Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z kilku względów to by było za łatwe pytanie :evil_lol: dlatego od razu na nie odpowiem: na kartce sa dwa znajome psy, jeden przebrany za Mikołaja, drugi :hmmmm: chyba za dobrą wróżkę ;)

zagadka jest inna :cool3:: Box mnie chyba za nią znienawidzi ;) a Wam się powinna spodobać :razz: to jest przedmiot (będę go miała jutro - jak dobrze, że od jutra jest wolne, bo i tak bym nie poszła przez to na zajęcia ;))

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Z na kartce sa dwa znajome psy, jeden przebrany za Mikołaja, drugi :hmmmm: chyba za dobrą wróżkę ;)

chyba za księżniczkę, albo jakąś królową! ;) :lol:

Bodziulka napisał(a):

zagadka jest inna :cool3:: Box mnie chyba za nią znienawidzi ;) a Wam się powinna spodobać :razz: to jest przedmiot (będę go miała jutro - jak dobrze, że od jutra jest wolne, bo i tak bym nie poszła przez to na zajęcia ;))

Co ty chcesz zrobić Bodziowi??? :mad: :shake: Aż boję się zgadywać. Zresztą i tak nie zgadniemy bo Ty podstępne zagadki wymyślasz! :diabloti:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']chyba za księżniczkę, albo jakąś królową! ;) :lol:

a to kartka produkowana seryjnie, a ja miałam nadzieję, że każdy dostaje unikatowy egzemplarz ;) :lol: ale tak mi się spodobała, że zajmuje zaszczytne miejsce na półce obok fotek Boxa :lol:

Co ty chcesz zrobić Bodziowi??? :mad: :shake: Aż boję się zgadywać. Zresztą i tak nie zgadniemy bo Ty podstępne zagadki wymyślasz! :diabloti:

jutro rano dam jakąś podpowiedź ;) ja nie chcę mu nic robić - prawie - ale Wy będziecie raczej z tego zadowoleni :cool3:

Posted

Box cię za to znienawidzi, a my będziemy zadowoleni?! Toż to dwie sprzeczności są!:eviltong: Nie może być tak, że Bodzio będzie niezadowolony a my się będziemy cieszyć! Dawaj podpowiedź!:lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
a to kartka produkowana seryjnie, a ja miałam nadzieję, że każdy dostaje unikatowy egzemplarz ;) :lol:

Musimy porównać! W każdym razie moja jest piękna i bardzo zabawna! Ach, te psie miny! :evil_lol: No i jakie profesjonalne wykonanie! A ja się chyba zreważuję tylko choinką z animalii :oops:

Bodziulka napisał(a):

jutro rano dam jakąś podpowiedź ;) ja nie chcę mu nic robić - prawie - ale Wy będziecie raczej z tego zadowoleni :cool3:

Jak zwykle potrafisz niemiłosiernie zaintrygować!!!! :roll: Jak możemy być zadowoleni z czegoś, z czego nie będzie zadowolony Bodzio???

Posted

[quote name='Bodziulka']no to ostatnie fotki komórkowe :cool3:

na spacerku

i po spacerku

Ach, bye!bye! komórkowe foteczki! Będzie mi ich brakować, jednak miały taki swój niepowtarzalny urok.:p

[quote name='Bodziulka']a dzisiaj była w Warszawie demonstracja kolejarzy - se ulice blokowali ;)

O, nawet nie wiedziałam!:lol:

A jaka nagrodę dostanę za rozwiązanie zagadki?:cool3:

Posted

Ja też bym nie wiedziała o tej demonstracji, gdybynie szli u nas pod oknami i nie robili duuużego hałasu :evil_lol:

AśkaK napisał(a):

A jaka nagrodę dostanę za rozwiązanie zagadki?:cool3:

Dedykacja 1 fotki zrobionej nowym aparatem :razz:

Posted

witam ja juz dzis skladam zyczenia
Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się zyło,z roku na rok coraz lepiej było.
i sylwestrowe :smile:
Rok ten Nowy, Rok ten Młody,
Niech Ci błogo zajaśnieje,
Niech wśród radości i pogody
Spełni wszystkie Twe nadzieje!!!