Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bodziulka, no co ty... jakbym ci pokazała dokumenty, które składa się w banku zeby uzyskać kredyt dla firmy to pewnie też byś się uśmiała jak są analizy robione po łebkach:cool3: albo sprawozdanie Rady Nadzorczej z działalności przedsiębiorstwa za rok obrachunkowy, które pisze przewodniczący pan prof. z UŁ:diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Imbir1 napisał(a): które pisze przewodniczący pan prof. z UŁ:diabloti: im wyższy stopień naukowy tym... mniej weny twórczej :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Imbir1 napisał(a):Bodziulka, no co ty... jakbym ci pokazała dokumenty, które składa się w banku zeby uzyskać kredyt dla firmy to pewnie też byś się uśmiała jak są analizy robione po łebkach:cool3: albo sprawozdanie Rady Nadzorczej z działalności przedsiębiorstwa za rok obrachunkowy, które pisze przewodniczący pan prof. z UŁ:diabloti: Boshe dziewczyny o czym Wy wogóle rozmawiacie? Dla mnie to czarna magia :shake: :shake: :shake: Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kasia, my od czasu do czasu wstawiamy takie przerywniki:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 :evil_lol: i jak się praca podobała? fajne przerywniki wstawię po sesji - wczoraj znalazłam różne śmieszności w szafie - kawały, cytaty radia M itp :cool3: Quote
Patka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Boskie fotki ale słodziak siwiuszek :) piekny wiek jak na boksia ;) Quote
Imbirka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bodzulka za pracę wezmę się jutro, w weckend odpoczywam od takich łamigłówek:p Quote
Bodziulka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 jaka tam łamigówka - pośmiejesz się trochę :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Słodkie te filmiki, tylko Bodziulka chyba swój głos wycięłaś? :evil_lol: ;) Brawo za pracę (a dla Imbirki za pomoc :lol: ), Ty to zdolniacha jesteś! :kciuki: Quote
Bodziulka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Słodkie te filmiki, tylko Bodziulka chyba swój głos wycięłaś? :evil_lol: ;) nic nie wycinałam, bo mi się nie chciało :evil_lol: Ty to zdolniacha jesteś! :kciuki: no baaaa... i do tego skromna :cool3: :evil_lol: Quote
Agga Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bodziulko tego ci nie wybacze:mad: Tak kochanego staruszka traktować grrr A ten kocyk to polarowy? Bo na moje oko to mam taki sam:lol: Quote
Bodziulka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 to nie ja - to tata męczy psa :evil_lol: tak - polarowy kocyk - specjalnie dla Boxa kupiony ;) ale kolorek kiepy, bo się fafek zlewa z tłem :shake: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dzieńdoberek Bonitki :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Bodziuś zapadający się w śniegu... Quote
Menrzuś Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Rozumiem, że to jest kadr z tego filmu? Taka zapowiedź? :evil_lol: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nie, to jest cały film... cała 1 sekunda :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bodziulka, w konkursie na najkrótsze filmiki niewątpliwie zajęłabyś pierwsze miejsce!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bardzo nie łądny filmik. Moj maleńki Box się przewracał bo ktoś go wsadził w głęboki śnieg.:mad: Właśnie sobie przeglądam galerie zdjęć na photobucket. Ale tam piekne zdjęcia. Widze, że Box był w salonie kosmetycznym:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Agga']Bardzo nie łądny filmik. Moj maleńki Box się przewracał bo ktoś go wsadził w głęboki śnieg.:mad: Sam wlazł. A jak upadł, to aż krzyknęłam z przerażenia, co słychać na filmiku, i poleciałam go rtować, stąd ten superdługi czas filmiku :evil_lol: Widze, że Box był w salonie kosmetycznym:evil_lol: no tak jakby - chłodził się w lipcowe upały :evil_lol: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Film był bardzo długasny. Polecam galerię Sary, Agatki, Jasia i Vegi:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 bywam w niej od czasu do czasu :cool3: i czekam, aż jakieś fafelki się tam na dłużej pojawią ;) :razz: Quote
Agga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hihihi wstawiłam zdjęcia i zamieściałam tam pewna inf:diabloti: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Filmik oglądałam . Biedakowi ciężko się wstaje. Quote
Recommended Posts