałabym móc spać tyle, co mój pies :lol: i to by była chyba jedyna szczera odpowiedź na to pytanie ;) Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 czasami śpię czasami spaceruję :crazyeye: ;) a czasami obserwuję odpoczywam i wącham bywam zły :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Wszystkie zdjecia są niesamowicie niesamowite;) :p :p Też bym kiedyś chciała tak sobie skoczyć, marzy mi się to:cool3: Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 no słucham :roll: nie przeszkadzać w jedzeniu :evil_lol: i znowu Biała bokserka :cool3: trochę niewyraźne z rzeki :oops: Quote
Ania-Sonia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bodziulka napisał(a): i bywam zły :diabloti: Nie zły, tylko baaaardzo senny! :shake: Poszedł bym sobie już gdzieś chrapnąć :evil_lol: Bodziulka napisał(a):w kolorze wyglądam jak muminek albo jakbym piła przez kilka dni ;) No Ty Bodziulka jak coś wymyślisz ...:megagrin: :haha: :turn-l: ale muminki są przecież śliczne, więc tylko się cieszyć! ;) Quote
Bodziulka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 ale ja jako muminek wyglądam ohydnie: blada + nieproporcionalna głowa :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hihihi, Bodziulka, obudzę psy ze śmiechu!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 AśkaK napisał(a):Hihihi, Bodziulka, obudzę psy ze śmiechu!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, tak, Bodziulka ma specyficzne poczucie humoru :evil_lol: PS. Na razie nie dam rady założyć galerii moim psiutom, ale zamieściłam pare zdjęć w "galerii pod kundelkiem:-)" :lol: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ania, masz natychmiast założyć galerię dziewczynek :mad:bo Boxio się obrazi :eviltong: i będzie ZŁY :diabloti: coś mi się do pleców przykleiło :roll: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nie wiem dlaczego tu jakoś nie mogłam trafić. Kochane cudeńko, sliczna siwutka mordeczka. Jak widzę taki pyszczek, to coś mnie dosłwonie za serce łapie. Ile ma latek??? Quote
Imbirka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Majoka, jakto ty nie znasz naszego Boxa? Box ma już ponad 13,5 roku Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Niom :evil_lol: Bodziek ma 13 lat 8 miesięcy i 16 dni ;) Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 oj tak... dopiero się sesja skończyła i wakacje zaczynały, a jutro znowu na zajęcia :roll: szkoda, że nie można zatrzymać czasu gdzieś na przełomie lipca i sierpnia... no i odmłodnieć :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 spacerek a po spacerku odpoczynek :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Bodziulka'] :loveu: sliczny portrecik :loveu: Quote
AśkaK Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Bodziulka']oj tak... dopiero się sesja skończyła i wakacje zaczynały, a jutro znowu na zajęcia :roll: szkoda, że nie można zatrzymać czasu gdzieś na przełomie lipca i sierpnia... no i odmłodnieć :evil_lol: Haha, akurat Ty Bodziulka nie musisz się "odmładniać". Miałaś rację Aniu, ona ma specyficzne poczucie humoru!:evil_lol: :p ;-) Ale pod tym zatrzymaniem czasu to i ja się podpisuję!Jakiś czasowstrzymywacz by się przydał!;-):p Ania, my owszem, na kundelkową galerię chętnie zajrzymy, ale Ty sobie tutaj nie ten, tylko osobną galeryjkę zakładaj! Patrz jak się Bodzio na Ciebie obraził!:evil_lol: [quote name='Bodziulka'] i będzie ZŁY :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='AśkaK']Haha, akurat Ty Bodziulka nie musisz się "odmładniać". Miałaś rację Aniu, ona ma specyficzne poczucie humoru!:evil_lol: :p ;-) Ale pod tym zatrzymaniem czasu to i ja się podpisuję!Jakiś czasowstrzymywacz by się przydał!;-):p Ja się odmładzać nie muszę - zawsze będę miała 18 lat :p myślałam trochę o Bodziu ;) :lol: Ania, my owszem, na kundelkową galerię chętnie zajrzymy, ale Ty sobie tutaj nie ten, tylko osobną galeryjkę zakładaj! Popieramy :mad: Quote
Recommended Posts