Bodziulka Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Imbir1']no to narty albo ta decha (nie wiem jak to sie pisze):cool3: ta decha to snowboard :razz: na przykład taka jak ta :cool3:: tył deski na pewno przyciąga wzrok facetów :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 wogóle nie wiem jak na tym można jeździć:cool3: na 100% bym się połamała, wogóle się nie nadaję do takich wygibasów:evil_lol: Bodziulka, dawaj fotki:multi: Quote
Bodziulka Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 już daję - się ładowały specjalnie dla cioci Julii coś mi się tu na łóżku rozwaliło :roll: Quote
Bodziulka Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 i kolejne z serii "ja też chcę oglądać tv" Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ktoś mi tu dziadka Boxa przygniótł :mad: /// a z tą deską to bym nie zgadła :D Quote
Imbirka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 wow, ale mi się trafiło:multi: Box się pokazał specjalnie dla mnie:lol:, buziaki dla Boxa od ciotki i kumpla Imbirka:multi::lol: Quote
AśkaK Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bodzio w namiocie.:p :lol: Bodziulka, ale co ty nam się tu deską chwalisz kiedy śniegu nie ma!:eviltong: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Kate i Luka napisał(a):ktoś mi tu dziadka Boxa przygniótł :mad: sam się tam wrył :evil_lol: Asia - ja śnieg zamówiłam dopiero na luty, to po co mają mi go wcześniej dostarczać, i to jeszcze do Warszawy, skoro mi tu go nie trzeba :evil_lol: Quote
Agga Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Gdzie takie namioty sprzedaja? Super fota Quote
Bodziulka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Agga']Gdzie takie namioty sprzedaja? Super fota chcesz ten konkretny namiot? :cool3: oddam z przyjemnością :evil_lol: i jeszcze dopłacę :lol: dzisiaj miałabym nawet fajny dzień, gdyby nie to, że jak wracałam z zajęć był wypadek (tramwaj i samochód duże bum), i musiałam się przesiadać i na deszczu szukać komunikacji na moją wieś wrrr Quote
Bodziulka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 No dobra, macie: Bodziuś podświetlony :cool3: Quote
Bodziulka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Pan chce iść spać... no to ma problem :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Boxiu, ale masz świąteczne lampki :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ja też tak chcę!!!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Bodziulka']Pan chce iść spać... no to ma problem :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Boxiaczek jest słooodki!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jak łapeczki w podusię wtulił!:loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ania-Sonia napisał(a): Ja też tak chcę!!!!!! :placz: :placz: :placz: Ja też!! :placz: Kate I Luka, lampki są całoroczne a nie okazjonalne ;) Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Bodziulka napisał(a):Ja też!! :placz: Kate I Luka, lampki są całoroczne a nie okazjonalne ;) też się tak dziwiłam, że świąt u Was NIET, a lampki wiszą :p :eviltong: :p Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 zobaczcie, co ja mam :cool3: a oto co zobaczyła Bodziulka, jak chciała iść spać :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Wiadomość od mamy ;) - cytat A BODZIEK TO MIAŁ WCZORAJ ŚWIĘTO I ŻADNA Z CIOTEK - CHOĆ NIBY UWIELBIAJĄ - TO O TYM NIE PAMIĘTAŁA, A FE :eviltong: koniec cytatu Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ło jezu, to wczoraj były Bodzia urodzinki???!!!!! :BIG: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BODZIU !!!:tort: :new-bday: :smilecol: Duuużo psich ciasteczek i kosteczek :loveu: :loveu: :loveu: i żeby Pańcia dla Ciebie dobra była, a nie tak jak dotychczas!:eviltong: ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 prawie-urodzinki ;) a prawie robi ogromną różnicę :cool3: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No tak, to ja znowu gafę strzeliłam.:oops: :evil_lol: Ale co tam, życzonek nigdy za wiele!:eviltong: To pewnie były pół-urodzinki?:cool3: Quote
Bodziulka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 AśkaK napisał(a):No tak, to ja znowu gafę strzeliłam.:oops: :evil_lol: Ale co tam, życzonek nigdy za wiele!:eviltong: To pewnie były pół-urodzinki?:cool3: powiem tak - odpowiedź na to pytanie znajdziesz w 1 poście tematu ;) ale podpowiem, że to coś w rodzaju 660/730 urodzinek ;) :evil_lol: i teraz se policz :lol: Quote
Recommended Posts