Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka napisał(a):
tyyydzień :p hehe ktoś ma ponton górski pozyczyć i gogle ;)

A jakiegoś nieprzemakalnego laptopa z netem będziesz miała? Ja się nie zgadzam na samowolne opuszczenie przez Ciebie tego forum na tak długo!!!! :mad: :no-no-no: :nono:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, tam praktycznie zasięgu komórek nie ma (tych mózgowych też :evil_lol:), a jak jest to często ukraiński, a ty o laptopie mówisz... :razz: :evil_lol: co prawda tam jest komputer, nawet laptop... taki z 1992 roku :cool3: ale nie ma podłączenia do tych wszystkich bezprzewodowych netów ;) pojemność dysku ma jakieś 700mega, tak jak płyty cd obecnie :evil_lol:

Posted

Ania, a jak się dostanę na druga stronę rzeki, skoro most zerwany, a rzeka nie do końca zamarźnięta? :cool3:

a taki odpoczynek od cywilizacji jest bardzo przyjemny... poza tym tam jest satelita, co prawda ustawiona na Ukrainę, ale zawsze można się wzbogacić o jeden język :evil_lol:

już 2 egzaminy zaliczone :p

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ania, a jak się dostanę na druga stronę rzeki, skoro most zerwany, a rzeka nie do końca zamarźnięta? :cool3:

Przerażasz mnie, gdzie Ty się wybierasz??? :smhair2: :eek: A rodzinka wie o tych planach, czy jakiś mały donosik sprokurować? :evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
już 2 egzaminy zaliczone :p

Zuch dziewczyna! :lol: Jeszcze coś zostalo?

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Przerażasz mnie, gdzie Ty się wybierasz??? :smhair2: :eek: A rodzinka wie o tych planach, czy jakiś mały donosik sprokurować? :evil_lol:

Jadę z tatą - donosić nie musisz, bo jedziuemy do rodzinki :evil_lol: kiedyś Ci opowiem, jak tam jest dokładnie z tymi przeprawami, zasuwaniem z tobołami pod górę jakieś 500 metrów itp ;)

Zuch dziewczyna! :lol: Jeszcze coś zostalo?

dziś były "narzędzia ilościowe" (matma;)) z punktami ujemnymi za złe odpowiedzi :cool1: a jutro prawo cywilne

Posted

Ho, ho - jestem pod wrażeniem :lol: Ale i tak masz ułatwione zadanie, bo model się nie rusza.A moje szaleją i ciągle z kadru uciekają :shake:

Ptasiory są piękniste - szczególnie na tym zbliżeniu, ten w prawym górnym rogu. Poznaję go - to Ptasiulka :diabloti:

PS. Ale Ci szybko net chodzi ;)

Posted

Tej to dobrze, egzy pozdawane, wypad w góry...:placz: ;) :lol: Bodziulka, to jakaś ekstremalna eskapada, Ty to dziewczyno masz zdrowie! W domu na miejscu nie usiedzi tylko po jakiś kapojerach gania i jeszcze jej mało, na wypoczynek jedzie po górskich rzekach na bosaka łazić.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jeszcze nie wiem, czy wszystko pozdawane :diabloti: u mnie na wyniki czasami trochę się czeka :roll:

ponieważ nie zdobyliśmy pontonu górskiego, będziemy się bawić w morsy :evil_lol:

Asia, taka przygoda to sama przyjemność, a najlepsze akcje są na grilach powitalnych, jaszczurki ganiają ludzi itp :evil_lol: sama radocha :p

zachód słońca ode mnie z okna

śpioszek :lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Zachód powalił mnie i nie pozwolił wstać :diabloti: :evil_lol:

dziękuję, starałam się, trochę się filtrami pobawiłam ;)

A piesek Ci łóżko grzeje?

nie, piaskownicę w nim robi :diabloti: :evil_lol:

ja, piaskownicę?

uśmiech :lol: