Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A zgadnijcie jaki komunikat przed chwilą mi się pojawił. Podpowiem: nasz ulubiony :diabloti:

Obserwator

Nic sie nie dzieje...

to se pospaceruje

albo nie :lol:

zjem ciasteczko!

no to z pełnym brzuszkiem mogę pilować :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W życiu bym nie skoczyła!!!! :nerwy: :nerwy: :nerwy: Ale fotka - super!!! I jaka Ty jesteś fotogeniczna! :kciuki: :lol:

To Box ma nawet poduszkę w samochodzie???!!! :crazyeye: Zawsze wyspany pies! Jak ja mu zazdroszczę! :placz:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

I jaka Ty jesteś fotogeniczna! :kciuki: :lol:

niepotrzebne skreślić :evil_lol: ja wychodze dobrze tylko na czarno-białych fotach, w kolorze wyglądam jak muminek albo jakbym piła przez kilka dni ;)

To Box ma nawet poduszkę w samochodzie???!!! :crazyeye: Zawsze wyspany pies! Jak ja mu zazdroszczę! :placz:

Ja też :placz:
Kandydaki na miss świata na pytanie o największe marzenie automatycznie odpowiadają, że chciałby pokój na świecie, lek na AIDS itp. A ja bym powiedziała, że chciałabym móc spać tyle, co mój pies :lol: i to by była chyba jedyna szczera odpowiedź na to pytanie ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):

i bywam zły :diabloti:

Nie zły, tylko baaaardzo senny! :shake: Poszedł bym sobie już gdzieś chrapnąć :evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
w kolorze wyglądam jak muminek albo jakbym piła przez kilka dni ;)

No Ty Bodziulka jak coś wymyślisz ...:megagrin: :haha: :turn-l: ale muminki są przecież śliczne, więc tylko się cieszyć! ;)

Posted

AśkaK napisał(a):
Hihihi, Bodziulka, obudzę psy ze śmiechu!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tak, tak, Bodziulka ma specyficzne poczucie humoru :evil_lol:

PS. Na razie nie dam rady założyć galerii moim psiutom, ale zamieściłam pare zdjęć w "galerii pod kundelkiem:-)" :lol:

Posted

oj tak... dopiero się sesja skończyła i wakacje zaczynały, a jutro znowu na zajęcia :roll: szkoda, że nie można zatrzymać czasu gdzieś na przełomie lipca i sierpnia... no i odmłodnieć :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']oj tak... dopiero się sesja skończyła i wakacje zaczynały, a jutro znowu na zajęcia :roll: szkoda, że nie można zatrzymać czasu gdzieś na przełomie lipca i sierpnia... no i odmłodnieć :evil_lol:

Haha, akurat Ty Bodziulka nie musisz się "odmładniać".
Miałaś rację Aniu, ona ma specyficzne poczucie humoru!:evil_lol: :p ;-)
Ale pod tym zatrzymaniem czasu to i ja się podpisuję!Jakiś czasowstrzymywacz by się przydał!;-):p

Ania, my owszem, na kundelkową galerię chętnie zajrzymy, ale Ty sobie tutaj nie ten, tylko osobną galeryjkę zakładaj! Patrz jak się Bodzio na Ciebie obraził!:evil_lol:
[quote name='Bodziulka']

i będzie ZŁY :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Haha, akurat Ty Bodziulka nie musisz się "odmładniać".
Miałaś rację Aniu, ona ma specyficzne poczucie humoru!:evil_lol: :p ;-)
Ale pod tym zatrzymaniem czasu to i ja się podpisuję!Jakiś czasowstrzymywacz by się przydał!;-):p

Ja się odmładzać nie muszę - zawsze będę miała 18 lat :p myślałam trochę o Bodziu ;) :lol:

Ania, my owszem, na kundelkową galerię chętnie zajrzymy, ale Ty sobie tutaj nie ten, tylko osobną galeryjkę zakładaj!

Popieramy :mad: