Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 uuuuu, Bodziulka to ty zaawansowana już jesteś:lol: Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 błahahaha zaawansowana to ja będę za jakies 2 lata ;) Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Totalna demoralizacja, brak wychowania, chaos - czyli pies w pościeli ;) Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 z serii "jak można trzymać łapkę" :cool3: Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Pomóż mi wejść na łóżko... i filmik ;) Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 i znowu z serii "dziwna łapka" ;) Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Fotki Bodziulkowe eleganckie :) Babci Merol odpowiadały by również takie kocyki i podusie :) Quote
Agga Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 CO on ma na łapce? Boziu jaki on jest kochany staruszek:loveu: Quote
Bodziulka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 bonita napisał(a): Babci Merol odpowiadały by również takie kocyki i podusie :) No i dlatego mówiłam, i teraz mi się to potwierdza, że babcia Merolek zamieszka u nas ;) :evil_lol: Agga napisał(a):CO on ma na łapce? To taki pieprzyk-tłuszczak - ma go od urodzenia, więc to nic groźnego ;) Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 i sesja łóżkowa ;) drapańsko :razz: a taki był wczoraj zachód słońca w nocy padało :shake: ale rano było bardzo ładne słoneczko :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a): w nocy padało :shake: ale rano było bardzo ładne słoneczko :cool3: Dziś w nocy to się chyba ktos powiesił, taka była wichura! O 3 w nocy obudził mnie taki hałas, że myślałam, że UFO wylądowało! :niedowia: :evillaug: 0X A jak tam, tort już dla Bodzia pieczecie? :cool3: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Dziś w nocy to się chyba ktos powiesił, taka była wichura! O 3 w nocy obudził mnie taki hałas, że myślałam, że UFO wylądowało! :niedowia: :evillaug: 0X Ja wstałam koło 4, żeby okno zamknąć, bo jakaś nienaturalna bryza do mnie docierała ;) A jak tam, tort już dla Bodzia pieczecie? :cool3: Jeszcze nie - bo by był nieświeży ;) ale "światełka dyskotekowe" już są :cool3: wczoraj przyszły, już przetestowane, będą kolorowo świecić :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to my się już szykujemy na imprezkę:multi::evil_lol: Quote
izka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witaj Bodziulka!:lol: Jaki cudny ten Twój Dziadzia ,a ile on ma lat? łapki rzeczywiście dziwacznie układa,poduszkowiec z niego słodki, i ponakrywany lubi spać:lol: tak jak mój pierwszy boks . Kochany staruszek:loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dziadziuś już prawie 14 lat ma :cool3: Quote
izka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 To ładny wiek na boksera, u nas w okolicy był bokser który miał 16 lat, odszedł ze starosci ,nie chorował. Bodziulka a jak ze zdrowiem i sprawnościa Dziadziunia? jak ja lubie takie starowinki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 ze zdrowiem różnie, ale jak na jego wiek, to całkiem nieźle ;) ruchliwy bardzo się robi, jak wracamy ze spacerów - jak się zorientuje, że jesteśmy blisko wejścia do bloku, to takiego powera dostaje :evil_lol: Quote
izka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Zdrowie najważniejsze:lol: to Dziadzia domator:lol: Taka mordkę ma kochaną:loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 może bardziej od capoeiry wolicie sambę? http://www.youtube.com/watch?v=D6Y-DXCzxHM Quote
Agga Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dzięki za wyjaśnienie. Jak oglądam zdjęcia Boxa to zawsze mi się łza zakręci. Wiesz dlaczego:-( Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bodziulka napisał(a):może bardziej od capoeiry wolicie sambę? http://www.youtube.com/watch?v=D6Y-DXCzxHM :evil_lol: Tak, tak!!!! Spokojniejsze i moja figura tam chyba bardziej pasuje, widzę, że tańczą też tłuścioszki :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agga napisał(a):Jak oglądam zdjęcia Boxa to zawsze mi się łza zakręci. Wiesz dlaczego:-( :calus: Rozumiem Cię, Aga. Od śmierci Bruni minęło 3,5 roku a mi ciągle serce pęka jak widzę gdzieś dobermana, zwłaszcza brązowego :placz: Nawet tu na dogo omijam z tego powodu wątki dobermanów. :-( Quote
Bodziulka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Agga napisał(a):Jak oglądam zdjęcia Boxa to zawsze mi się łza zakręci. Wiesz dlaczego:-( Wiem... I też wiem, że bardzo byś chciała małe fafelki w domu, czego Ci życzę z całego serca (i Box też ;)) Ania-Sonia napisał(a)::evil_lol: Tak, tak!!!! Spokojniejsze i moja figura tam chyba bardziej pasuje, widzę, że tańczą też tłuścioszki :evil_lol: :evil_lol: tia... bo to opcja pokazowa - a jak się tańczy taką w Rodzie (tak w kółku jak capoeirę), to już wygląda to trochę inaczej ;) szukałam też zajęć z samby w wawie, ale nie znalazłam, za to chyba za tydzień są 2 godzinne warsztaty gdzieś w centrum, 1h za 30 zł :cool3: Quote
Recommended Posts