Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka, dzięki za podpowiedź, wczoraj wieczorem udało mi się w końcu dotrzeć do galerii Boxa i cały czas jestem w trakcie jej oglądania! (praca - zapomnij, jestem baaardzo chora ;) )Zdjęcia kapitalne, tylko żal mi trochę Boksia, ile on biedak musi się w życiu przebierać :evil_lol: To chyba dlatego często ma taką poważną, zafrasowaną minkę... :lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']

Ja mam pomysł na nowy konkurs na dogomani - "Pies który najwięcej śpi". Bodzio ma zwycięstwo murowane!:evil_lol: A! I jeszcze jeden konkurs - "pies, który śpi najsłodziej". Bodzio też by wygrał!:loveu:

Posted

To żeby nie było, że Box tylko śpi, to fotki z wędrówek po Bieszczadach :cool3:

odpoczynek przed trasą

Box i Drań - Bodziek w pewnym momencie zrobił Draniowi szybką operację plastyczną nosa, bo ten za bardzo się zbliżył do pilnowanego grilla :evil_lol: Drania niestety już nie ma, stał sie ofiarą bieszczadzkich wilków, z reszta nie tylko on...

Idziemy na Caryńską

odpoczynek

dowód na to, ze dotarliśmy na sam szczyt :razz: ale miałam fryz :evil_lol:

i odpoczynek na górze - tu z Marysią, która miała wtedy niecałe 2 lata (to ta sama osóbka, która używała Boxa jako schodów do piaskownicy kilka zdjeć temu ;))

:loveu:

a teraz na Wetlińskiej, Chatka Puchatka w tle...

i na moim śpiworze :roll:

teraz fotki z kamery - troche gorsza jakość - Box z Marysią

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No czad zdjęcie :) :multi: :multi: :multi:

Hehe a co ona z nim tam wyprawiała :lol: za uszy ciągała, za łapki... a on nic, tylko czasami buziaki dawał ;)

A teraz niepodważalny dowód na to, że pies upadabnia się do właściciela ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No właśnie Bodziulka, Ty śpiochu! Już wiem w kogo z tym spaniem poszłaś! :evil_lol:
A ja tak patrzę, patrzę na Boxa i mu zazdroszczę. Ten to ma królewskie życie :lol: I takież maniery! Czy Box kiedykolwiek się wścieka??? :-o

Posted

[quote name='Bodziulka']To żeby nie było, że Box tylko śpi, to fotki z wędrówek po Bieszczadach :cool3:

odpoczynek przed trasą

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja rozumiem Bodziulka, że jako kochająca pańcia dbasz o wizerunek Boxia, ale sama zobacz - ON ZNOWU ŚPI!!!:evil_lol: :lol: :loveu:

[quote name='Bodziulka'] Drania niestety już nie ma, stał sie ofiarą bieszczadzkich wilków, z reszta nie tylko on...

O matko.:-( A jak to się stało..? Wilki podchodzą do gospodarstw?:smhair2: Chcieliśmy kiedyś pojechać z psami w góry, ale teraz to już nie wiem..?

[quote name='Bodziulka']:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: Kochany Boxik,jako poduszeczka Marysi służył.:loveu:

Posted

Zamiłowanie do snu jest jak najbardziej dziedziczne :lol:

Ania-Sonia napisał(a):
Czy Box kiedykolwiek się wścieka??? :-o

wścieka się w sensie: :stupid:
owszem, nawet teraz Box się wścieka, co prawda nie tak jak kiedyś (kiedy były kiepskie aparaty fotograficzne i i tak było ciężko go uchwycić), ale nadal są problemy, żeby zmieścił się w kadrze :evil_lol:

A jeżeli chodzi o Bieszczady, Drań mieszkał na zadoopiu, w połowie góry (Smereka), prawie w lesie, 1,5km od drogi... Ogólnie wilki tam są codziennie. Natomiast w zimie, gdy są bardzo głodne, to są w stanie wpaść w centrum wsi przez ogrodzenie na posesję i wszamać pieska :shake: kilka takich przypadków było.
Ale tak w ciągu dnia, na szlakach jest zupełnie spokojnie - Box był kilka razy i jak widać nic mu się nie stało - tylko trzeba sierściucha pilnować, zeby gdzieś daleko nie pobiegł...

Posted

Tak dobrze sie schowałem, a i tak mnie znaleźli :lol:

harmonijka :loveu:

A tutaj próbowali mi dać paskudne leki, ale ja się dzielnie broniłem

I co sie tak gapisz?

usypiacze :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

chłonięcie wiedzy przez sen :cool3:

i z misiem