Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']

Usteczka do całowania!!:loveu: :loveu: :loveu:

A ta fotka fajna, tak przez chwilę próbowałam rozkminić kto tak szeroko ręce i nogi porozcapierzał :evil_lol: , ale ilość mi się nie zgadzała.:lol:

Bodziulka, łyk koniaczka, bierz Bodzia pod pachę i do łóżka! i zdrowiej szybko!:p :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakiś dobry syropek, typu (jak to się pisze :hmmmm:) ScharyDance - ten dwukolorowy likierek - albo campari, albo wódeczkę żurawinową z redbullem :evil_lol: ewentualnie malibu ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
jakiś dobry syropek, typu (jak to się pisze :hmmmm:) ScharyDance - ten dwukolorowy likierek - albo campari, albo wódeczkę żurawinową z redbullem :evil_lol: ewentualnie malibu ;)

eee, to ty chora już nie jesteś jak takie zachciewajki masz :razz: :evil_lol: ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
no jakoś gardło muszę rozgrzać, żeby wróciło do normy, nie :evil_lol:

hmmm a we mnie zawsze dziadek na chore gardełko wlewał: Mleko z miodkiem i czosnkiem (fuj) albo syropek z cebuli (pychotka) :p

Posted

[quote name='Bodziulka']mleko ok, miodek na kanapkach, czosnek... mmmmmm tzatzyki :cool3: i cebula z herbatką mniam mniam :lol:
:crazyeye: dziwna wersja... u mnie chodliwe bardziej jest: herbatka z miodem :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
to wygląda tak: gorąca herbata z cytryną, cebula pokrojona w cieniutkie plasterki, posypana solą morską, łyk do buzi i popitka herbatką :lol:

no juz myślałam, że ta cebula pływa jak cytryna w herbacie 8) 8) 8)

Posted

Bodziulka napisał(a):
to wygląda tak: gorąca herbata z cytryną, cebula pokrojona w cieniutkie plasterki, posypana solą morską, łyk do buzi i popitka herbatką :lol:

:crazyeye: O nie! Coś strasznego!:evil_lol: To już wolę ten cebulowy syrop!:lol:

Posted

Ale całuśny Bodzio! :loveu:

Bodziulka, ale obrzydlistwo z tą herbatą i cebulą! Gardło bym wyleczyła, ale dostałabym rozstroju żołądka! :diabloti:
A dlaczego ja nic nie wiem, że bylaś chora??? :mad:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

A dlaczego ja nic nie wiem, że bylaś chora??? :mad:

:hmmmm: bo nie czytałaś wątku Rudego i Luśki? :evil_lol:

Box mnie przed chwilą wyciągnął na spacer, jak otworzyłam drzwi wejściowe i zobaczył, co się dzieje, zrobił minę pt. i zwiał do windy :roll:
kto zamawiał śnieg? :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Bodziulka napisał(a):
:hmmmm: bo nie czytałaś wątku Rudego i Luśki? :evil_lol:

Box mnie przed chwilą wyciągnął na spacer, jak otworzyłam drzwi wejściowe i zobaczył, co się dzieje, zrobił minę pt. i zwiał do windy :roll:
kto zamawiał śnieg? :angryy: :angryy: :angryy:

Nie wiesz:crazyeye: , przecież Marcinkiewicz w tym celu pojechał do USA, wrócił a z Nim widzisz co:mad: .

Posted

:mad: :mad: :mad: daję Wam pretekst, żeby się oderwać od pracy i mieć pretekst przed samym sobą, żeby dłużej w necie poszukać, a tu takie "dziękuję" :diabloti: poza tym, ja mam inaczej ustawione strony i mam więcej postów na stronie, więc nawet gdybym podała linka do stronki na której jest, to i tak u Was pewnie byłąby to inna... :evil_lol: