Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']Oto obiecany filmik - co robi Box, gdy ma dosyć fotek :evil_lol:

:laugh2_2: :loveu: :loveu: :loveu: Hahaha, biedny Boxik, musi się chować pod koc przed upierdiwą pańcią!:evil_lol:
Bodziulka, a jak tam Sylwek minął?:cool3: Ale ty biedna jesteś z tą swoją uczelnią, 2-ego kazać iść na zajęcia :shake: , toż to woła o pomstę do nieba!:evil_lol: Ja miałam dzisiaj dopiero!:eviltong:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AśkaK']:laugh2_2: :loveu: :loveu: :loveu: Hahaha, biedny Boxik, musi się chować pod koc przed upierdiwą pańcią!:evil_lol:

a kto chce oglądać fotki Boxa :mad:

Bodziulka, a jak tam Sylwek minął?:cool3:

Wesoło :evil_lol: byłam w klubie, wróciłam do domu koło 6 rano, wstałam koło 16... i chciało mi się spać :p Ogólnie to się nieźle wybawiłam, wytańczyłam - jakieś 7h na parkiecie :razz: i człowiek czuje, że ma mięsnie ;) momentami miałam niezły ubaw z samej siebie i znajomych, trochę powariowaliśmy ;) ale w końcu raz w życiu ma się te... 18 lat ;) :evil_lol:

Ale ty biedna jesteś z tą swoją uczelnią, 2-ego kazać iść na zajęcia :shake: , toż to woła o pomstę do nieba!:evil_lol: Ja miałam dzisiaj dopiero!:eviltong:

ja to zawsze tłumacze tym, że oni dbają o to, żebyśmy się uczyli - a że dzień po sylwestrze nie każdy jest jeszcze w stanie dotrzeć na zajecia to inna historia ;) 8 godzin miałam, to trza było to odreagować idąc do klubu, dla odmiany oczywiście... no i była to ostatnia impreza przed sesją - teraz trza się uczyć, uczyć! :placz:

Posted

Bodziulka napisał(a):

Wesoło :evil_lol: byłam w klubie, wróciłam do domu koło 6 rano, wstałam koło 16... i chciało mi się spać :p Ogólnie to się nieźle wybawiłam, wytańczyłam - jakieś 7h na parkiecie :razz: i człowiek czuje, że ma mięsnie ;) momentami miałam niezły ubaw z samej siebie i znajomych, trochę powariowaliśmy ;) ale w końcu raz w życiu ma się te... 18 lat ;) :evil_lol:

A tańczyłaś ten brazylijski taniec-połamaniec :evil_lol: (tylko czy to jest taniec???:oops: :roll: ), czy tradycyjnie? :roll:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']A tańczyłaś ten brazylijski taniec-połamaniec :evil_lol: (tylko czy to jest taniec???:oops: :roll: ), czy tradycyjnie? :roll:

tradycyjnie :evil_lol: muzyka była w stylu najnowszych przebojów ;) troche starszych też na szczęście dali :lol:
ten brazylijski to takl nie do końca jest taniec, chociaż połamanieć, ale coś tam z sambą ma wspólnego ;)

no dobra - gdyby ktoś nie wiedział, to wyglądam tak:
(gdyby ktoś jednak wiedział, to tak wyglądam, gdy nie chodzę z psami na spacer ;))

a tak wyglądałam po sylwestrze :evil_lol:

a to już Bodzio ;)

Posted

Ale ładnie!!! :lol: Tylko trochę denerwuje mnie, oczywiscie z czystej zazdrości, ze tak młodo i chudo wyglądasz!!! :mad: :evil_lol:

A na spacerkach z psami, też nieźle się prezentujesz :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Ale ładnie!!! :lol: Tylko trochę denerwuje mnie, oczywiscie z czystej zazdrości, ze tak młodo i chudo wyglądasz!!! :mad: :evil_lol:

niepotrzebne skreślić :evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
A ja niczego nie skreślam, tylko pytam dalej? O kolory tej kreacji :lol: Obstawiam cyklamenową bluzeczkę i czarną spódnicę??? :cool3:

cyklamenowa? za trudne słowo dla mojego słownika ;)
bluzka i spódnica były brązowe ;) te listki na spódnicy są ciemne, te paski/wykończenia bluzki też ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
bluzka i spódnica były brązowe ;) te listki na spódnicy są ciemne, te paski/wykończenia bluzki też ;)

Ha! Wiedziałam!:lol: Tylko na fotkę spojrzałam i coś mi od razu mówiło, że to brąz!:evil_lol:
A ja też miałam brązową kiecę w tym roku (tak jak i w poprzednim :roll: :evil_lol: , ale co tam, lokal inny i bez znajomych, więc nikt nie wiedział że to zeszłoroczna :eviltong: :evil_lol: ).
A jak tam Aneczka wyglądała na Sylwestra, hę? Może nam się Aneczka w Żabkowo-Soniowej galerii pochwali..?:cool3: :lol:

PS.Straszny film jest straszny!:shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No tak, brąz jest ostatnio modny, ja niestety niedobrze w nim wyglądam (ale i tak noszę :eviltong: ). Co do kreacji to ja miałam taką sprzed dwóch lat! :diabloti: Długa do kostek, świński róż (a może trochę cyklamenowy :evil_lol: ), wbiłam się w nią na pych :evil_lol:
Ponieważ nie posiadam aktualnych fotek dziewczynek, właśnie miałam pobuszować i pokazać na ich wątku zdjęcia, które przesłała mi przyjaciółka. One są sprzed 2-3 lat, jest tam Sonia ze swoim "narzeczonym" i niedoszłym ojcem dzieci - Wackiem, który zeszłego lata zginął tragicznie w wypadku samochodowym :placz: A i ja tam gdzieś jestem w tej różowej kreacji, to może też pokażę :eviltong:

Posted

Dobra, już mam tylko muszę ocenzurować :diabloti: :evil_lol: Choć i tak wyglądam lepiej niż aktualnie. Tylko 2 lata do tyłu, a różnica spora :shake: No niestety, po 30-tce każdy kolejny roczek robi różnicę :placz:

A co do tych wygibasów, to zapomnij! To trzeba być facetem, i do tego czarnoskórym! Ale fakt, wygląda to , jak Ty to mówisz - zajebiście!!!!

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Dobra, już mam tylko muszę ocenzurować :diabloti: :evil_lol: Choć i tak wyglądam lepiej niż aktualnie. Tylko 2 lata do tyłu, a różnica spora :shake: No niestety, po 30-tce każdy kolejny roczek robi różnicę :placz:

to chodź ze mna na capoeirę :cool3:

A co do tych wygibasów, to zapomnij! To trzeba być facetem, i do tego czarnoskórym! Ale fakt, wygląda to , jak Ty to mówisz - zajebiście!!!!

oj kobiety też skacząv i to wcale nie gorzej - jest u nas taka, jak coś robi to ja normalnie :eek2: i chowam się za kaloryfer ;) tyle, że ona kilka lat już ćwiczy ;)

pogoda do... pupy :angryy: tak mi się nie chciało! już myślałam, żeby, po zabiciu budzika, wryć się z powrotem pod kołdrę, ale nieeeeee.... trza być twardym :cool1: