Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']I fotki z kompieli - brrryyyy
udaję, że jestem grzeczny :evil_lol:

:loveu: ALE ZWISŁE FAFELKI !!!:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

[quote name='Bodziulka']

A tu co za podsadzanie było?!:evil_lol:

Bodziulka, nikt nie jest za stary by wierzyć w Świętego Mikołaja!:lol: Ja jako dziecko widziałam lecące nad sąsiednim blokiem sanie i renifery i brodę Mikusia i wierzę w niego jak najbardziej - dlatego dostaję zawsze prezenty!:eviltong: ;) :evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):

A tu co za podsadzanie było?!:evil_lol:

Bo Box nie zawsze ma siły, zeby samemu wejść na wyrko i się ześlizguje i robi dup :shake: wiec trzeba mu pomóc

Nie musimy wpuszczać Mikołaja, bo Box się w niego bawi ;) np mi przyniósł flaszeczkę :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']A teraz zagadka - jeżeli zgadniecie, to będą fotki zbliżenia pysia
Co to jest? :cool3:

Gołe czerwone nogi i mniejsze blade gołe nogi i wypięta d...!:evil_lol:

SETNA STRONKA!!!:bigcool: :BIG: :BIG: :BIG:
STO LAT BODZIO!!!!!!!:tort: :cunao:

Posted

Ja mam nadal 50 stronę :evil_lol: (tak se ustawiłam - wygodne to, mam 2 razy mniej stron do wyświetlenia ;))

Zgadujcie dalej co to jest - podpowiedź, to jest "nadruk" na czymś, tylko na czym :cool3:

Posted

Muszę się podzielić swoją traumą!!!! :placz: Jest piękna sobota, a ja siedzę już w pracy i posiedzę do wieczora, bo po regularnych zajęciach (odpracowujemy jakis dzien w kwietniu 2007!!!! :angryy: ) mam jeszcze tu próbę!
Dobrze, że jest dogo, to chociaż od czasu do czasu tu wejdę i się pocieszę ;) I może coś wymyślę z tą zagadką. Mam nadzieję, ze to nie jest nadruk na bombce??? :evil_lol: :-o

A Box pewnie słodko śpi? :cool3: :loveu: