Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Każdy facet ma taką minę jak jest mu dobrze :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 taaaaaaaa, Bodziulka, on to ma do ciebie cierpliwość:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja tam bym nie miał - ciągle daj i daj :diabloti: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 :evil_lol: :evil_lol: filmiki mizianka-targanka Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ja tam bym nie miał - ciągle daj i daj :diabloti: do Boxa jest ciągle: chcesz? chcesz? :diabloti: :evil_lol: chcesz szyneczkę? Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Historia wychodzenia na spacer... Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Widać się nauczył od Pańci - daj, daj :cool3: Fajne filmiki :lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To jest leniwiec - ale przy takiej obsłudze to raczy nawet zejść z tronu :lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To chyba firanka sie ruszała przed obiektywem :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 :mad: :mad: :mad: Ostatnie filmiki AniaS nie zdziw się, jak dostaniesz maila zaczynającego się od mojego nr telefonu a dalej orange cośtam cośtam :cool3: A teraz Teletubisie mówią PAPA!! do zobaczenia za :hmmmm: 10 dni :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pa Bodziulka:placz: Brak Ciebie będzie :placz: :placz: :placz: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ale wrócę ze zdjęciami gór :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Do widzenia Bodziulko! :multi: Bezpiecznej podróży i wielu wrażeń!!! :lol: Poczekaj, zaraz wstawię fotki moich dziewczynek :cool3: A co to za e-mail? :cool3: A sms-y będziesz tam, gdzie jedziesz, odbierać? Zdjęcia i filmiki super, ale jak TZet usłyszał jakim głosem mówisz (Przebaaaaaaaaacz mi,. Brunhildo! :diabloti: ) do Boxa, to powiedział, że też na jego miejscu by się bał iść na spacer :evil_lol: ;) :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Już sobie odznaczam w kalendarzu - to będzie 13-go? Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] A co to za e-mail? :cool3: A sms-y będziesz tam, gdzie jedziesz, odbierać? Jak będzie potrzeba, to wejdę na dach :diabloti: i odbieram tylko dobre smsy :evil_lol: a maila będę wysyłała z komórki z fotkami - żebyś wstawiła i Mężusia Danusi zadowoliła :evil_lol: Bo on biedak lubi góry, ale nad morzem siedzi ;) Zdjęcia i filmiki super, ale jak TZet usłyszał jakim głosem mówisz (Przebaaaaaaaaacz mi,. Brunhildo! :diabloti: ) do Boxa, to powiedział, że też na jego miejscu by się bał iść na spacer :evil_lol: ;) :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 11 pewnie wracamy, więc 12 ;) Quote
Ania-Sonia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bodziulka napisał(a):Jak będzie potrzeba, to wejdę na dach :diabloti: Z Ciebie to urodzona kaskaderka! :evil_lol: Bodziulka napisał(a): a maila będę wysyłała z komórki z fotkami - żebyś wstawiła i Mężusia Danusi zadowoliła :evil_lol: Postaram się sprostać, ale nie tak od razu bo od niedzieli kilka dni też będę poza netem ;) Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ale sms w niedziele o Lisku konieczny :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bodziulka napisał(a):ale sms w niedziele o Lisku konieczny :diabloti: Oczywiście! :lol: Dzwoniłam, potwierdzałam, panie bardzo mocno na Liska czekają!!! :loveu: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 inne pozytywne smsy również mile widziane - o boksereczce, po którą jutro jadą dziewczyny również :-( Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć Bodziulka, miłego pobytu w górach i wracaj do nas w jednym kawałku:lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dostałam od Bodziulki sms-a na skrzynkę z tym pięknym zdjęciem. A w ogóle to Bodziulka i jej Tata są bardzo dzielni - zasuwali 2 godziny z bagażami przez śnieg do bioder!!!! :crazyeye: :thumbs: :cool2: :klacz: Quote
AśkaK Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 O rany, Bodziulka, trzymaj się w tych zaspach!:smhair2: :lol: Sznurkiem do drzewa się przywiąż żeby cię można było wyciągnąć jakby co!:evil_lol: I do Ani smsa wysyłaj jakbyś ugrzęzła, to na pomoc ruszymy!:lol: Quote
Recommended Posts