Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Z kilku względów to by było za łatwe pytanie :evil_lol: dlatego od razu na nie odpowiem: na kartce sa dwa znajome psy, jeden przebrany za Mikołaja, drugi :hmmmm: chyba za dobrą wróżkę ;) zagadka jest inna :cool3:: Box mnie chyba za nią znienawidzi ;) a Wam się powinna spodobać :razz: to jest przedmiot (będę go miała jutro - jak dobrze, że od jutra jest wolne, bo i tak bym nie poszła przez to na zajęcia ;)) Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bodziulka napisał(a):Z na kartce sa dwa znajome psy, jeden przebrany za Mikołaja, drugi :hmmmm: chyba za dobrą wróżkę ;) chyba za księżniczkę, albo jakąś królową! ;) :lol: Bodziulka napisał(a): zagadka jest inna :cool3:: Box mnie chyba za nią znienawidzi ;) a Wam się powinna spodobać :razz: to jest przedmiot (będę go miała jutro - jak dobrze, że od jutra jest wolne, bo i tak bym nie poszła przez to na zajęcia ;)) Co ty chcesz zrobić Bodziowi??? :mad: :shake: Aż boję się zgadywać. Zresztą i tak nie zgadniemy bo Ty podstępne zagadki wymyślasz! :diabloti: Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Ania-Sonia']chyba za księżniczkę, albo jakąś królową! ;) :lol: a to kartka produkowana seryjnie, a ja miałam nadzieję, że każdy dostaje unikatowy egzemplarz ;) :lol: ale tak mi się spodobała, że zajmuje zaszczytne miejsce na półce obok fotek Boxa :lol: Co ty chcesz zrobić Bodziowi??? :mad: :shake: Aż boję się zgadywać. Zresztą i tak nie zgadniemy bo Ty podstępne zagadki wymyślasz! :diabloti: jutro rano dam jakąś podpowiedź ;) ja nie chcę mu nic robić - prawie - ale Wy będziecie raczej z tego zadowoleni :cool3: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Box cię za to znienawidzi, a my będziemy zadowoleni?! Toż to dwie sprzeczności są!:eviltong: Nie może być tak, że Bodzio będzie niezadowolony a my się będziemy cieszyć! Dawaj podpowiedź!:lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bodziulka napisał(a):a to kartka produkowana seryjnie, a ja miałam nadzieję, że każdy dostaje unikatowy egzemplarz ;) :lol: Musimy porównać! W każdym razie moja jest piękna i bardzo zabawna! Ach, te psie miny! :evil_lol: No i jakie profesjonalne wykonanie! A ja się chyba zreważuję tylko choinką z animalii :oops: Bodziulka napisał(a): jutro rano dam jakąś podpowiedź ;) ja nie chcę mu nic robić - prawie - ale Wy będziecie raczej z tego zadowoleni :cool3: Jak zwykle potrafisz niemiłosiernie zaintrygować!!!! :roll: Jak możemy być zadowoleni z czegoś, z czego nie będzie zadowolony Bodzio??? Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 no dobra, mała podpowiedź, która powinna bardzo ułatwić sprawę: 5 mln pikseli :cool3: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Będziesz miała cyfraka!!!!!!!!:multi: :multi: :lol: Hurrra!!!! Będą nowe fotki Bodzia!!! Tysiące fotek!!!!!:cunao: Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :p i co - moze tak być, że Box będzie miał mnie dosyć, a Wy będziecie happy? :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bardzo trudna zagadka!!!! A ja myślałam, że Bodzio lubi pozować :evil_lol: ;) Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Bardzo trudna zagadka!!!! e tam trudna - mała podpowiedź i już wszystko wiadomo :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wcale nie, gdyby nie Aśka wcale bym nie zgadła! Myślałam, że chodzi o nowy komputer :eviltong: :oops: Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :lol: no wiesz... nie każdy musi wiedzieć, jaką ma matrycę lub rozdzielczość w aparacie ;) Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 no to ostatnie fotki komórkowe :cool3: na spacerku i po spacerku a dzisiaj była w Warszawie demonstracja kolejarzy - se ulice blokowali ;) Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Bodziulka']no to ostatnie fotki komórkowe :cool3: na spacerku i po spacerku Ach, bye!bye! komórkowe foteczki! Będzie mi ich brakować, jednak miały taki swój niepowtarzalny urok.:p [quote name='Bodziulka']a dzisiaj była w Warszawie demonstracja kolejarzy - se ulice blokowali ;) O, nawet nie wiedziałam!:lol: A jaka nagrodę dostanę za rozwiązanie zagadki?:cool3: Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Ja też bym nie wiedziała o tej demonstracji, gdybynie szli u nas pod oknami i nie robili duuużego hałasu :evil_lol: AśkaK napisał(a): A jaka nagrodę dostanę za rozwiązanie zagadki?:cool3: Dedykacja 1 fotki zrobionej nowym aparatem :razz: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam ja juz dzis skladam zyczenia Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się zyło,z roku na rok coraz lepiej było. i sylwestrowe :smile: Rok ten Nowy, Rok ten Młody, Niech Ci błogo zajaśnieje, Niech wśród radości i pogody Spełni wszystkie Twe nadzieje!!! Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Teqquila, zaszalałaś :evil_lol: ;) :multi: już za parę chwil, za chwil parę, dorwę aparacik swój i jego kartę pamięci :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bodziulka napisał(a):Dedykacja 1 fotki zrobionej nowym aparatem :razz: Wow, czuję się zaszczycona!:loveu: :lol: Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 :razz: a ja czekam nadal na aparacik, jest w drodze do mnie... Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ooo bedzie aparacik :cool3: haha jemu to stanowczo za dobrze:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 evaxon napisał(a):haha jemu to stanowczo za dobrze:evil_lol: ach ta "psia dola" :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 DHL nawalił i nie będzie dzisiaj aparaciku Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 uuuuuuuu, to fatalnie:shake: biednemu Boxowi udało się dzisiaj, jutro go pańcia pewnie zameczy:cool3::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 jestem tak zła, że nie wiem, czy jutro będę w stanie robić fotki nie wyżywająć się na aparacie ;) Quote
Recommended Posts