Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']:razz:
a ja czekam nadal na aparacik, jest w drodze do mnie...
:multi: :multi: :multi:
[quote name='Bodziulka'] DHL nawalił i nie będzie dzisiaj aparaciku
:angryy: :angryy: :angryy:

to czekamy na jutro.. i na super wypasioną sesyjkę nowoaparatowoboxowa :)

Posted

emotki użyteczna rzecz :evil_lol: to jak ze zdjęciem: wyrażają 1000 słów :lol:

aparacik już jest, jedna karta pamięci już zapełniona :cool3: całe 16MB ma :evil_lol: 6 zdjęć się na niej zmieściło - na szczęście mam jeszcze drugą... no i foty właśnie się ładują w net, więc jeszcze jakies 10 min i zobaczycie efekty ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
jajko :hmmmm:
to opowiem Wam obrzydliwą rzecz: mama kupiła kurę, kroiła ją - a w środku było świeże jajko :roll:

a co jajko nie pasuje??:niewiem:
:evil_lol: haha kura z bonusikiem:evil_lol:

Posted

Hahaha, boski filmik!!!!!:D :bigcool: Słychać mlaskanie Bodzia!:evil_lol: A jak się odwrócił od Pańci!:evil_lol: Z miną "bosze, niech ona już sobie idzie".:lol:

A patrząc na tą fotkę...

...już wiem, dlaczego pieskom siwieją fafelki i brewki - żeby najsłodsze elementy psa były dobrze widoczne w nocy! I żeby Pańcia po ciemku mogła z całuskami trafić!;) :lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Z miną "bosze, niech ona już sobie idzie".:lol:

nie, nie, nie!! on wtedy miał zapędy do kichnięcia - już miałam nadzieję, że to zrobi, bo wtedy tak słodko się marszczy :loveu: ale niestety ;)

...już wiem, dlaczego pieskom siwieją fafelki i brewki - żeby najsłodsze elementy psa były dobrze widoczne w nocy! I żeby Pańcia po ciemku mogła z całuskami trafić!;) :lol:

mi to i tak bez różnicy, czy całuję, fafelka, czółko czy coś jeszcze innego sierściuchowatego ;) :lol: :lol: :evil_lol: ;)