Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dynek się nawet nie osmolił od dymu świeczek :crazyeye: nic go nie rusza :evil_lol: ale i tak używam go tylko, gdy jestem w pełni świadoma otocznenia ;)

u mnie to raczej panuje artystycznie zaaranżowany chaos :evil_lol: :p

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e szkoda !! to na klatke schodowa wejsc na 2 pietro i na sznurku spuszczac na dol przez okno komus przed nosem :P ciekawe czy ktos by sie wystraszyl :P:d ja tam kiedys woda lalam przechodnow :P z takiego pistoletu :P:d

Posted

:evil_lol: hehehe no właśnie, chyba spuszczę Dynka sąsiadom na dole - ale to nawet spoko ludzie :hmmmm: - szkoda, że nie da się za bardzo tak do góry go dać, bo na górze mam paskudnych sąsiadów :angryy:

Posted

Bodziulka napisał(a):
:hmmmm: - szkoda, że nie da się za bardzo tak do góry go dać, bo na górze mam paskudnych sąsiadów :angryy:

Może Dynka tam jakoś katapultować? :diabloti:
Ale trochę go szkoda, on jest taki jakiś sympatyczny. Aż mi smutno, bo chyba Dynek niedługo zacznie więdnąć???? :roll: :-(

Buziaczki dla fafluna. Pewno już słodko chrapie :loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Właśnie wrócił ze spaceru i faszerujemy go prochami :diabloti:

Biedulek... Ty wiesz, ze to dla Twojego zdrówka Boxiku. Trzeba czasami pocierpieć, ale już cieplutkie podusie i mięciutkie szopeczki czekają, żeby utulić Cię do snu.

Miłych snów dla wszystkich! :sleep2: :bye:

Posted

Sppaaaaćććć!!! A jutro raniutko muszę wstać, i w sobotę też :placz: a on śpi i śpi - jakwróciłam dziś z zajęć (o zajebiście wczesnej porze - 22.15), to spał w moim wyrku z moim szopkiem :diabloti: gdzie tu sprawiedliwość? :placz:

Posted

No i nikt do nas nie zaglada i nikt nas nie kocha :placz: a mam takie fafluśne fotki Boxa :cool3: z serii "zbliżenia fafli" :eviltong:

Mama - do tej listy zakupów, którą dostałaś mailem dodaj jeszcze jogurt naturalny, ogórka mizeriowego i kilka ziemniaczków :p

Posted

Proszę!
"ZOO w Warszawie ma kłopot z wielbłądem,
Ubrdal sobie, że jest Jamesem Bondem.
Od swej dozorczyni
Zażądał martini
I rozmawiać chce z brytyjskim rządem.
"

:diabloti: a teraz fotki Bodzia! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jak dobrze, że ciocia Aganiok zna tyle wierszyków:evil_lol::evil_lol::multi:

buzzzzzzzzzi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Bodziulka, a może twoja mama zaloguje się na dogo:evil_lol: