Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka napisał(a):

A wierszyk, pioseneczka - albo pokaż ułożone puzzle :evil_lol:

Puzzle pokazałam na wątku naszych faflunów :eviltong: i tam jest 1000 elementów,a foteczki Boxia widzę tylko 4 !:diabloti: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Najwyżej święta spędzę u Bodziulki przy bombce:evil_lol:

Ja świat nie obchodzę, ale wpaść możesz :evil_lol: popodziwiasz bombeczkę MOJĄ!! :diabloti:

Asia, przejrzyj cały wątek, jest tu kilka tysięcy fotek, a puzzli tylko 1000 :lol:

Posted

Julia, mam odkopałam książkę (podobno inną niż Ani), taką o podstawach się nazywa "PR od a do z" (ten kolega to ma? czy w ogóle ma dostęp do jakis ksiażek?) i jakieś do pr wewnętrznego, ale to fragmenty. Zastanawiam się, czy lepiej to skanować czy Ci wysłać...

A ja se idę dziś na Noc Reklamożerców :cool3: 6 godzin oglądania reklam :diabloti: w nocy... :evil_lol: a rano na zajęcia... how cool is that :lol:

Posted

Bodziulka wielkie dzięki, zapytam się go po weckendzie, bo nie wiem co ma, a wiem, że jedna koleżanka też się dla łamagi stara, to teraz żebyśmy się nie zdublowali:cool3:

A tak wogóle to miłego oglądania reklam:evil_lol:, my idziemy dzisiaj wcześnie spać bo już o 6 rano :cool3:musze być u simbik, jedziemy do Poznania:multi:

Posted

A no tak imprezka w Poznaniu :cool3: Trzymam kciuki :thumbs:

Ja wróciłam z maratonu koło 5, chwilę potem poszłam spać, zaraz potem wstałam, pojechałam na zajęcia, wróciłam i oto jestem!! :cool1:
Maraton w sumie jako taki - najlepsiejsze reklamy dali na początek, potem było coraz gorzej, albo ja już traciłam kontakt z rzeczywistością. Do samego końca zostało może z 1/3 ludu (z 12 sal multiplexu :cool3:) - najgorszy był blok reklam o pojednaniu francusko-koreańskim (sprzed kilku lat) - to Francuzi tworzą ten festiwal, więc napisy były tłumaczone z koreańskiego na francuski :razz: a ja ni hu hu ani jednego ani drugiego :lol:
Była też (oim zdaniem rewelacyjna) reklama o maltretowaniu psów (zwierząt) - bardzo prosta, ale dzięki temu chyba bardzo zrozumiała. Chyba ją też gdzieś mam, więc potem postaram się Wam pokazać. I była jedna reklama, którą spokojnie można by zaskarżyć do jakiejś instytucji dla zwierząt: facet idzie z "chodzącą przekąską" (małym, kudłatym, szczekliwym z kokardką) do swojego samochodu (reklama samochodu) - samochód jest obsrany, więc on go pucuje tym psem a potem go wyrzuca... z jednej strony śmieszne na pierwszy rzut oka, ale potem :shake:
W ogóle pokaże Wam kilka fajnych reklam, chcecie :cool3:

Julia - to czekam na wieści, jakie księgi on ma ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
A - i polskie reklamy, na tle światowych, to porażka :p :evil_lol:

Ale już niedługo to się zmieni bo na scenę wkroczy Bodziulka - nasz rekin dogoreklamy! :multi: :multi: :multi:

Jak się czuje Bodzio, bo Ty to domyślam się, że "lewitujesz" :cool3:

A książki, niestety "ni ma", diabeł ją nakrył gdzieś ogonem! :angryy: Tak mi wstyd! :oops:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Bodziuś z łapka bez zmian - chodzimy na dren i płukania bleh :lol:

A u nas, dla odmiany Żabce wyłamał się częściowo pazur, a ja czuję się jak zbrodniarz bo naprawdę nie mam czasu, żeby skoczyć do weta :placz:
Ostatnio niedobra ze mnie pańcia :shake:

Posted

Słuchaj, to jest paznokietek na górnym palcu i sterczy teraz poziomo!!!! :eek2: Nie wiem, co dalej, czy odpadnie, czy tak zostanie??? Zaraz wychodzę, wracam o 22 i chyba pojadę na pogotowie wet, zamiast pracować dalej :roll:

Posted

Bodziulka napisał(a):
No tak, zamiast z psiną do weta, to się na imprezkę idzie :mad: :razz: :evil_lol: ;)

Imprezka to nie jest dobre sformułowanie w tym przypadku. Zresztą, może się przekonasz? :cool3: :evil_lol: Wpadłam właśnie na moment do domu, jestem skonana, o mało co się nie zabiłam o piękny szalik pucki walcząc z wieszaniem na wietrze afisza i targaniem sześciu wiązanek kwiatów!:diabloti:

Posted

Wiązanki kwiatów :cool3: afisz :cool3: a to coś w rodzaju "samoorganizacjiwszystkiego"?
Ania, weź jakiś dyktafon, albo kamerę... bo ja chyba nie dojadę... bo wiesz, głupio by wyszło, gdyby nagle rozbrzmiało chrapanie na sali, a teraz mi się na to bardzo zanosi :shake:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Halo Bodziulka, pewnie sobie słodko śpisz :lol: Żałuj, "imprezka" się udała, ale 11 grudnia to już się nie wymigasz! Już ja Ci dam radia słuchać!:mad: :evil_lol:

A o której to będzie godzinie? A i owszem spałam - bardzo szybko mnie zmogło i jakieś 12 godzin się udało spędzić w wyrku ;)

Agga napisał(a):
Box no gdzie foteczki?

No a gdzie wierszyki, pioseneczki i inne twórcze pomysły ;) :evil_lol:

Agga napisał(a):
A może by tak z panią co?

Aparat nie wytrzyma :evil_lol:

Imbir1 napisał(a):
To ja myślałam, że jak mnie nie będzie to tu dużo będzie nowego a wy o imprezkach tylko:evil_lol:

A na mojej imprezce najlepsze miejsca zgarneli Włosi:cool3:

No wiesz - w sobonti wieczór to co innego się powinno robić niż imprezować? :razz: Może rachunek zysków tworzyć :evil_lol: A ja jakoś za Włochami nie przepadam...

Posted

Agga napisał(a):
Aparat wytrzyma więc do dzieła.

yasne ;) nasza fotka jest kilka stron temu - z Kazimierza ;)

Agga napisał(a):

A o twórczości ja nic nie wiem:razz:

A to trzeba sie oświecić ;)

Posted

Jaki świt? Toż to jeszcze noc!! :evil_lol:

Bodziuś wczoraj, tak dla odmiany, był u weta na płukaniu tej rany na udku. Był bardzo grzeczny i spokojny.
Mam całą pamięć telefonu zawaloną fotkami, ale nie widzę tu żadnej twórczości :evil_lol: Moża Ania nam coś zagra :lol:

Posted

To już wolę śpiewać :cool3:
A Żabka wczoraj miała amputację pazurka! :placz: Pazurek już nigdy taki piękny i w prawidłowymi kierunku nie odrośnie. Biedulka, nie dosyć, ze oczko, to paznokietek straciła! :shake: