Bodziulka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Nie śpiewasz? To ja idę spać :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dobra, uwaga śpiewam! Po niemiecku :diabloti: "Am meinem Herzen, an meiner Brust, Du meine Wonne, du meine Lust. Das Gluck ist die Liebe, die Lieb'ist das Gluck, (nie umiem "śpiewać" umlautów :evil_lol: ) Ich hab's gesagt und nehm's nicht zuruck... .......................... Akurat przerabiam ładną pieść Schumanna, szkoda, że nie możesz usłyszeć melodii :cool3: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Hmmm... to nagraj głos i mi wyślij mp3 :cool3: :evil_lol: Co do tego niemieckiego, to mi się skojarzyło, jak oglądałam wczoraj fotki mojej podstawówki... ale tam się pozmieniało!! Sale do nauki języków w pełni multimedialne, słuchawki, oddzielne stanowiska itp :crazyeye: nie to co za moich czasów... :roll: Quote
Ania-Sonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Bodziulka napisał(a):A o której to będzie godzinie? O 19 :lol: Nie denerwuj mnie, nie dosyć, że śpisz rano do woli, to wieczorem chodzisz spać z kurami??? :roll: :evil_lol: A Bodzio ja zwykle słodko śpi. Chętnie bym mu potowarzyszyła. Quote
Bodziulka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Ania, ja też z ogromną chęcią bym do niego dołączyła :placz: Co prawda nie zawsze wstaję z kurami, ale zazwyczaj chodzę spać już następnego dnia ;) bo się uczę :roll: O 19 to zazwyczaj jestem gdzieś między szuakniem książek i uzupełnianiem notatek :evil_lol: Jak dzisiaj próbowałam szanownego pręgowanego wywlec na spacer, czyli ściągnąć z wyrka, to tak słodko się przeciągnął i ziewnął, że myslałam, ze te jego fafelki zchrumkam i od ich słodyczy dostanę cukrzycy :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No tak, zapomniałam, że z Ciebie pilna studentka jest! :lol: A w ogóle to DZIEŃ DOBRY śpiochy! :p Quote
Bodziulka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Jaki dobry?? :angryy: 10 godzin zajęć to dobry dzień? :roll: SPAĆ!! Quote
AśkaK Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Bodziusia, a gdzie te reklamy?!:multi: Wklej no pare, chętnie się pośmieję. :lol: A co Bodziowi w udko?:oops: Paprze się ta ranka?:-( Chciałabym kiedyś Bodzia poznać tak na żywo...ach!:loveu: Quote
Bodziulka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Bodziuś ma po prostu rany ropne ze starości :shake: A reklamy - no comments... okazało się, że na płytkach, jakie dostaliśmy, nie są wszystkie reklamy z danego wieczoru, ale tylko 8 z zeszłych lat :roll: ale i tak jakieś smieszne Wam pokażę za kilka dni ;) Asia, to po kolejne puzzle będziesz musiała się do nas osobiście pofatygować :diabloti: Quote
Bodziulka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 No to macie rosyjski proszek :evil_lol: http://www.niepracuj.net/film/4626/113/Rosyjska_reklama_proszku_do_prania.html Quote
Imbirka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cześć cześć cześć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziewczyny, dziękuję bardzo za książki, kolega został zawalony nimi przez naszą koleżnkę:evil_lol: i ma już dość:cool3: Przesłałam, mu Bodziulka te materiały od ciebie, bardzo dziękuję:lol: Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 No to ja na marne odgrzebywałam moją jaskinię wiedzy? :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bodziulka napisał(a):No to ja na marne odgrzebywałam moją jaskinię wiedzy? :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to nie Ty zawaliłaś kolegę Imbirowej tymi książkami??? Ktoś tu chyba jeszcze śpi :evil_lol: A ja niestety tej swojej nie znalazłam, przepraszam :oops: A jak będę pisać swoją zaległą pracę to liczę na Ciebie Bodziulko, widzę, ze masz duże zasoby :cool3: Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 :cool3: To nie ja, to koleżanka z Łodzi go tak zasypała - ja podesłałam kilka artykółów, może jeszcze jakies wygrzebię... Oj śpię... :roll: a Bodziuś wyleguje się na wyrku :placz: Quote
Iza i Avanti Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Cześć Bodziulka! Dopiero teraz wypatrzyłam Twoją galerię w otchłaniach dgm ;) Cud, miód, malinka! Proszę ucałować Box'a w siwiutki pycholek! :) Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Pychol ucałowany :loveu: Fafel znowu w wyrku, a ja znowu zaraz na zajęcia brykam :roll: życie jest nie fair! AniuS - nie dostałaś żadnych maili ode mnie (tzn z mojego konta) - bo nie dostałam żadnych zwrotów :roll: Quote
Ania-Sonia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bodziulka napisał(a): AniuS - nie dostałaś żadnych maili ode mnie (tzn z mojego konta) - bo nie dostałam żadnych zwrotów :roll: A może do mnie nic nie wysyłasz :mad: :evil_lol: Ale moje odpowiedzi chyba do Ciebie dochodzą, bo ja wysyłam je do WSZYSTKICH??? :diabloti: ;) Ach, nieważne! Dziś liczy się tylko Wiera!!!!! Musimy do niej jechać większą grupą! :multi: Quote
mar....ka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jak skończysz studia, to będziesz za nimi tęsknic....(pewne). Mój TZ przeszedł podczas studiów dosłwone wszystko tzn. komisy , warunki etc., miała juz dosyc, a teraz tęskni :evil_lol: A mi brakuje piwka studenckiego:diabloti: Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Wysyłam do wszystkich :eviltong: Nie dyskryminuję blondynek ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: A dokładniej wiesz, gdzie Wierka jest/będzie? :cool3: A tak poza tym, to dziś jest jeszcze coś do oblewania, ale co, to musicie zgadnąć :drinking: Ja nie wyobrażam sobie skończenia studoiów :diabloti: Dlatego też sobie zrobiłam powtórkę roku kiedyśtam ;) Ale te powroty o 4 rano a potem na zajęcia o świcie :shake: i ten szum w uszach od głośników :evil_lol: Za piwkiem tęsknić nie będę, bo piwka nie lubię, ale inne mało co nieco :cool3: Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 No to z okazji dnia picia :cool3: zobaczcie jak ja cierpię: ja się uczę, a moje łóżko... Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bodziulka, studia to był wspaniały okres w moim życiu:evil_lol:, teraz jest blllee:shake: Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 A czy ja mówię, że jest bleeeee? jest po prostu trochę... bezsennie momentami ;) Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ja bez studiów też mam bezsennie:cool3::evil_lol: albo tylko sennie do 5:30:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 ja to czasami senność zaczynam po piątej... ale żadko ;) Quote
Ania-Sonia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bodziulka napisał(a):Wysyłam do wszystkich :eviltong: Nie dyskryminuję blondynek ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: I dobrze! Zwłaszcza naturalnych, takich jak ja, bo to wymarły gatunek! :diabloti: :eviltong: Bodziulka napisał(a): A tak poza tym, to dziś jest jeszcze coś do oblewania, ale co, to musicie zgadnąć :drinking: Urodzinki albo miesięczniny Boxa??? Quote
Recommended Posts