Bodziulka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Dynek się nawet nie osmolił od dymu świeczek :crazyeye: nic go nie rusza :evil_lol: ale i tak używam go tylko, gdy jestem w pełni świadoma otocznenia ;) u mnie to raczej panuje artystycznie zaaranżowany chaos :evil_lol: :p Quote
teqquila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dynek swietny a jak go sie na parapecie postawi to przechodni bedzie straszyl :D :) puzzle tyz sliczne:) a jak tam Boxik sie czuje?? Quote
Bodziulka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Boxik po staremu ;) No ja niestety Dynkiem nie mam jak straszyć, bo mieszkam na 1 piętrze i to od strony drzew i łąki, przechodniów tam nie ma :evil_lol: Quote
teqquila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 e szkoda !! to na klatke schodowa wejsc na 2 pietro i na sznurku spuszczac na dol przez okno komus przed nosem :P ciekawe czy ktos by sie wystraszyl :P:d ja tam kiedys woda lalam przechodnow :P z takiego pistoletu :P:d Quote
Bodziulka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :evil_lol: hehehe no właśnie, chyba spuszczę Dynka sąsiadom na dole - ale to nawet spoko ludzie :hmmmm: - szkoda, że nie da się za bardzo tak do góry go dać, bo na górze mam paskudnych sąsiadów :angryy: Quote
Ania-Sonia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Bodziulka napisał(a): :hmmmm: - szkoda, że nie da się za bardzo tak do góry go dać, bo na górze mam paskudnych sąsiadów :angryy: Może Dynka tam jakoś katapultować? :diabloti: Ale trochę go szkoda, on jest taki jakiś sympatyczny. Aż mi smutno, bo chyba Dynek niedługo zacznie więdnąć???? :roll: :-( Buziaczki dla fafluna. Pewno już słodko chrapie :loveu: Quote
Bodziulka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Właśnie wrócił ze spaceru i faszerujemy go prochami :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Bodziulka napisał(a):Właśnie wrócił ze spaceru i faszerujemy go prochami :diabloti: Biedulek... Ty wiesz, ze to dla Twojego zdrówka Boxiku. Trzeba czasami pocierpieć, ale już cieplutkie podusie i mięciutkie szopeczki czekają, żeby utulić Cię do snu. Miłych snów dla wszystkich! :sleep2: :bye: Quote
Bodziulka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Sppaaaaćććć!!! A jutro raniutko muszę wstać, i w sobotę też :placz: a on śpi i śpi - jakwróciłam dziś z zajęć (o zajebiście wczesnej porze - 22.15), to spał w moim wyrku z moim szopkiem :diabloti: gdzie tu sprawiedliwość? :placz: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 No i nikt do nas nie zaglada i nikt nas nie kocha :placz: a mam takie fafluśne fotki Boxa :cool3: z serii "zbliżenia fafli" :eviltong: Mama - do tej listy zakupów, którą dostałaś mailem dodaj jeszcze jogurt naturalny, ogórka mizeriowego i kilka ziemniaczków :p Quote
Aganiok Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja zajrzałam, ale nie było nowych fotek to sobie poszłam :diabloti: :p Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 I w ogóle kto zamawiał śnieg? :mad: :angryy: Quote
Aganiok Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 też bym to chciała wiedzieć, wrrrrrrrrrrr :mad: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Aganiok napisał(a):ja zajrzałam, ale nie było nowych fotek to sobie poszłam :diabloti: :p To trzeba było przed pójściem zostawić jakiś wierszyk ;) :evil_lol: Quote
Aganiok Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Proszę! "ZOO w Warszawie ma kłopot z wielbłądem, Ubrdal sobie, że jest Jamesem Bondem. Od swej dozorczyni Zażądał martini I rozmawiać chce z brytyjskim rządem. " :diabloti: a teraz fotki Bodzia! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 hahaha :megagrin: :megagrin: :roflt: rewelka - już ładuję photobucketa! Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Podkołdernik :loveu: Podkocnik ;) Zdjecia "Poprawności i Prawidłowości" :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jak dobrze, że ciocia Aganiok zna tyle wierszyków:evil_lol::evil_lol::multi: buzzzzzzzzzi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bodziulka, a może twoja mama zaloguje się na dogo:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Imbir1 napisał(a):Bodziulka, a może twoja mama zaloguje się na dogo:evil_lol: :lol: to może być zbyt skomplikowane technicznie :evil_lol: :diabloti: ;) Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no nie mów, że nie pomożesz:evil_lol::cool3: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 To by groziło całkowitym pozbawieniem mnie zasiadania na Dogo - wiesz jak to wkręca :cool3: a mama nie umiewstawiać zdjeć :diabloti: Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Bodziulka mama w pracy będzie odpisywać na nasze posty, a ty w domu bedziesz wstawiać zdjątka, może tak być? Jakoś się kobitki podzielicie:evil_lol::diabloti:;) Quote
Aganiok Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Bodziulka'] och jaki słodki pycholek :loveu: :loveu: :loveu: a pod kołderkę i pod kocyk też chyba zaraz siupniemy z Sarcią ;) Quote
Recommended Posts