Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Ania-Sonia napisał(a):To może gardziołko po imprezce rozbolało??? :cool3: :diabloti: to by bolało już wczoraj, a nie dzisiaj ;) Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Bodziulka no nie mów, że będziesz nam wstawiać fotki pierogów:cool3:, ja za chwile nie wytrzymam, jedna pierniczki, druga ciasto bananowe, pierogów mogę już nie znieść:evil_lol::cool3: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ufffff, dobrze, że to pieróg z Bodzia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ale pyszny pierożek, ze smakowitym nadzieniem w środku!!! :lol: Tyle, że już miałam nadzieję Bodziulko, że nam coś tu do jedzenia, a nie do oglądania zaproponujesz... :evil_lol: Imbir, a gdzie jest to ciasto bananowe??? :p Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Ania-Sonia napisał(a): Tyle, że już miałam nadzieję Bodziulko, że nam coś tu do jedzenia, a nie do oglądania zaproponujesz... :evil_lol: Imbir, a gdzie jest to ciasto bananowe??? :p ależ Ty gołodna jesteś :evil_lol: a może jeszcze byś chciała ziemniaczki i tzatzyki :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Nie dręcz! Jasne, że bym chciała! A gdzie je serwują???:eviltong: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ciasto bananowe razem z przepisem jest w galerii u samograja:lol: Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 tzatzyki chyba będą dziś u mnie- trz jakoś ten czosnek w siebie wpakowac na wyzdrowienie :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A chlebka z masełkiem, solą i czosnkiem nie lubisz? Też pycha!!! :p Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 nigdy nie próbowałam - ale masło czosnkowe jest mniam mnaim ;d Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 czy wszystkich dziś napadło z jedzeniem?:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Grzanki z masłem czosnkowym - pycha!!!! :eating: Bodziulka, spróbuj tego chlebka! (ale jak idziesz jutro do szkoły, to nie radzę! :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 taka pogoda, że się chce jeść ;) wiesz Ania - dużo pasty do zębów, kilka gum miętowycj i będzie dobrze :evil_lol: a to Korda - psinka koleżanki wzięta z Palucha - teraz już jest większa - tak mniej więcej do kolan ;) Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Chcecie się pośmiać? Znalezione w necie: <ktos> cze <Ja> witam :> <ktos> chciałbym dowiedzieć się czy samsung x460 jest na karte czy na abonament???? <Ja> co? <Ja> ja telefony sprzedaje a nie aktywacje <ktos> ale właśnie chcem kupić <ktos> tylko nie wiem czy jest na karte czy na abonament <Ja> to nie ode mnie zalezy <Ja> to zalezy od tego co do niej wsadzisz <Ja> ja sprzedaje telefony a nie aktywacje <Ja> tak jak juz pisalem <ktos> czyli ja mogę sobie wybrać <Ja> inaczej <Ja> telefon, ktory ja sprzedaje dziala z kazda karta <Ja> niezaleznie jaki operator i jaka taryfa i jaka forma platnosci za rozmowy <ktos> pan chyba mnie nie rozumie <Ja> ja sprzedaje telefon, wiec nie rozmawiajmy o formie platnosci za rozmowy (abo/prepaid) <ktos> ale jeżeli pan ma telefon samsung x460 na abonament to ja nie kupuje <Ja> na jaki abonament <Ja> czlowieku <Ja> JA SPRZEDAJE APARAT TELEFONICZNY <Ja> takie urzadzenie, ktore sluzy do wlozenia dowolnej karty sim i rozmawiania <Ja> prosze wybaczyc, ale mam wrazenie, ze rozmawiam z osoba, ktora niewiele rozumie z zagadnienia telefonii komorkowej <ktos> ale nie wszystkie telefony są na karte sim <Ja> a na co? <Ja> no chyba, ze stacjonarne <rotfl> <Ja> no ale chyba o komorkowych rozmawiamy <ktos> mojemu tacie przychodzą rachunki <Ja> ale co mnie to interesuje, przepraszam bardzo? <Ja> generalnie regulamin allegro mowi o koniecznosci bycia pelnoletnim, by korzystac z uslug serwisu <ktos> a na co są telefony komórkowe jeżeli się dzwoni a potem przychodzą rachunki <ktos> rachunki pocztą <ktos> a więc <ktos> przepraszam zatkało <Ja> ale co ma forma platnosci za rozmowy do samego APARATU? <ktos> pan jest nienormalny czy co <Ja> czy moge prosic o podanie loginu z allegro? <ktos> jakiego loginu <Ja> zalamujesz mnie czlowieku <Ja> dam ci kilka porad <ktos> ok <ktos> a więc jakie to porady <Ja> 1) poczekaj do 18-ki z zakupami przez internet <ktos> mam 18 lat <Ja> 2) zanim zabierzesz sie za dokonywanie zakupow dowiedz sie co chcesz kupic <ktos> właśnie wczoraj miałam 18-stke <Ja> gratujuje <Ja> wszystkiego najlepszego zycze <ktos> gratuluje się pisze <ktos> dziękuje <Ja> przepraszam za literowke - to ze smiechu <ktos> co ty nie powiesz <Ja> niech ci tata pokaze swoj telefon <Ja> wyciagnij baterie <Ja> i moze zrozumiesz do czego sluzy karta sim <ktos> mój tata nie ma karty sim <ktos> mu przychodzą rachunki pocztą z idei <Ja> ale co do ch.... ma karta sim do rachunkow? <Ja> mozesz mi to wyjasnic? <Ja> moze twoj tata zgubil karte sim, skoro nie ma <Ja> albo nie ma komorki <ktos> a jaki to telefon na rachunki <Ja> moze ty mowisz o stacjonarnym telefonie <Ja> STACJONARNY! <ktos> nie <ktos> mój tata ma na abonament <Ja> to juz mi mowiles <ktos> i co dwa miesiące mu przychodzą rachunki <Ja> no ale skoro twierdzisz ze ma komorke na abo to moze badz tak dobry i popros go o pokazanie ci karty SIM <Ja> gratuluje, ze co dwa miesiace... supper <Ja> moze ktos wam podprowadza co 2 miesiace ze skrzynki rachunek? <ktos> może ma tą cholerną karte sim ale nie kupuje sobie w sklepie karty żeby sobie doładować konto tylko mu rachunki przychodzą <Ja> moze to ten sam sasiad, ktory mu ukradl karte sim <Ja> aa czyli jednak ma karte sim <Ja> no widzisz <Ja> to juz rozumiesz po co ona jest? <ktos> znajdę sobie innego kupca <ktos> nara <ktos> nastolatku <Ja> kupca <Ja> hmmmm <Ja> spoko <Ja> nastolatkiem bywalem kilka lat temu <Ja> generalnie milo wspominam te czasy <ktos> dobra <Ja> chociaz juz wtedy sie wiedzialo do czego sluzy karta sim <ktos> nara gnoju co ty myślisz że ja ciemna masa jestem <36xxx89> siema, znasz sie na ottwarzaczach mp3? <mp3master> zależy o co chodzi. <36xxx89> USB to dobra firma jest? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Bodziulka, USB mnie powaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 W Sochaczewskim Azorku jest bokser... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2621499 Quote
Bodziulka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 wierszyk poszedł żuczek za chałupkę zdjął majteczki - zrobił kupkę dobrze żuczku, żeś tak zrobił boś chałupkę przyozdobił poszedł kotek do kuwety znowu zesrał się niestety będę musiał wziąć za grabki albo wyrwę kotu łapki poszedł słonik za palemkę zrobił kupsko jak wanienkę podtarł dupsko liściem palmy i my kupę w lesie walmy płynie waleń na dno rowu pewnie kupę zrobi znowu nie masz nic do powiedzenia? bierz ty przykład też z walenia... Quote
Bodziulka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 powysyłajcie trochę kartek ;) http://animalia.pl/choinka.php Quote
Ania-Sonia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bodziulka, powaliłaś mnie tym wierszykiem!!!! :haha: :lol!: :lol!: :grin: :grin: Kto jest autorem, jeśli mogę spytać??? :cool3: :D Dziękuję za życzenia, już teraz wiem, że choinkę trzeba wysłać ubraną, bo się dziś jak weszlam na tą stronę to się mocno zastanawiałam :oops: :evil_lol: Tylko życzenia jakieś oschłe i bombek na choince mało! :mad: Mało łańcuchów, światełek, zobaczysz jaką ja Ci wyślę! :evil_lol: :eviltong: Quote
Ania-Sonia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hmmm...właśnie przeczytałam swój post sprzed chwili i się zadziwiłam stylem wypowiedzi :diabloti: :shake: Jak ja w tym stanie umysłu mam napisać 2 ostatnie, b. ważne, podsumowujące strony pracy??? :placz: (termin przesunięty na 21, jutro rano muszę wyslać promotorowi mailem całość :smhair2: :smhair2: :smhair2: ) A niektórym to tu dobrze! Pewnie już słodko śpią??? Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Aniu, nie jest tak źle :evil_lol: , pisz, pisz!:lol: Też wysłałam przed chwilą kartkę, na razie do siebie tylko.:diabloti: :evil_lol: Ale bombek natłukłam zanim się kapnęłam, że trzeba je myszką wieszać!:evil_lol: :oops: :lol: (hmm...ładnie zabrzmiało to co napisałam... :lol: ) Wierszyk - no tak, tylko u Bodziulki w galerii można się czegoś takiego spodziewać!:-D :-D :-D Pierwszą zwrotkę kiedyś słyszałam, chyba jak byłam na wakacyjnym obozie.:lol: Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 wierszyk jest znaleziony w necie :diabloti: a choinkę oddaję pod własną twórczość ;) Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 ale dzisiaj śmieszną kartkę dostałam - przywróciła mi nadzieję w to, że nie wszystkie aspekty świąt zostały sprowadzone do komercyjnej lub moherowej sfery :razz: w końcu jakaś kartka na wesoło i bez szopki, stajenki itp w tle - a takie przysyłają nam wszelkie ciotki starej daty :roll: ;) niedługo będę miała dla Was nową zagadkę :cool3: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No tak, już się domyślam jaką!:diabloti: "Co jest na tej kartce?".:evil_lol: Quote
Recommended Posts