Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Dostałam od Bodziulki sms-a na skrzynkę z tym pięknym zdjęciem. A w ogóle to Bodziulka i jej Tata są bardzo dzielni - zasuwali 2 godziny z bagażami przez śnieg do bioder!!!! :crazyeye: :thumbs: :cool2: :klacz:

Ale ładnie:loveu: , a droga taka zaśnieżona:crazyeye: .

Posted

Imbir1 napisał(a):
ja czytałam, że w Bieszczadach są wilki:cool3:, Bodziulka uważaj

Wilki to mały pikuś - a jak Ją jakiś miś ucapi? Aż strach się bać. Bodziulka - oczka dookoła głowy :cool3:

Posted

[quote name='Danusia12']Wilki to mały pikuś - a jak Ją jakiś miś ucapi? Aż strach się bać. Bodziulka - oczka dookoła głowy :cool3:
miś, powiadasz? różowe są całkiem miłe:evil_lol:;)

Posted

Bodziulko obejrzałam sobie filmiki w galeryjce. Powiem CI, że Box wyciska ze mnie łzy. :-( CHolercia a miałam się trzymac:oops: :p . Nie moge no. Takie teksty do psa: wstajemy idziemy na spacer. No wstajemy. Czy Ty widziałaś jego minę? Hihih ciekawe co on sobie pomyślał. I jak można psu zabierać kocyki?????:mad: :diabloti: Wstrętna pańciunia.

Boź pamiętaj za każdym razem jak tak cię na dwór wyciągają ciocia Agga jest przy Tobie.

A tak na poważnie piękne chodź króciutkie filmiki. Nie raz też Sarcie musiałam tak prosić, żeby wyszła ze mną na spacer. (hahah jak to zabrzmiało ze mną):crazyeye: :lol: Czasami wyglądało to bardzo komicznie. No ale starośc nie radość. Box chopie trzymaj się i udawaj, że się cieszysz jak na dwór wychodzisz.:eviltong:

Posted

Chciałabym Wam uprzejmie donieść drogie Panie, że Bodziulka ma tu na Was oko! :evil_lol: Prosiła, żeby napisać, że ma jakieś światełka odstraszające wilki :roll: , a śniegu możecie tylko pozazdrościć :eviltong: .
Więc, chyba możemy spać spokojnie, chociaż potem jeszcze napisała, że po polskiej stronie jest ok. 400 głodnych wilków, więc nie wiem, co to będzie :cool1: ;) :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
przestań, bo mi się jedno słowo na język ciśnie:cool3::evil_lol:, zgadnij na jaką literę?:p

rozmaite rosołki Rózia robiła.... :diabloti: :diabloti:

Jak Bodziulka wróci to nam da :mad: