AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Bodziulka'] Usteczka do całowania!!:loveu: :loveu: :loveu: A ta fotka fajna, tak przez chwilę próbowałam rozkminić kto tak szeroko ręce i nogi porozcapierzał :evil_lol: , ale ilość mi się nie zgadzała.:lol: Bodziulka, łyk koniaczka, bierz Bodzia pod pachę i do łóżka! i zdrowiej szybko!:p :lol: Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 jam już prawie zdrowa - tylo czasami jeszcze "poszczekuję" ;) a zamiast koniaczka to bym wolała coś innego :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hmm, a co takiego by wać panna wlała..?:cool3: wolała znaczy!:lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 jakiś dobry syropek, typu (jak to się pisze :hmmmm:) ScharyDance - ten dwukolorowy likierek - albo campari, albo wódeczkę żurawinową z redbullem :evil_lol: ewentualnie malibu ;) Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Bodziulka napisał(a):jakiś dobry syropek, typu (jak to się pisze :hmmmm:) ScharyDance - ten dwukolorowy likierek - albo campari, albo wódeczkę żurawinową z redbullem :evil_lol: ewentualnie malibu ;) eee, to ty chora już nie jesteś jak takie zachciewajki masz :razz: :evil_lol: ;) Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 no jakoś gardło muszę rozgrzać, żeby wróciło do normy, nie :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Bodziulka napisał(a):no jakoś gardło muszę rozgrzać, żeby wróciło do normy, nie :evil_lol: hmmm a we mnie zawsze dziadek na chore gardełko wlewał: Mleko z miodkiem i czosnkiem (fuj) albo syropek z cebuli (pychotka) :p Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 mleko ok, miodek na kanapkach, czosnek... mmmmmm tzatzyki :cool3: i cebula z herbatką mniam mniam :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Bodziulka']mleko ok, miodek na kanapkach, czosnek... mmmmmm tzatzyki :cool3: i cebula z herbatką mniam mniam :lol: :crazyeye: dziwna wersja... u mnie chodliwe bardziej jest: herbatka z miodem :cool3: Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 to wygląda tak: gorąca herbata z cytryną, cebula pokrojona w cieniutkie plasterki, posypana solą morską, łyk do buzi i popitka herbatką :lol: Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Bodziulka napisał(a):to wygląda tak: gorąca herbata z cytryną, cebula pokrojona w cieniutkie plasterki, posypana solą morską, łyk do buzi i popitka herbatką :lol: no juz myślałam, że ta cebula pływa jak cytryna w herbacie 8) 8) 8) Quote
Bodziulka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 aż tak źle jeszcze ze mną nie jest ;) :lol: Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Bodziulka napisał(a):to wygląda tak: gorąca herbata z cytryną, cebula pokrojona w cieniutkie plasterki, posypana solą morską, łyk do buzi i popitka herbatką :lol: :crazyeye: O nie! Coś strasznego!:evil_lol: To już wolę ten cebulowy syrop!:lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ale całuśny Bodzio! :loveu: Bodziulka, ale obrzydlistwo z tą herbatą i cebulą! Gardło bym wyleczyła, ale dostałabym rozstroju żołądka! :diabloti: A dlaczego ja nic nie wiem, że bylaś chora??? :mad: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ania-Sonia napisał(a): A dlaczego ja nic nie wiem, że bylaś chora??? :mad: :hmmmm: bo nie czytałaś wątku Rudego i Luśki? :evil_lol: Box mnie przed chwilą wyciągnął na spacer, jak otworzyłam drzwi wejściowe i zobaczył, co się dzieje, zrobił minę pt. i zwiał do windy :roll: kto zamawiał śnieg? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Bodziulka napisał(a)::hmmmm: bo nie czytałaś wątku Rudego i Luśki? :evil_lol: Box mnie przed chwilą wyciągnął na spacer, jak otworzyłam drzwi wejściowe i zobaczył, co się dzieje, zrobił minę pt. i zwiał do windy :roll: kto zamawiał śnieg? :angryy: :angryy: :angryy: Nie wiesz:crazyeye: , przecież Marcinkiewicz w tym celu pojechał do USA, wrócił a z Nim widzisz co:mad: . Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 bonita napisał(a):Nie wiesz:crazyeye: , przecież Marcinkiewicz w tym celu pojechał do USA, wrócił a z Nim widzisz co:mad: . Marcinkiewicz musi odejść!! :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 p.s. fotka Boxa jest w konkursie styczniowym - i niech mi ktoś spróbuje nie zagłosować :mad: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Fotka, jak śpiewa ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37489&page=3 Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 do konkursu stycznia, tylko Box jest na wcześniejszych stronach Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no wiesz?????? zawsze jesteś dokładna a teraz fuszerkę odwalasz:cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 :mad: :mad: :mad: daję Wam pretekst, żeby się oderwać od pracy i mieć pretekst przed samym sobą, żeby dłużej w necie poszukać, a tu takie "dziękuję" :diabloti: poza tym, ja mam inaczej ustawione strony i mam więcej postów na stronie, więc nawet gdybym podała linka do stronki na której jest, to i tak u Was pewnie byłąby to inna... :evil_lol: Quote
Recommended Posts