Aganiok Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 17 marca mam wolne - mam wielką ochotę się zjawić, więc być może się zobaczymy !! :multi: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Aganiok, no to teraz tylko, żeby się udało:lol: Menrzuś zapisz sobie w kalendarzu i rezerwuj maj na łódź Quote
Ania-Sonia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale sobie tutaj czacik urządziłyście!!! :evil_lol: :lol: A Bodziulka przesyła pozdrowienia:multi: Nieźle tam się bawi i snowbordami bardzo rozbija :evil_lol: I jeszcze 2 takie śliczne zdjątka przesyła: Quote
Menrzuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Bodziulkaaaaaa, a ino na tej desce jeżdżąc, uważaj na drzewa, bo jeszcze z murzyńskim nosem wrócisz!!!:p Widzisz jak Cie psiapsiółki olały? Zniknąć na kilka dni i już o człowieku zapominają :shake: Eeeech życie. Menrzuś Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jest tu ktoś ?:candle: ......... Bodziulkaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ha, jesteś do tyłu - już się wytarabaniła. Tylko sie Jej coś z nosem stało, bo dziwnie nosowo mówi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Imbir1 napisał(a):a co gadałeś z nią? A co taka ciekawa? :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 już tak mam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tylko, żeby nie zostało :evil_lol: :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No, uważajcie! :evil_lol: Bodziulka szykuje się do powrotu! :lol: Ma 400 fotek i filmików!!! Spotkała też 12-letniego boksia żółtego, ktory biegł za nimi :cool3: Bodziulka dementuje info Danusi o rozbitym nosie, ma tylko potłuczone kolano! Jest ciekawa, kto takie plotki rozsiewa??? :mad: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No właśnie, kurcze.... Bodziulkaaaaaaaaa toś mnie nabrała Quote
AśkaK Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ania-Sonia napisał(a):No, uważajcie! :evil_lol: Bodziulka szykuje się do powrotu! :lol: Ma 400 fotek i filmików!!! Spotkała też 12-letniego boksia żółtego, ktory biegł za nimi :cool3: O! Czyli ostrzeżenia przed dziką zwierzyną goniącą Bogu ducha winnych turystów wcale nie były przesadzone!:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Halo, Bodziulka jesteś już???!!!!! :multi: Chyba komitet powitalny trzeba szykować! :cool3: :lol: Quote
AśkaK Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No i co, Bodziulka, jesteś czy cię nie ma?!:lol: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Bodziulka tak zaczęła opieprzać niektórych, że serwer nie wytrzymał i padł:evil_lol: Cześć Bodziulka :multi: Quote
Bodziulka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Witam Ptasiory!! Wróciłam w niedzielę, ale już dogo nie działało :angryy: Było bosko! Co do wilków: na Ukrainie i Słowacji jest dozwolony odstrzał, u nas nie, więc wilki do nas uciekają i się tu rządzą. Jak jest sroga zimna, to nawet do Wetliny na podwórka wpadają i psy wcinają :shake: Ale teraz było ciepło jak na ta porę roku, więc w sumie nie było się o co martwić, nawet... Niedźwiadków nie było, różowych również :cool3: Quote
Recommended Posts