Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tam lubię śnieg.:loveu: :lol: Tylko żeby nie wiało!:roll:

A Bodzio ma kubraczek przeciwśniegowy...?:cool3: Może dlatego nie chciał wyjść bo kubraczka nie ma?:mad: :evil_lol:

Posted

Jak by miał kubraczek, to by chyba z mieszkania nie wyszedł :evil_lol:

Zabić drogowców czy zimę? 1,5h jechałam z Banokowego do siebie na Bemowo (normalnie koło 25 min) - jestem mokra, zmarźnięta i zła...

Posted

Witam! Bodziulka ,usteczka do całowania przecudne:loveu: :loveu: :loveu:
Ja to bym chyba zimę zabiła:evil_lol: jazda samochodem to koszmar:angryy: odsnieżanie ,drapanie szyb masakra,spacery to teraz tylko psom radość sprawiaja ,wsadzają te pyszczydła w śnieg i tyraja po tropach :cool3: a ja w mokrych spodniach ,butach padnieta przychodze :razz: mam juz dość zimy:razz: A na bolące gardło polecam płukanie wodą utlenioną 3% zmieszaną z przegotowana woda :lol: naprawdę pomaga :lol:

Posted

Izqa - jakbym jechała dziś samochodem, to bym szybciutko dojechała (tzn pyrkając 40km/h ale szybko ;)) - a że nasza wspaniała komunikacja miejska nie jest przystosowana do warunków zimowych :roll:
Box na spacery tylko na szybkie siq lub jeszcze szybsze kaka wybiega, tak, że ja ledwo wyjdę z bloku i już wracamy ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Izqa - jakbym jechała dziś samochodem, to bym szybciutko dojechała (tzn pyrkając 40km/h ale szybko ;))

Chyba, że bys się gdzieś nieoczekiwanie zatrzymała :evil_lol: Ja się dziś prawie zatrzymałam (dokładnie mówiąc wyrąbalam) na ulicznej latarnii !!!:angryy: Jutro przesiadam się w autobus, choćby mial się spóżnić nie wiem ile! :shake:

Zamawialam zimę i bardzo tego żałuję :mad::mad: :mad:

Bodziulka napisał(a):
Box na spacery tylko na szybkie siq lub jeszcze szybsze kaka wybiega, tak, że ja ledwo wyjdę z bloku i już wracamy ;)

A moje szaleją po śniegu!!! Leniwa Sonia jest prowodyrką! :crazyeye: :evil_lol: Szkoda, że nie uwiecznilam tego na fotkach :oops: :placz:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Chyba, że bys się gdzieś nieoczekiwanie zatrzymała :evil_lol: Ja się dziś prawie zatrzymałam (dokładnie mówiąc wyrąbalam) na ulicznej latarnii !!!:angryy: Jutro przesiadam się w autobus, choćby mial się spóżnić nie wiem ile! :shake:

To powiem wam dobry kawał...wczoraj u nas pod blokiem (a jeszcze nie było nawet śniegu) słyszę ryp! Coś huknęło, wyglądam przez balkon, a tam facet uderzył w latarnię...od strony chodnika!:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Słowo daję, nie wiem jak to zrobił.:lol: Latarnia na pół, przód skasowany jakby z 50 na godzinę jechał...ale od strony chodnika chyba nie mógł się tak rozpędzić.:hmmmm: :-D

Posted

mi się też zdarza na słup wlecieć - ale pieszo, jak się zamyślę, albo jak gwałtownie wychodzę z autobusu/tramwaju

to teraz historyjka z przed kilku dni z UKSW ;)
wychodzi dziewczyna z oblanego zaliczenia ustnego i woła: "nie zaliczył mi alfons" - po chwili wychodzi wykładowca, prosi o index, wpisuje 3 i mówi "alfons dziwce nie odmówi" - oto realia polskich uczelni państwowych - na polibudzie zalicza się na "pandę" - PanDa 3 ;) :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):

dzisiejszy poranek

a filmików nie pokażę :eviltong: :evil_lol:

Rozumiem Boxia doskonale, ciężkie są te zimowe poranki.:shake: :lol:

A na filmiku jaki sceniak!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Bodziulka, ty nam nie miej za złe że nie zaglądamy, SESJA jest kobieto, sesja!:placz: :placz: :placz: Czy ty wiesz jakie ja katusze przeżywam, że raz dziennie tylko na dogo mogę wejść (a nie 10 razy jak zwykle :evil_lol: )???:placz:

Posted

Hehe, obejrzałam sobie ten filmik już przy okazji oglądania tego pierwszego!:loveu:
Bodziulka, gadasz do Bodziusia zupełnie jak ja do potfforów :lol: , a myślałam że tylko ja tak mam we łbie pokręcone.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I się wstydziłam filmiki pokazywać te na których coś gadam.:lol: Ale teraz...już się nie wstydzę!:lol: ;) :evil_lol:

Posted

ja to nic :cool3: mama to dopiero ma gadane, zazwyczaj mówi "głosem Boxa" :razz: przed chwilą Box się poślizgnął na butach w przedpokoju, to mama powiedziała "jego głosem": Pośprzątajcie to do chojejy, człowiek sobie źęby wybija :evil_lol:

Posted

Ale fajne Boxiowe filmiki...
Ja tez tak do mojego gadam, głównie : mój synalek, moja dzidzia... rodzice stale powtarzają, że to już najwyższa pora na normalne dziecko, bo już ze mną źle :roll: :roll: :roll:

Ps. Dostałaś ppsa?