Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak z grubsza to już tak - jeszcze pozostało ewentualne rozbicie ważniejszych pozycji na drobne, no i napisanie, co ja o tym wszystkim myślę :evil_lol: ale najważniejszy główny zarys mam i wiem, co co ogólnie biega, więc poprawki nie powinny mi sprawić duuużych kłopotów ;)

Posted

:evil_lol:

masakra - cała poczta mi się zdupiła, nie mam książki adresowej z mailami wrrrr nic, zero - poprzysyłajcie mi swoje maile od nowa, bo nawet nie mam jak się ze światem kontaktować :placz:

Posted

Bodzio znowu dzisiaj zostawił "niespodziankę" po porannym spacerku :diabloti: na dywaniku w przedpokoju :roll:

Ja chwilowo się nie analizuję, ale próbuję rozwiązać dylemat, czy isć dziś na imprezę, czy nie, bo towarzystwo się z lekka wykruszyło, a bilety już kupione :roll:

Posted

Bodziulku (uwaga, nie Bodziulko :diabloti: ;) ) ale masz słodkie życie!!!!! To podłe zazdrościć psu, ale niestety naprawdę zazdroszczę i pragnę zamiany!
Ciocia całuje w nosek i prosi o niezostawianie "niespodzianek" na dywanikach ;)

Posted

Julia, Ty masz się nie byczyć, tylko Imbirka pielęgnować i mu usługiwać - żeby chłopak sobie łapki nie nadwyrężał :evil_lol:

Nie wyspałam się :diabloti: ale doszłam do wniosku, że zrobię Dzień Dobroci dla Ciotek :evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
To podłe zazdrościć psu, ale niestety naprawdę zazdroszczę i pragnę zamiany!

Ania - wiesz, że z chęcią bym Cię zaadoptowała, ale ze względu na wiek Bodźka, adopcja jest niemożliwa, bo mógłby to źle znieść :evil_lol: ;)
Ja też chcę być psem, zwłaszcza, gdy ja się uczę, a Box leży pod kocykiem, na podusi, z Szopkiem u mnie na wyrku :placz: albo przed telewizorem pomrukuje :placz: