Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: :mad: :mad:

Ostatnie filmiki

AniaS nie zdziw się, jak dostaniesz maila zaczynającego się od mojego nr telefonu a dalej orange cośtam cośtam :cool3:

A teraz Teletubisie mówią PAPA!!
do zobaczenia za :hmmmm: 10 dni :evil_lol:

Posted

Do widzenia Bodziulko! :multi: Bezpiecznej podróży i wielu wrażeń!!! :lol: Poczekaj, zaraz wstawię fotki moich dziewczynek :cool3:

A co to za e-mail? :cool3: A sms-y będziesz tam, gdzie jedziesz, odbierać?

Zdjęcia i filmiki super, ale jak TZet usłyszał jakim głosem mówisz (Przebaaaaaaaaacz mi,. Brunhildo! :diabloti: ) do Boxa, to powiedział, że też na jego miejscu by się bał iść na spacer :evil_lol: ;) :loveu:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']
A co to za e-mail? :cool3: A sms-y będziesz tam, gdzie jedziesz, odbierać?

Jak będzie potrzeba, to wejdę na dach :diabloti: i odbieram tylko dobre smsy :evil_lol: a maila będę wysyłała z komórki z fotkami - żebyś wstawiła i Mężusia Danusi zadowoliła :evil_lol: Bo on biedak lubi góry, ale nad morzem siedzi ;)

Zdjęcia i filmiki super, ale jak TZet usłyszał jakim głosem mówisz (Przebaaaaaaaaacz mi,. Brunhildo! :diabloti: ) do Boxa, to powiedział, że też na jego miejscu by się bał iść na spacer :evil_lol: ;) :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

11 pewnie wracamy, więc 12 ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Jak będzie potrzeba, to wejdę na dach :diabloti:

Z Ciebie to urodzona kaskaderka! :evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
a maila będę wysyłała z komórki z fotkami - żebyś wstawiła i Mężusia Danusi zadowoliła :evil_lol:

Postaram się sprostać, ale nie tak od razu bo od niedzieli kilka dni też będę poza netem ;)

Posted

Dostałam od Bodziulki sms-a na skrzynkę z tym pięknym zdjęciem. A w ogóle to Bodziulka i jej Tata są bardzo dzielni - zasuwali 2 godziny z bagażami przez śnieg do bioder!!!! :crazyeye: :thumbs: :cool2: :klacz:

Posted

O rany, Bodziulka, trzymaj się w tych zaspach!:smhair2: :lol: Sznurkiem do drzewa się przywiąż żeby cię można było wyciągnąć jakby co!:evil_lol: I do Ani smsa wysyłaj jakbyś ugrzęzła, to na pomoc ruszymy!:lol: