Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']no to narty albo ta decha (nie wiem jak to sie pisze):cool3:

ta decha to snowboard :razz:
na przykład taka jak ta :cool3::

tył deski

na pewno przyciąga wzrok facetów :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate i Luka napisał(a):
ktoś mi tu dziadka Boxa przygniótł :mad:

sam się tam wrył :evil_lol:

Asia - ja śnieg zamówiłam dopiero na luty, to po co mają mi go wcześniej dostarczać, i to jeszcze do Warszawy, skoro mi tu go nie trzeba :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Gdzie takie namioty sprzedaja? Super fota

chcesz ten konkretny namiot? :cool3: oddam z przyjemnością :evil_lol: i jeszcze dopłacę :lol:

dzisiaj miałabym nawet fajny dzień, gdyby nie to, że jak wracałam z zajęć był wypadek (tramwaj i samochód duże bum), i musiałam się przesiadać i na deszczu szukać komunikacji na moją wieś wrrr

Posted

[quote name='Bodziulka']Pan chce iść spać... no to ma problem :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: Boxiaczek jest słooodki!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jak łapeczki w podusię wtulił!:loveu: :loveu:

Posted

Ło jezu, to wczoraj były Bodzia urodzinki???!!!!!

:BIG: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BODZIU !!!:tort: :new-bday: :smilecol:
Duuużo psich ciasteczek i kosteczek :loveu: :loveu: :loveu: i żeby Pańcia dla Ciebie dobra była, a nie tak jak dotychczas!:eviltong: ;) :evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
No tak, to ja znowu gafę strzeliłam.:oops: :evil_lol: Ale co tam, życzonek nigdy za wiele!:eviltong: To pewnie były pół-urodzinki?:cool3:

powiem tak - odpowiedź na to pytanie znajdziesz w 1 poście tematu ;) ale podpowiem, że to coś w rodzaju 660/730 urodzinek ;) :evil_lol: i teraz se policz :lol: