Ania-Sonia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bodziulka napisał(a):tyyydzień :p hehe ktoś ma ponton górski pozyczyć i gogle ;) A jakiegoś nieprzemakalnego laptopa z netem będziesz miała? Ja się nie zgadzam na samowolne opuszczenie przez Ciebie tego forum na tak długo!!!! :mad: :no-no-no: :nono: Quote
Bodziulka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ania, tam praktycznie zasięgu komórek nie ma (tych mózgowych też :evil_lol:), a jak jest to często ukraiński, a ty o laptopie mówisz... :razz: :evil_lol: co prawda tam jest komputer, nawet laptop... taki z 1992 roku :cool3: ale nie ma podłączenia do tych wszystkich bezprzewodowych netów ;) pojemność dysku ma jakieś 700mega, tak jak płyty cd obecnie :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To jak Ty tam przeżyjesz odcięta od cyberprzestrzeni??? :evil_lol: Teraz serio, w taką pogodę chcesz pontonem gdzieś pływać? :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ania, a jak się dostanę na druga stronę rzeki, skoro most zerwany, a rzeka nie do końca zamarźnięta? :cool3: a taki odpoczynek od cywilizacji jest bardzo przyjemny... poza tym tam jest satelita, co prawda ustawiona na Ukrainę, ale zawsze można się wzbogacić o jeden język :evil_lol: już 2 egzaminy zaliczone :p Quote
Ania-Sonia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bodziulka napisał(a):Ania, a jak się dostanę na druga stronę rzeki, skoro most zerwany, a rzeka nie do końca zamarźnięta? :cool3: Przerażasz mnie, gdzie Ty się wybierasz??? :smhair2: :eek: A rodzinka wie o tych planach, czy jakiś mały donosik sprokurować? :evil_lol: Bodziulka napisał(a):już 2 egzaminy zaliczone :p Zuch dziewczyna! :lol: Jeszcze coś zostalo? Quote
Bodziulka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Przerażasz mnie, gdzie Ty się wybierasz??? :smhair2: :eek: A rodzinka wie o tych planach, czy jakiś mały donosik sprokurować? :evil_lol: Jadę z tatą - donosić nie musisz, bo jedziuemy do rodzinki :evil_lol: kiedyś Ci opowiem, jak tam jest dokładnie z tymi przeprawami, zasuwaniem z tobołami pod górę jakieś 500 metrów itp ;) Zuch dziewczyna! :lol: Jeszcze coś zostalo? dziś były "narzędzia ilościowe" (matma;)) z punktami ujemnymi za złe odpowiedzi :cool1: a jutro prawo cywilne Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Uwaga, zaczynam :evil_lol: Spacer na początku tygodnia Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 mniam mniam :cool3: o jej, już wszystko zjadłem :shake: czas na sen :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 a jak był śnieg za oknem... to Box dla odmiany... spał :lol: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 "Baaaaardzo ciekawy mecz" :evil_lol: secjalnie dla Mężusia Danusi PTASIORY :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ho, ho - jestem pod wrażeniem :lol: Ale i tak masz ułatwione zadanie, bo model się nie rusza.A moje szaleją i ciągle z kadru uciekają :shake: Ptasiory są piękniste - szczególnie na tym zbliżeniu, ten w prawym górnym rogu. Poznaję go - to Ptasiulka :diabloti: PS. Ale Ci szybko net chodzi ;) Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 net to mi :angryy: od prawie godziny próbuję wsadzić filmik i nic! zaraz będzie reszta fotek Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Widać, że Ci się sesja skończyła :multi: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 w ramach przypomnienia :diabloti: już trwa głosowanie a my mamy nr 64 :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37489 smakowity kąsek :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tej to dobrze, egzy pozdawane, wypad w góry...:placz: ;) :lol: Bodziulka, to jakaś ekstremalna eskapada, Ty to dziewczyno masz zdrowie! W domu na miejscu nie usiedzi tylko po jakiś kapojerach gania i jeszcze jej mało, na wypoczynek jedzie po górskich rzekach na bosaka łazić.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 jeszcze nie wiem, czy wszystko pozdawane :diabloti: u mnie na wyniki czasami trochę się czeka :roll: ponieważ nie zdobyliśmy pontonu górskiego, będziemy się bawić w morsy :evil_lol: Asia, taka przygoda to sama przyjemność, a najlepsze akcje są na grilach powitalnych, jaszczurki ganiają ludzi itp :evil_lol: sama radocha :p zachód słońca ode mnie z okna śpioszek :lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zachód powalił mnie i nie pozwolił wstać :diabloti: :evil_lol: A piesek Ci łóżko grzeje? Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Zachód powalił mnie i nie pozwolił wstać :diabloti: :evil_lol: dziękuję, starałam się, trochę się filtrami pobawiłam ;) A piesek Ci łóżko grzeje? nie, piaskownicę w nim robi :diabloti: :evil_lol: ja, piaskownicę? uśmiech :lol: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Mój Szopek! :loveu: :loveu: :loveu: sssspppaaadaajjj, mój Szopeczek!! Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dooobrze facet ma, jak król. Służba nakryje kocykiem..... :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a jaką on ma minę przy tym wszystkim:evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts