Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 My jesteśmy za starzy, żeby wierzyć w Mikołaja :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 A oto dowód na to, że Box swoje niezadowolenie z koniecznosci wyjścia na spacer odreagowywuje na Koali z aukcji charytatywnej :diabloti: (troche ciemne) Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 I fotki z kompieli - brrryyyy udaję, że jestem grzeczny :evil_lol: to może już wyjdę? :razz: i suszenie a potem wygrzewanko w łóżeczku :loveu: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wróciłam z banicji ale za durzo to mnie nie ominęło:cool3: :evil_lol: biedny Bodzio, takie stresy w wannie:cool3: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Bodziulka']I fotki z kompieli - brrryyyy udaję, że jestem grzeczny :evil_lol: :loveu: ALE ZWISŁE FAFELKI !!!:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: [quote name='Bodziulka'] A tu co za podsadzanie było?!:evil_lol: Bodziulka, nikt nie jest za stary by wierzyć w Świętego Mikołaja!:lol: Ja jako dziecko widziałam lecące nad sąsiednim blokiem sanie i renifery i brodę Mikusia i wierzę w niego jak najbardziej - dlatego dostaję zawsze prezenty!:eviltong: ;) :evil_lol: Quote
Agga Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Box co oni CI robią. Nawet psa w takim wieku torturują. Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No właśnie, i jeszcze nawet Mikołaja do domu nie wpuścili!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 AśkaK napisał(a): A tu co za podsadzanie było?!:evil_lol: Bo Box nie zawsze ma siły, zeby samemu wejść na wyrko i się ześlizguje i robi dup :shake: wiec trzeba mu pomóc Nie musimy wpuszczać Mikołaja, bo Box się w niego bawi ;) np mi przyniósł flaszeczkę :cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja tak odnośnie tej flaszeczki:evil_lol:;), 100 stronka się zbliża:multi::multi::multi::multi: Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 u mnie jest 50 - ale ja mam tak właściwości forum ustawione ;) Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ty się tu nie wymiguj, tylko stawiaj tą flaszkę:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 :drinking: :drinking: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hehe, rozumiem, że są to narazie przygotowania:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 zaraz Wam jakies foty na to konto pokażę Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Suszenie po kompieli :cool3: irokezik Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 A teraz zagadka - jeżeli zgadniecie, to będą fotki zbliżenia pysia Co to jest? :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bodziulka, to kiedy tą flaszkę Box Ci przyniósł??? :cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 wczoraj rano się o nią trzepnęłam szukając poduszki z rana :roll: a wieczorem się na niej zemściłam :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bodziulka nie zagadki tylko mamy 100 stronkę Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Bodziulka']A teraz zagadka - jeżeli zgadniecie, to będą fotki zbliżenia pysia Co to jest? :cool3: Gołe czerwone nogi i mniejsze blade gołe nogi i wypięta d...!:evil_lol: SETNA STRONKA!!!:bigcool: :BIG: :BIG: :BIG: STO LAT BODZIO!!!!!!!:tort: :cunao: Quote
Bodziulka Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Ja mam nadal 50 stronę :evil_lol: (tak se ustawiłam - wygodne to, mam 2 razy mniej stron do wyświetlenia ;)) Zgadujcie dalej co to jest - podpowiedź, to jest "nadruk" na czymś, tylko na czym :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Trudne te zagadki :shake: Nie mam pojęcia :oops: A kiedy będą jakieś (a konkretnie Boksia :loveu: ) urodzinki? Bo muszę zdążyć wyszukać jakieś prezenciki dla niego w necie ;) Quote
AśkaK Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Bodziulka, no powiedz co to za nadruk?!!!:lol: Ja nie mam pojęcia!:roll: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Muszę się podzielić swoją traumą!!!! :placz: Jest piękna sobota, a ja siedzę już w pracy i posiedzę do wieczora, bo po regularnych zajęciach (odpracowujemy jakis dzien w kwietniu 2007!!!! :angryy: ) mam jeszcze tu próbę! Dobrze, że jest dogo, to chociaż od czasu do czasu tu wejdę i się pocieszę ;) I może coś wymyślę z tą zagadką. Mam nadzieję, ze to nie jest nadruk na bombce??? :evil_lol: :-o A Box pewnie słodko śpi? :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts