bonita Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Qurcze to co to za święto, jakieś 10- cio miesięczniny? Do urodzinek zostało jeszcze trochę? Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ja już wiem!!!:multi: :multi: :multi: 13 lat temu 15 grudnia dowiedzieliście się że będzie Boxik!!!:multi: Tak...?:oops: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 AśkaK napisał(a):Ja już wiem!!!:multi: :multi: :multi: 13 lat temu 15 grudnia dowiedzieliście się że będzie Boxik!!!:multi: Tak...?:oops: a czytałaś Ty 1 post (tzn 1 z całego tematu)? :cool3: i jak już to by tak było, to by to było 14 lat temu - bo 13 lat temu to Box juz u nas był :evil_lol: Bonita jest blisko ;) Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No czytałam i tam jest tak właśnie napisane!:eviltong: :lol: Chyba że mam jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu. :evil_lol: Druga opcja to że miał 15-ego urodzinki! Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Acha, no i trafił do was 13 marca, no ale to 13 a nie 15.:eviltong: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Bodziulka'](...)Aż okazało sie, że będą boksie (15.01.1993):loveu: (...) a czytałaś to? :cool3: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No czytałam! No i co to jest jak nie data urodzin boksia?!:multi: "okazało się, że będą boksie" ja rozumiem jako "okazało się, że urodzą się boksie" i w nawiasie data ich urodzin.:lol: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Acha, no teraz kapuję...czyli nie urodziny tylko 11-miesięczniczki!:multi: :multi: :loveu: :lol: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale jestem yntelygentna!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hehehe, nie mogę ale się z was uchachałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkiego najlepszego Box:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Asia - masz szczęśćie - kandydatury do Nobla można zgłaszać gdzieś do końca stycznia - zgłoszę Ciebie w kategorii najbardziej logiczne wnioskowanie niematematyczne :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wszystkiego naj dla Boxa!!! (załóżmy, że to psie ciasteczka :oops: ) A co tutaj się będzie działo za miesiąc!!! :lol: :multi: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ania-Sonia napisał(a): (załóżmy, że to psie ciasteczka :oops: ) prawie jak psie ciasteczka :evil_lol: Box takie też lubi :lol: Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Przyszłam się przywitać:p No i wszystkiego najlepszego dla boxika:multi: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Bodziulka']Asia - masz szczęśćie - kandydatury do Nobla można zgłaszać gdzieś do końca stycznia - zgłoszę Ciebie w kategorii najbardziej logiczne wnioskowanie niematematyczne :evil_lol: O, to jest taka kategoria?!:lol: Nie wiedziałam, szkoda, już dawno bym startowała!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cunao: BOXICZKU WSZYSTKIEGO NAJ-NAJ RAZ JESZCZE !!!:BIG: Aniu, a te cisteczka to sama piekłaś?:cool3: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='AśkaK'] Aniu, a te cisteczka to sama piekłaś?:cool3: :lol: No jasne, i pakowałam w papierki, i nawet malowałam baloniki na pudełku! :evil_lol: ;) Tylko jakieś takie nie wiem czemu wirtualne mi wyszły :oops: :crazyeye: :roll: Quote
Kate I Luka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Boxiulku, no to na te prawie jakby urodzinki: [CENTER]:new-bday: :BIG: :tort: :bday: :laola: :drink1: :beerchug: :laola: [/CENTER] Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Tylko jakieś takie nie wiem czemu wirtualne mi wyszły :oops: :crazyeye: :roll: wirtualne czy nie - się je zje :evil_lol: Box przesyła Ciociom śliniastego całuska :razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No i my przesyłamy wszystkiego najbokserskiego :) Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Obudziłam się dzisiaj ze strasznym bólem gardła :placz: i od rana się prochami faszeruję :razz: :roll: A Bodziek sobie smacznie śpi na kanapie łapiąc promienie słoneczne - ja też tak chce!! :placz: a to tak na poprawienie humoru - 3 czerwone kartki dla 1 zawodnika podczas 1 meczu - niemożliwe? a jednak ;) http://sport.onet.pl/0,1248707,1451782,wiadomosc.html Quote
bonita Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='AśkaK']Acha, no teraz kapuję...czyli nie urodziny tylko 11-miesięczniczki!:multi: :multi: :loveu: :lol: Więc pomyliłam się o miesiąc:cool3: . I tak życzę Wszystkiego Najlepszego i czekamy do stycznia:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Bodziulka napisał(a):Obudziłam się dzisiaj ze strasznym bólem gardła :placz: i od rana się prochami faszeruję :razz: :roll: Ojej, współczuję Ci biedactwo! :shake: To ja się odwzajemnię radą co do bólu gardziołka - koniecznie płukaj (płucz??? :roll: :oops: ) gardło ciepła wodą z sodą oczyszczoną lub z solą (ale soda lepsza!). To naprawdę pomaga choć na jakąś chwilę. Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Na razie planuję kurację czosnkową :cool3: :evil_lol: [quote name='bonita']Więc pomyliłam się o miesiąc:cool3: ale w tym wieku każdy dzień się liczy ;) a teraz fotki z soboty baaardzo wczesnie rano :evil_lol: czyli koło 3 - wróciłam z imprezki pożegnalnej koleżanki, która jedzie do Hiszpanii na staż (ja też tak chcę :placz: ) do Kordoby - będę miala do kogo na wakacje pojechać :cool3: - marzyłam tylko o tym, żeby zawinąć się w kołderkę i wtulić w poduchę, ale... kotś mnie ubiegł :diabloti: Lubicie pierogi? ;) Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Bodziulka napisał(a):a teraz fotki z soboty baaardzo wczesnie rano :evil_lol: czyli koło 3 - wróciłam z imprezki pożegnalnej koleżanki, która jedzie do Hiszpanii na staż To może gardziołko po imprezce rozbolało??? :cool3: :diabloti: Bodziulka napisał(a):Lubicie pierogi? ;) A co to za prowokacyjne pytanie? :cool3: :-o No jasne, że lubimy! :facelick: Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Pierożek z mięsem Pieróg oblizuje sie na myśl o tym, jaki jest smakowity :evil_lol: :cool3: Pieróg myśli Pieróg duma Pieróg ma dosyć Pieróg idzie spać :evil_lol: Quote
Recommended Posts