Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita napisał(a):

Babci Merol odpowiadały by również takie kocyki i podusie :)

No i dlatego mówiłam, i teraz mi się to potwierdza, że babcia Merolek zamieszka u nas ;) :evil_lol:

Agga napisał(a):
CO on ma na łapce?

To taki pieprzyk-tłuszczak - ma go od urodzenia, więc to nic groźnego ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):

w nocy padało :shake: ale rano było bardzo ładne słoneczko :cool3:

Dziś w nocy to się chyba ktos powiesił, taka była wichura! O 3 w nocy obudził mnie taki hałas, że myślałam, że UFO wylądowało! :niedowia: :evillaug: 0X

A jak tam, tort już dla Bodzia pieczecie? :cool3:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Dziś w nocy to się chyba ktos powiesił, taka była wichura! O 3 w nocy obudził mnie taki hałas, że myślałam, że UFO wylądowało! :niedowia: :evillaug: 0X

Ja wstałam koło 4, żeby okno zamknąć, bo jakaś nienaturalna bryza do mnie docierała ;)

A jak tam, tort już dla Bodzia pieczecie? :cool3:

Jeszcze nie - bo by był nieświeży ;) ale "światełka dyskotekowe" już są :cool3: wczoraj przyszły, już przetestowane, będą kolorowo świecić :evil_lol:

Posted

Witaj Bodziulka!:lol:
Jaki cudny ten Twój Dziadzia ,a ile on ma lat?
łapki rzeczywiście dziwacznie układa,poduszkowiec z niego słodki, i ponakrywany lubi spać:lol: tak jak mój pierwszy boks .
Kochany staruszek:loveu: :loveu:

Posted

To ładny wiek na boksera, u nas w okolicy był bokser który miał 16 lat, odszedł ze starosci ,nie chorował.
Bodziulka a jak ze zdrowiem i sprawnościa Dziadziunia?
jak ja lubie takie starowinki:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ze zdrowiem różnie, ale jak na jego wiek, to całkiem nieźle ;)
ruchliwy bardzo się robi, jak wracamy ze spacerów - jak się zorientuje, że jesteśmy blisko wejścia do bloku, to takiego powera dostaje :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Jak oglądam zdjęcia Boxa to zawsze mi się łza zakręci. Wiesz dlaczego:-(

:calus: Rozumiem Cię, Aga. Od śmierci Bruni minęło 3,5 roku a mi ciągle serce pęka jak widzę gdzieś dobermana, zwłaszcza brązowego :placz: Nawet tu na dogo omijam z tego powodu wątki dobermanów. :-(

Posted

Agga napisał(a):
Jak oglądam zdjęcia Boxa to zawsze mi się łza zakręci. Wiesz dlaczego:-(

Wiem... I też wiem, że bardzo byś chciała małe fafelki w domu, czego Ci życzę z całego serca (i Box też ;))

Ania-Sonia napisał(a):
:evil_lol: Tak, tak!!!! Spokojniejsze i moja figura tam chyba bardziej pasuje, widzę, że tańczą też tłuścioszki :evil_lol:

:evil_lol: tia... bo to opcja pokazowa - a jak się tańczy taką w Rodzie (tak w kółku jak capoeirę), to już wygląda to trochę inaczej ;) szukałam też zajęć z samby w wawie, ale nie znalazłam, za to chyba za tydzień są 2 godzinne warsztaty gdzieś w centrum, 1h za 30 zł :cool3: