Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja czytałam, że w Bieszczadach są wilki:cool3:, Bodziulka uważaj Quote
AśkaK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A Bodziulka Boxa nie wzięła, nie ma kto jej bronić...:evilbat: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Dostałam od Bodziulki sms-a na skrzynkę z tym pięknym zdjęciem. A w ogóle to Bodziulka i jej Tata są bardzo dzielni - zasuwali 2 godziny z bagażami przez śnieg do bioder!!!! :crazyeye: :thumbs: :cool2: :klacz: Ale ładnie:loveu: , a droga taka zaśnieżona:crazyeye: . Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):ja czytałam, że w Bieszczadach są wilki:cool3:, Bodziulka uważaj Wilki to mały pikuś - a jak Ją jakiś miś ucapi? Aż strach się bać. Bodziulka - oczka dookoła głowy :cool3: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']Wilki to mały pikuś - a jak Ją jakiś miś ucapi? Aż strach się bać. Bodziulka - oczka dookoła głowy :cool3: miś, powiadasz? różowe są całkiem miłe:evil_lol:;) Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Bodziulko obejrzałam sobie filmiki w galeryjce. Powiem CI, że Box wyciska ze mnie łzy. :-( CHolercia a miałam się trzymac:oops: :p . Nie moge no. Takie teksty do psa: wstajemy idziemy na spacer. No wstajemy. Czy Ty widziałaś jego minę? Hihih ciekawe co on sobie pomyślał. I jak można psu zabierać kocyki?????:mad: :diabloti: Wstrętna pańciunia. Boź pamiętaj za każdym razem jak tak cię na dwór wyciągają ciocia Agga jest przy Tobie. A tak na poważnie piękne chodź króciutkie filmiki. Nie raz też Sarcie musiałam tak prosić, żeby wyszła ze mną na spacer. (hahah jak to zabrzmiało ze mną):crazyeye: :lol: Czasami wyglądało to bardzo komicznie. No ale starośc nie radość. Box chopie trzymaj się i udawaj, że się cieszysz jak na dwór wychodzisz.:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):miś, powiadasz? różowe są całkiem miłe:evil_lol:;) Czy Ty chcesz ten temat roznieść po całym dogo???:placz: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ostatecznie mogą być słonie:p, ja lubię różowy kolor:p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Przeoraszam wszystkie czytające - z Imbirką jest coś nie tak. Może objawy wczorajszego upojenia? Rózowe misie, rózowe słonie - co Ci tak różowo? :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nie, nic, ja tylko tak sobie, Asiorka mnie natchnęłą:eviltong::p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Zostawmy tutaj ten temat, bo wyjdziemy na jakiś zboków :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehehe, Bodziulka będzie mieć zagwozdkę:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 I 40 stron do przeczytania, nim się dowie :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jak się chce siedzieć w Bieszczadach to trzeba później troszku nadrobić na dogo:p:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Chciałabym Wam uprzejmie donieść drogie Panie, że Bodziulka ma tu na Was oko! :evil_lol: Prosiła, żeby napisać, że ma jakieś światełka odstraszające wilki :roll: , a śniegu możecie tylko pozazdrościć :eviltong: . Więc, chyba możemy spać spokojnie, chociaż potem jeszcze napisała, że po polskiej stronie jest ok. 400 głodnych wilków, więc nie wiem, co to będzie :cool1: ;) :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pozdrów Bodziulkę od nas i przekaż, ze ma jeszcze na misie uważać:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Pozdrów Bodziulkę od nas i przekaż, ze ma jeszcze na misie uważać:evil_lol:;) Brązowe :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ech, musiałeś postawić kropkę nad "i":cool3::diabloti: Ania, tak na "brązowe" misie niech uważa:diabloti::p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A tam zaraz musiałem - misie sa przecież brązowe :cool1: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no na polarne chyba się nie natknie w tych Bieszczadach, chociaż znając Bodziulkę to do niej jest wszystko podobne:cool3::diabloti::p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A co Ty chcesz od Bodziulki - Ona lubi wszystkie misie :diabloti: :evil_lol: :razz: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 przestań, bo mi się jedno słowo na język ciśnie:cool3::evil_lol:, zgadnij na jaką literę?:p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):przestań, bo mi się jedno słowo na język ciśnie:cool3::evil_lol:, zgadnij na jaką literę?:p rozmaite rosołki Rózia robiła.... :diabloti: :diabloti: Jak Bodziulka wróci to nam da :mad: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 przynajmniej coś się dzieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakoś dziwnym trafem też lubię słowa na "r";):diabloti: Quote
Recommended Posts