Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aganiok napisał(a):no nie wiem, nie wiem...ja zaglądam :-) :ices_bla: Ale nie będziesz papla ? Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Danusia12 napisał(a)::ices_bla: Ale nie będziesz papla ? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:, a nie mówiłam:evil_lol: troszku mnie ostatnio wkopujesz:cool3: cześć ciotka Aganiok, kedy zawitasz wkońcu w Łodzi:cool3: zaraz bedzie rok:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Imbir1 napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:, a nie mówiłam:evil_lol: troszku mnie ostatnio wkopujesz:cool3: No to ja sie zamknę na jakiś czas :shake: :-( Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Danusia12 napisał(a):No to ja sie zamknę na jakiś czas :shake: :-( z kablowaniem?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Imbir1 napisał(a):z kablowaniem?:evil_lol: W ogóle :cool1: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 eeeeeeee, no co ty, tak źle to nie jest aż na taką karę nie zasłużyłeś:evil_lol: najwyżej coś różowego na ciebie napuszczę:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Imbir1 napisał(a):eeeeeeee, no co ty, tak źle to nie jest aż na taką karę nie zasłużyłeś:evil_lol: najwyżej coś różowego na ciebie napuszczę:diabloti: Aby nie słonia, bo mi chałupę rozwali :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 misia od Bodziulki z Bieszczad:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dobra, dobra - Ona ma normalnego, brązowego :eviltong: Jej jeszcze ta zaraza nie złapała :p Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Bodziulka jak wróci to nas zabije:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Imbir1 napisał(a):Bodziulka jak wróci to nas zabije:evil_lol::cool3: Mów sama za siebie :mad: :evil_lol: Bodziulka widzi, że się o nią martwię, że Ją ostrzegam przed zwierzakami i zarazą różyczki - Ona nic mi nie zrobi :eviltong: Ale o Twoją skórę ja, na Twoim miejscu, bym się bał :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no nie wiem, ja bym nie była taka pewna:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Imbir1 napisał(a):no nie wiem, ja bym nie była taka pewna:cool3::evil_lol: Na Bodziulce polegam jak na Zawiszy :p Quote
Aganiok Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Imbir1 napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:, a nie mówiłam:evil_lol: troszku mnie ostatnio wkopujesz:cool3: cześć ciotka Aganiok, kedy zawitasz wkońcu w Łodzi:cool3: zaraz bedzie rok:cool3: jak tylko przestanie padać to coś białego z nieba :placz: zastanawiam się też nad Katowicami, coś mi się obiło o uszy, że się też wybierasz? :cool3: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 wow Aganiok ale fajnie:multi:, owszem jedziemy:lol: zabieraj ze sobą Bodziulkę:diabloti: Menrzuś, zamiast mnie tu straszyć Bodziulką to może do Katowić przyjedziecie?:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 z Danusią:evil_lol:, no chyba ze chcesz sam ewentualnie z Bodziulką:p Quote
Aganiok Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a kiedy dokładnie jedziecie? którego dnia? Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 w sobotę (17.03) są boksery:lol: z Łodzi będzie Simbik, teqquila, Klaudia ja i jeszcze kilka osób:cool3: nie wiem jeszcze czy samochodem czy pociągiem będziemy jechać Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Danusia12 napisał(a):17-ego mam uroczystość domową :shake: a nie trzeciego?:cool3::diabloti: zawsze mozecie w maju wpaść na łódzką wystawę:lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Trzeciego też :cool3: Maj jest tak daleko, że nie ma co planować :-( Quote
Recommended Posts