Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
nie, nie, nie!! on wtedy miał zapędy do kichnięcia - już miałam nadzieję, że to zrobi, bo wtedy tak słodko się marszczy :loveu: ale niestety ;)

A ja myślałam, że krzywi się bo ma Pańci dosyć!:diabloti: :evil_lol: :lol:

Posted

z "malskających" rzeczy to i tak najbardziej lubię, jak Bodziek dostaje jakiegoś smakołyka i go dziamdzia i tak mu fafelki wtedy drgają :loveu:

[quote name='Iza i Avanti']

Wesołych, wesołych i wszystkiego naj!

:lol: ależ ten renifer jest zadowolony :evil_lol:

Posted

biały reniferek mnie powalił, wymiękłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buziola w tego nochala od cioci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale Bodziulka się rozszalałaś z aparatem!!! :multi: Cudne foty, na razie oglądam szybciutko, ale wrócę i jeszcze wszystko dokładnie przepatrzę! ;)
Bodzio jest bardzo malowniczy!!! :loveu:

A wiesz, że ściągnęłam od Ciebie pomysł z lampkami na ścianie??? :evil_lol: Na razie w ramach dekoracji świątecznej, ale może już tak zostanie. Tyle, że długo to to chyba nie poświeci, bo kosztowało całe 5 zł! :crazyeye: :p

Posted

Rozszalała się Bodziulka, to prawda!:lol: :multi: Szlaej Bodziulka dalej, ja nie mam nic przeciwko!:loveu: A że fotki ciemne...hmm, może by tak z lampą?:cool3: :evil_lol: ;)

A ja bym chciała lampki na balkon (wiecie, tak po amerrykansku żeby było - dom w światełkach) , ale właśnie świąteczne fundusze mi się kończą.:placz: Mówicie że za 5 zeta można dostać..?:cool3: Gdzie, gdzie?!!!!:multi: :lol:

Posted

na allegro to pewnie jeszcze taniej są ;) albo idź na jakiś pobliski bazarek :cool3: koło mnie jest tego pełno ;)

nie lubię fotek z lampą :eviltong: u nas w domu wszystko brązowe :roll: i przez to jest tak ciemno :roll:

Posted

AśkaK napisał(a):

A ja bym chciała lampki na balkon (wiecie, tak po amerrykansku żeby było - dom w światełkach) , ale właśnie świąteczne fundusze mi się kończą.:placz: Mówicie że za 5 zeta można dostać..?:cool3: Gdzie, gdzie?!!!!:multi: :lol:

Na Browarnej (więc blisko Ciebie, jeśli nadal mieszkacie na Powiślu) jest taki mały butik z ciuchami, torebkami i różnymi fiu bździu ;) (z jednej strony sklep z antykami i bibelotami, z drugiej - spożywczy), w pobliżu odzież dla puszystych (moje memento :evil_lol: ).
Leć kochana szybko, bo zostały już tylko kolorowe - czerwone, zielone i niebieskie (ja je mam i wyglądają super!). Były jeszcze takie migające, ale po 30, a poza tym, nie wiem, czy chciałabyś mieć dyskotekę na balkonie :evil_lol:

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :calus: :calus: :calus: Całusów tysiąc, dwa tysiące!!!:loveu:

Aniu, dzięki za adres, jak będzie jutro (dziś:roll: ) czynne to śmigam!:multi: