Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
Ja już wiem!!!:multi: :multi: :multi: 13 lat temu 15 grudnia dowiedzieliście się że będzie Boxik!!!:multi: Tak...?:oops:

a czytałaś Ty 1 post (tzn 1 z całego tematu)? :cool3: i jak już to by tak było, to by to było 14 lat temu - bo 13 lat temu to Box juz u nas był :evil_lol:

Bonita jest blisko ;)

Posted

No czytałam i tam jest tak właśnie napisane!:eviltong: :lol: Chyba że mam jakieś problemy ze zrozumieniem tekstu. :evil_lol: Druga opcja to że miał 15-ego urodzinki!

Posted

No czytałam! No i co to jest jak nie data urodzin boksia?!:multi:
"okazało się, że będą boksie" ja rozumiem jako "okazało się, że urodzą się boksie" i w nawiasie data ich urodzin.:lol:

Posted

hehehe, nie mogę ale się z was uchachałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wszystkiego najlepszego Box:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Asia - masz szczęśćie - kandydatury do Nobla można zgłaszać gdzieś do końca stycznia - zgłoszę Ciebie w kategorii najbardziej logiczne wnioskowanie niematematyczne :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']Asia - masz szczęśćie - kandydatury do Nobla można zgłaszać gdzieś do końca stycznia - zgłoszę Ciebie w kategorii najbardziej logiczne wnioskowanie niematematyczne :evil_lol:
O, to jest taka kategoria?!:lol: Nie wiedziałam, szkoda, już dawno bym startowała!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:cunao: BOXICZKU WSZYSTKIEGO NAJ-NAJ RAZ JESZCZE !!!:BIG:

Aniu, a te cisteczka to sama piekłaś?:cool3: :lol:

Posted

[quote name='AśkaK']
Aniu, a te cisteczka to sama piekłaś?:cool3: :lol:

No jasne, i pakowałam w papierki, i nawet malowałam baloniki na pudełku! :evil_lol: ;) Tylko jakieś takie nie wiem czemu wirtualne mi wyszły :oops: :crazyeye: :roll:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Tylko jakieś takie nie wiem czemu wirtualne mi wyszły :oops: :crazyeye: :roll:

wirtualne czy nie - się je zje :evil_lol:

Box przesyła Ciociom śliniastego całuska :razz:

Posted

[quote name='AśkaK']Acha, no teraz kapuję...czyli nie urodziny tylko 11-miesięczniczki!:multi: :multi: :loveu: :lol:

Więc pomyliłam się o miesiąc:cool3: . I tak życzę Wszystkiego Najlepszego i czekamy do stycznia:loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Obudziłam się dzisiaj ze strasznym bólem gardła :placz: i od rana się prochami faszeruję :razz: :roll:

Ojej, współczuję Ci biedactwo! :shake: To ja się odwzajemnię radą co do bólu gardziołka - koniecznie płukaj (płucz??? :roll: :oops: ) gardło ciepła wodą z sodą oczyszczoną lub z solą (ale soda lepsza!). To naprawdę pomaga choć na jakąś chwilę.

Posted

Na razie planuję kurację czosnkową :cool3: :evil_lol:

[quote name='bonita']Więc pomyliłam się o miesiąc:cool3:

ale w tym wieku każdy dzień się liczy ;)

a teraz fotki z soboty baaardzo wczesnie rano :evil_lol: czyli koło 3 - wróciłam z imprezki pożegnalnej koleżanki, która jedzie do Hiszpanii na staż (ja też tak chcę :placz: ) do Kordoby - będę miala do kogo na wakacje pojechać :cool3: - marzyłam tylko o tym, żeby zawinąć się w kołderkę i wtulić w poduchę, ale...

kotś mnie ubiegł :diabloti:

Lubicie pierogi? ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
a teraz fotki z soboty baaardzo wczesnie rano :evil_lol: czyli koło 3 - wróciłam z imprezki pożegnalnej koleżanki, która jedzie do Hiszpanii na staż

To może gardziołko po imprezce rozbolało??? :cool3: :diabloti:

Bodziulka napisał(a):
Lubicie pierogi? ;)

A co to za prowokacyjne pytanie? :cool3: :-o No jasne, że lubimy! :facelick: