Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, uwaga śpiewam! Po niemiecku :diabloti:

"Am meinem Herzen, an meiner Brust,
Du meine Wonne, du meine Lust.
Das Gluck ist die Liebe, die Lieb'ist das Gluck, (nie umiem "śpiewać" umlautów :evil_lol: )
Ich hab's gesagt und nehm's nicht zuruck...

..........................

Akurat przerabiam ładną pieść Schumanna, szkoda, że nie możesz usłyszeć melodii :cool3: :diabloti:

Posted

Hmmm... to nagraj głos i mi wyślij mp3 :cool3: :evil_lol:

Co do tego niemieckiego, to mi się skojarzyło, jak oglądałam wczoraj fotki mojej podstawówki... ale tam się pozmieniało!! Sale do nauki języków w pełni multimedialne, słuchawki, oddzielne stanowiska itp :crazyeye: nie to co za moich czasów... :roll:

Posted

Bodziulka napisał(a):
A o której to będzie godzinie?

O 19 :lol: Nie denerwuj mnie, nie dosyć, że śpisz rano do woli, to wieczorem chodzisz spać z kurami??? :roll: :evil_lol:

A Bodzio ja zwykle słodko śpi. Chętnie bym mu potowarzyszyła.

Posted

Ania, ja też z ogromną chęcią bym do niego dołączyła :placz: Co prawda nie zawsze wstaję z kurami, ale zazwyczaj chodzę spać już następnego dnia ;) bo się uczę :roll: O 19 to zazwyczaj jestem gdzieś między szuakniem książek i uzupełnianiem notatek :evil_lol:

Jak dzisiaj próbowałam szanownego pręgowanego wywlec na spacer, czyli ściągnąć z wyrka, to tak słodko się przeciągnął i ziewnął, że myslałam, ze te jego fafelki zchrumkam i od ich słodyczy dostanę cukrzycy :evil_lol:

Posted

Bodziusia, a gdzie te reklamy?!:multi: Wklej no pare, chętnie się pośmieję. :lol:

A co Bodziowi w udko?:oops: Paprze się ta ranka?:-(
Chciałabym kiedyś Bodzia poznać tak na żywo...ach!:loveu:

Posted

Bodziuś ma po prostu rany ropne ze starości :shake:

A reklamy - no comments... okazało się, że na płytkach, jakie dostaliśmy, nie są wszystkie reklamy z danego wieczoru, ale tylko 8 z zeszłych lat :roll: ale i tak jakieś smieszne Wam pokażę za kilka dni ;)

Asia, to po kolejne puzzle będziesz musiała się do nas osobiście pofatygować :diabloti:

Posted

cześć cześć cześć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziewczyny, dziękuję bardzo za książki, kolega został zawalony nimi przez naszą koleżnkę:evil_lol: i ma już dość:cool3:
Przesłałam, mu Bodziulka te materiały od ciebie, bardzo dziękuję:lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
No to ja na marne odgrzebywałam moją jaskinię wiedzy? :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A to nie Ty zawaliłaś kolegę Imbirowej tymi książkami??? Ktoś tu chyba jeszcze śpi :evil_lol:
A ja niestety tej swojej nie znalazłam, przepraszam :oops:
A jak będę pisać swoją zaległą pracę to liczę na Ciebie Bodziulko, widzę, ze masz duże zasoby :cool3:

Posted

:cool3: To nie ja, to koleżanka z Łodzi go tak zasypała - ja podesłałam kilka artykółów, może jeszcze jakies wygrzebię...

Oj śpię... :roll: a Bodziuś wyleguje się na wyrku :placz:

Posted

Pychol ucałowany :loveu:

Fafel znowu w wyrku, a ja znowu zaraz na zajęcia brykam :roll: życie jest nie fair!

AniuS - nie dostałaś żadnych maili ode mnie (tzn z mojego konta) - bo nie dostałam żadnych zwrotów :roll:

Posted

Bodziulka napisał(a):

AniuS - nie dostałaś żadnych maili ode mnie (tzn z mojego konta) - bo nie dostałam żadnych zwrotów :roll:

A może do mnie nic nie wysyłasz :mad: :evil_lol: Ale moje odpowiedzi chyba do Ciebie dochodzą, bo ja wysyłam je do WSZYSTKICH??? :diabloti: ;)

Ach, nieważne! Dziś liczy się tylko Wiera!!!!! Musimy do niej jechać większą grupą! :multi:

Posted

Jak skończysz studia, to będziesz za nimi tęsknic....(pewne).

Mój TZ przeszedł podczas studiów dosłwone wszystko tzn. komisy , warunki etc., miała juz dosyc, a teraz tęskni :evil_lol:

A mi brakuje piwka studenckiego:diabloti:

Posted

Wysyłam do wszystkich :eviltong: Nie dyskryminuję blondynek ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

A dokładniej wiesz, gdzie Wierka jest/będzie? :cool3:

A tak poza tym, to dziś jest jeszcze coś do oblewania, ale co, to musicie zgadnąć :drinking:

Ja nie wyobrażam sobie skończenia studoiów :diabloti: Dlatego też sobie zrobiłam powtórkę roku kiedyśtam ;) Ale te powroty o 4 rano a potem na zajęcia o świcie :shake: i ten szum w uszach od głośników :evil_lol: Za piwkiem tęsknić nie będę, bo piwka nie lubię, ale inne mało co nieco :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Wysyłam do wszystkich :eviltong: Nie dyskryminuję blondynek ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

I dobrze! Zwłaszcza naturalnych, takich jak ja, bo to wymarły gatunek! :diabloti: :eviltong:

Bodziulka napisał(a):

A tak poza tym, to dziś jest jeszcze coś do oblewania, ale co, to musicie zgadnąć :drinking:

Urodzinki albo miesięczniny Boxa???