AśkaK Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Słodki jest Bodziaszek, dziadunio kochany...:iloveyou: Wymiziaj go Bodziulka ode mnie na Nowy Rok.:p Quote
Bodziulka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dealer napisał(a):Oj Bodzio jakis ty biedny...na łóżku każą leżeć, podusię niewygodną pod główkę podkładają i jeszcze na spacery zabierają:cool3: istny horror i tragedia :evil_lol: A oto filmik pt. "Pan wraca z pracy, to się raczę przywitać." :lol: (może się dłuuuuugo ładować) Quote
Bodziulka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 radość z otrzymanego uszka :cool3: Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hahaha, Bodziaszek słodki śpioszek :loveu: , powitanie wzruszające :-( :lol: , ale ten tekst mnie zabił ze śmiechu! Tata:"Tak z bliska to nic nie widać przecież..." Zakochana Pańcia - Bodziulka obrażonym głosem: "Widać... Nos.":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 mały przerwynik - czyli co można zobaczyć na naszej wsi ;) Quote
agbar Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ta wieś na Twoich zdjeciach wyglada zachwycajaco:loveu: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szczęśliwego Nowego Roku:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
izka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuz po zmroku, da Wam szczęście i pomyślność, w nadchodzącym Nowym roku. Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Bodziulka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Życzymy wszystkim zajebistej zabawy :cool3: i jeszcze większego kaca :evil_lol: I wszystkiego thebeściakowego w Nowym Roku!! I nie róbice niczego, czego ja bym nie zrobiła :diabloti: ;) Oto obiecany filmik - co robi Box, gdy ma dosyć fotek :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Ci dużo radości! Quote
Aganiok Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Bodziu, Bodziulko! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!! Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witajcie w nowym roku:multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ślemy najserdeczniejsze życzenia na nowy rok :) Quote
Bodziulka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 właśnie wstałam... spaaaaććććććć!! :evil_lol: wszystko mnie boli, włosy wyglądają jak szopa... spać! Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Bodziulka']Życzymy wszystkim zajebistej zabawy :cool3: i jeszcze większego kaca :evil_lol: I wszystkiego thebeściakowego w Nowym Roku!! I nie róbice niczego, czego ja bym nie zrobiła :diabloti: ;) Oto obiecany filmik - co robi Box, gdy ma dosyć fotek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wstawaj:) wstawaj:) fotki dawaj:) wszystkiego dobrego w Nowym Roku Quote
Bodziulka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 spać... dżizas... życie studenckie jest jednak ciężkie :placz: a jutro mam normalnie zajęcia, gdy na innych uczelniach jeszcze nie mają :placz: :grab: Quote
Ania-Sonia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dla Bodzia i jego kochanej rodzinki - wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!! :loveu: :loveu: :loveu: (mam nadzieję, że jeszcze nie za późno na życzonka :oops: ;) ) Quote
Recommended Posts