Ania-Sonia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Bodziulka, ale nam tu dania serwujesz!!! :eek2: (i mocne wrażenia :diabloti: ) Mam tylko nadzieję, że jeżyk pozostał w jednym kawałku :mad: :mad: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Jeżyk cały powędrował na ogródek, ale najpierw zbuszował stół ;) Quote
Imbirka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :hmmmm::hmmmm::hmmmm: a podobno Box jest abscynent;):evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 ze zdjęcia jest wycięty tata leżący na podłodze ze słoneczikiem, i to do niego pifko należało ;) wpadnijcie za 10 minut to będą nowe foty :cool3: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Polska młodzież umie sie bawić bez alkoholu :evil_lol: wystarczy fajowska czapka i baloniki :razz: :diabloti: Dać Ci buziaczka? No to dam... :lol: 15.01.2005 eeee tam tort, ja se wolę poleżeć :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Szopeczek :cool3: Sssssppppaaadddówa! Teraz ze mną się mizia :diabloti: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Wydawało mi się, że widziałem koteczki :razz: Tak! To są koteczki! :lol: Te biedne kociaki mieszkały przy ulicy, jak ktoś się zorientował, że kotka będzie miała małe, to się jej pozbył. Ludzie z okolicy przynosili jej jedzenie i picie, dali kartonowy domek, aż w końcu ktoś się zlitował i zabrał kotkę i jej (chyba) 4 maleństwa do domu. Radar ;) przy grillowym stole Śpiewać kaaaaży możeeeeee... :diabloti: kontemplacja zawartości stołu :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no jaka mina:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Box:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Imbir1 napisał(a): no jaka mina:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Box:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: balonik go przygniótł :evil_lol: kontemplacja stołu c.d. koteczek Quote
Medorowa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Koteckowa mania;) :razz: :razz: A spóźniałaś się z fotkami aż o 1 minutę:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 madzia i medor napisał(a):A spóźniałaś się z fotkami aż o 1 minutę:evil_lol: to przez ten paskudny komunikat, że serwer jest zajęty :roll: :angryy: Quote
Medorowa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Bodziulka napisał(a):to przez ten paskudny komunikat, że serwer jest zajęty :roll: :angryy: No to wybaczamy;) :evil_lol: A mnie ten komunikat również doprowadza do szału:angryy: :angryy: Quote
Korenia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 madzia i medor napisał(a):No to wybaczamy;) :evil_lol: A mnie ten komunikat również doprowadza do szału:angryy: :angryy:Mnie też :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
AśkaK Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dziadzio Boxio wymiata!!!:evil_lol: Całuśny faflunek, tylko międolić!:loveu: :loveu: :loveu: A TZ powiedział, że Boxia pomalowałaś na biało.:roll: :evil_lol: Nie mógł uwierzyć, że brewki też mogą być siwe. I mówi "eee, nieeee, to młody pies jest, tylko ma pysk pomalowany.(:lol: ) Ale zobacz jak dobrze wygląda, jaki umięśniony, na pewno nie jest dziadziem!":p Quote
Bodziulka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Tak - Bodziek ma świetnie rozwinięte mięśnie ;) a najbardziej te, które się rozwijają przy wylegiwaniu :evil_lol: ale mi dziś dogo kiepsko działa, w tempie pędzącego zółwia :roll: Quote
sylwiaskalska Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Bodziulka napisał(a): ale mi dziś dogo kiepsko działa, w tempie pędzącego zółwia :roll: Mi tez :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Bodziulka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 już teraz jest trochę lepiej, ale tak przed 11 to czekałam chyba z 30 minut, zeby mi się okno odpowiedzi pokazało - a potem i tak nie wysłał odpowiedzi :angryy: wyłączyłam na chwilę modem i troche pomogło... Quote
Bodziulka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 No w końcu dogo jako tako działa... To Wam pokażę fotki z Irlandii - koleżanka wróciła we środę i podesłała je na pocieszenie przed powrotem na uczelnie :evil_lol: Najpierw osobliwości irlandzkie ;) to chyba, żeby nikt przed wejściem do domu nie parkował :lol: :cool3: u nas już dawno by ukradli - nawet taki :evil_lol: i pamiątki z Dublina - figurki Jezusa za 8 euro :lol: tylko się bać ;) ehhh... no a teraz czas wrócić na ziemię i zasuwać do zajeć :roll: :placz: Quote
Bodziulka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 I mówicie, że ja Boxa przebieram... Quote
Bodziulka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Nie budzić pieseczka :mad: Quote
Imbirka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Te zdjęcia z Irlandii ekstra:lol:, ja ostatnio odlądałam zdjęcia z Norwegii, też eksta, tylko jeszcze bardziej pusto i zimno. Znajomi byli m.in. na lodowcu:lol: Quote
e.v.a Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Bodziulka napisał(a):I mówicie, że ja Boxa przebieram... :grin:buahahahahhahahahhaha jamnik zyrafa buahahahhhaha nie no przegiecie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Ania-Sonia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Jakie to piękne... Bodziulka, załamujesz mnie z tą ilością zdjęć!!! Policzyłam i ja mam chyba tylko 20 nadających się do pokazania. I jak ja mam galerię teraz zakładać :placz: Quote
Bodziulka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Odpoczynek chyba pójdę do domku... ...remont schodów, powiadasz?... ...no to idę... ...spać :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Bodziulka napisał(a):Nie budzić pieseczka :mad: A ten znowu swoje ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts