Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 aparat to chyba nie zawinił:cool3:, na pociąg się chyba nie spóźnił:cool3::evil_lol:, wyżyj się na DHL Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 ale na kimś/czymś będę musiała się wyżyć - a na Boxiu tego nie zrobię :evil_lol: a najgorsze jest to, ze aparat jedzie z wawy :roll: majsakra Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Bodziulka']:razz: a ja czekam nadal na aparacik, jest w drodze do mnie... :multi: :multi: :multi: [quote name='Bodziulka'] DHL nawalił i nie będzie dzisiaj aparaciku :angryy: :angryy: :angryy: to czekamy na jutro.. i na super wypasioną sesyjkę nowoaparatowoboxowa :) Quote
Kitka20 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Piekny ten boksio a ile fot o rany więcej proszę:lol: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 więcej będzie dziś wieczorem :cool3: Quote
agbar Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hej hej:) to mecz aparata ile wlezie:) żądam fot:) Quote
Ania-Sonia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Bodziulka, ale emotikonki Ci się przydały Chyba od razu ulżyło? :evil_lol: Ja też czekam na foty Boxa w pełen krasie! :loveu: Quote
AśkaK Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Nooo, z emotikonkami to Bodziulka nieźle pojechała.:evil_lol: :lol: Trzymam za słowo że dziś będą! W końcu ktoś mi tu obiecał dedykację!:eviltong: :lol: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 emotki użyteczna rzecz :evil_lol: to jak ze zdjęciem: wyrażają 1000 słów :lol: aparacik już jest, jedna karta pamięci już zapełniona :cool3: całe 16MB ma :evil_lol: 6 zdjęć się na niej zmieściło - na szczęście mam jeszcze drugą... no i foty właśnie się ładują w net, więc jeszcze jakies 10 min i zobaczycie efekty ;) Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 I specjalna dedykacja dla Asi :cool3: "wbijam się na wyrko" toaleta przed snem i można iść spać :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 I już spałem gdy... przyszła pani i chciała buziaka :roll: sprawdziłem teren teren czysty, można iść spać :loveu: :loveu: :loveu: łapki też śpią Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 spać nie mogę zajrzałem do kuchni zacząłem sępić :cool3: :evil_lol: uwaga, nadchodzę :razz: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon'] jajko :hmmmm: to opowiem Wam obrzydliwą rzecz: mama kupiła kurę, kroiła ją - a w środku było świeże jajko :roll: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Bodziulka napisał(a):jajko :hmmmm: to opowiem Wam obrzydliwą rzecz: mama kupiła kurę, kroiła ją - a w środku było świeże jajko :roll: a co jajko nie pasuje??:niewiem: :evil_lol: haha kura z bonusikiem:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 evaxon napisał(a):a co jajko nie pasuje??:niewiem: widziałam boksera w jajku na wielkanoc ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Bodziulka napisał(a):widziałam boksera w jajku na wielkanoc ;) :evil_lol: :evil_lol: no przeciez w kominie jej nie umieszcze :hmmmm: chociaz....:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: no przeciez w kominie jej nie umieszcze :hmmmm: chociaz....:evil_lol: :cool3: obudzili :roll: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 a tu była akcja kichanie, niestety nie udało mi się ująć wszystkich wykrzywów fafli ;) Quote
AśkaK Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hahaha, boski filmik!!!!!:D :bigcool: Słychać mlaskanie Bodzia!:evil_lol: A jak się odwrócił od Pańci!:evil_lol: Z miną "bosze, niech ona już sobie idzie".:lol: A patrząc na tą fotkę... ...już wiem, dlaczego pieskom siwieją fafelki i brewki - żeby najsłodsze elementy psa były dobrze widoczne w nocy! I żeby Pańcia po ciemku mogła z całuskami trafić!;) :lol: Quote
Bodziulka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='AśkaK']Z miną "bosze, niech ona już sobie idzie".:lol: nie, nie, nie!! on wtedy miał zapędy do kichnięcia - już miałam nadzieję, że to zrobi, bo wtedy tak słodko się marszczy :loveu: ale niestety ;) ...już wiem, dlaczego pieskom siwieją fafelki i brewki - żeby najsłodsze elementy psa były dobrze widoczne w nocy! I żeby Pańcia po ciemku mogła z całuskami trafić!;) :lol: mi to i tak bez różnicy, czy całuję, fafelka, czółko czy coś jeszcze innego sierściuchowatego ;) :lol: :lol: :evil_lol: ;) Quote
Imbirka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 wow, Bodziulka szalejesz:evil_lol::lol: Box mlaszczącym - cuuuuuuuuudny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts