Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halo, halo!Bodziulka! Ty zamiast tu tylko o finansach, to lepiej biegusiem wstawiaj nowe fotki Bodzia!:mad: :loveu:
Ja to już nic się nie łapię w tym co piszecie, dywidenda srenda, zyski sryski...:watpliwy: :evil_lol: ;) :lol: To chociaż popatrzeć daj!:eviltong: ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bodziulka, ja praktycznie nie mam nic na ten temat, a kolega jest w kropce. Jak masz nawet cokolwiek to dawaj. Ja wogóle i tak nie wyobrażam sobie napisania pracy na ten temat:cool3:

Kurde, ja mam gdzieś jakąś super książkę o PR. Wykładowca bardzo polecał, powiedział, że to jedyna dobra książka z PR polskiego autora, kupiłam w zeszłym roku bo też mialam pisać z tej dziedziny pracę, no i oczywiście nawet do niej nie zajrzałam...:oops: Tylko musialabym jej poszukać - u mnie mieszkanie małe, ale bałagan wielki! :diabloti: Jak znajdę, dam znać, mogę Ci przesłać na jakiś czas, albo podrzucę Bodziulce do skanowania :cool3: Ona taka pracowita, a tak to się jeszcze przez nas rozleniwi :eviltong::evil_lol:
(jak ja lubię tego rechocącego diabełka :evil_lol: )

Posted

oj wielkie dzięki za pomoc, ja to bardziej w finansach siedze niż marketingu.
Chociaz licencjat robiłam z promocji produktu bankowego:cool3:, jednak dla mnie to straszne wodolejstwo i wciskanie kitu:evil_lol:
Gdybyś znalazła tą książkę to daj znać, wybierzemy najlepszą opcję, ale tak sobie myśle, że skanowanie w wykonaniu Bodziulki najlepiej by mi odpowiadało:diabloti::evil_lol:;)

Posted

Imbir1 napisał(a):

Bodziulka, ja praktycznie nie mam nic na ten temat, a kolega jest w kropce. Jak masz nawet cokolwiek to dawaj. Ja wogóle i tak nie wyobrażam sobie napisania pracy na ten temat:cool3:

Ja też nie :diabloti: A on pisze o PR wewnętrznym czy zewnętrznym? Bo jeżeli wewnętrznym to by musiał się udać do policajów i ich popytać, jak to u nich wygląda i potem odnieść do teorii (w sumie o wewnętrznym mam wiecej - bo to nic innego jak zarządzanie ludźmi, motywowanie ich i budowanie przyjaznej otoczki). A o zewnętrznym to jeszcze poprzewalam szafy. A czy on potrzebuje też coś ogólnego o marketingu? Tak do wstępu, czy tylko o PR?

AśkaK napisał(a):
Halo, halo!Bodziulka! Ty zamiast tu tylko o finansach, to lepiej biegusiem wstawiaj nowe fotki Bodzia!:mad: :loveu:
Ja to już nic się nie łapię w tym co piszecie, dywidenda srenda, zyski sryski...:watpliwy: :evil_lol: ;) :lol: To chociaż popatrzeć daj!:eviltong: ;)

A wierszyk, pioseneczka - albo pokaż ułożone puzzle :evil_lol:

Ania-Sonia napisał(a):

Jak znajdę, dam znać, mogę Ci przesłać na jakiś czas, albo podrzucę Bodziulce do skanowania :cool3: Ona taka pracowita, a tak to się jeszcze przez nas rozleniwi :eviltong::evil_lol:

Powiedz tylko gdzie i kiedy a przyjadę :diabloti: :evil_lol:

Imbir1 napisał(a):
Gdybyś znalazła tą książkę to daj znać, wybierzemy najlepszą opcję, ale tak sobie myśle, że skanowanie w wykonaniu Bodziulki najlepiej by mi odpowiadało:diabloti::evil_lol:;-)

Dla mnie to też wodolejstwo, ale to umiem najlepiej ;)
No to do CV, oprócz wspaniałej obsługi xero (co chyba umie każdy student) dopisze opcję szybkiego skanowania :razz: :evil_lol: :lol:

Posted

Julia, odnalazłam jeszcze kilka artykółów - część jest ogólnie o PR, a część jest o PR na konkretnych przykładach (np Constar :cool3:) - wysłałam Ci to - a jutro jeszcze kilka będzie ;) to na początek, i poszperam jeszcze w ksiażkach...

Ania, a zobacz, jaką Ty masz księgę, to może ja nie będę musiała jej odgrzebywać :evil_lol: o ile ją mam...

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ania, a zobacz, jaką Ty masz księgę, to może ja nie będę musiała jej odgrzebywać :evil_lol: o ile ją mam...

Żeby zobaczyć, muszę do niej dotrzeć, tzn. przekopać się przez tony szpargałów, bo na półkach jej niestety nie ma :shake:
Pamiętam tylko żółtą okładkę i wiem, że autorka to kobitka (ładna ;) ). Ale jak mi podasz tytuł i nazwisko, to będę wiedzieć, czy to ta...:oops:

Książka, jak widać nie doczekala się jeszcze z mojej strony bardziej szczegółowych oględzin :oops: , ale ten spec od PR-u (naprawdę kapitalny facet!) bardzo ją polecał. Więc chęci miałam dobre...:evil_lol:

Jutro poszperam w starszych warstwach rupieci!

A czemu nie ma fotek Bodzia? :mad: Czyżbyś Bodziulko czekała na dalszy ciąg naszych artystycznych prezentacji? :cool3:

Posted

Wielkie dzięki za pomoc. Te materiały do RP potrzebne są do części teoretycznej. W następnych częściach będzie typowe wodolejstwo:evil_lol:
Też już troche ze swoich zapasów wygrzebałam, nawet nie wiedziałam, że mam takie rzeczy:cool3: , a reszte niech sie chłopak stara:evil_lol:

Posted

Ok, to dzisiaj jeszcze podeślę kilka artykułów i zacznę szukać tego w książkach.

Fotki chciałam wstawić wczoraj, ale photobucket takie miał tępo :roll: Chociaż artystyczna twórczość byłaby wskazana :evil_lol:

tak się rozwalili na łóżku, że biedny pieseczek miał mało miejsca ;)

Posted

Informuję wszem i wobec, że jeżeli Julia vel Imbirowa :lol: przelicytuje mnie na bombce (lub ktokolwiek inny to zrobi :diabloti:), to nie będzie fotek Boxa :evil_lol:

Bodziuś sobie łapkę rozwalił (bo dawno nie byliśmy u weta :diabloti:), ma od urodzenia takiego wystającego pieprzyka na tylnym udku, i czasami jak sobie tam uderzy albo zakuje (tak to się pisze? :hmmmm: o tej porze mój mózg nie pracuje), to mu się zbiera ropa, pęka i krwawi... no i ostatnio znowu mu się tak zrobiło, we wtorek wieczorem pękło (to dobrze, że pęka, to znaczy, że to nie nowotwór tylko "rana"), polała się krew :mdleje: ma założony dren... no i tak dla odmiany chodzimy co jakiś czas na zastrzyki... chyba niedługo przeniesiemy się tam na stałe (tzn do lecznicy), jakieś łóżka itp :razz: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bodziulka, to jest szantaż, człowiek pierwszy zobaczył takie cudo, a tu mi się ktoś wepchnął:cool3::mad::evil_lol:

Wepchnął w słusznej sprawie i do tego w celu spełnienia małego marzenia :diabloti: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
napewno, była pod kolor ubranka, na zime:evil_lol:
Madzia narazie nie kupie, bo bede mieć bombke na święta:evil_lol:

To, że pod kolor ubranka, to dziffffnym traffffem się domyśliłam:roll: :lol:
Nie chcę nic sugerować Bodziulka, ale to było wyzwanie do podjęcia walki:evil_lol: :evil_lol: