Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooooooo to ja też sobie pozwolę łyknąć i zabalować;);):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:cunao::drink1::knajpa::pepsi::popcorn::BIG:

Posted

A ja se jednak nie gulnę - kasa przeznaczona na przyjemności została u weta. Robiliśmy profilaktyczne badania krwi i moczu i się okazało, że Bodziek ma zapalenie pęcherza no i znowu antybiotyki :shake: Na szczęście wyniki krwi są jak u młodego psiaka!

Posted

A no ba - bokserek musi mieć dużo fotek :evil_lol:

Julia, wetka powiedziała, że najdziwniejsze jest to, że ona ma wzorcowe wyniki krwi, a mimo to tak szybko się starzeje :shake: No a cóż, pęcherz tez już nie ten; zawsze lepiej pęcherz niż nerki...

Posted

wooow:crazyeye:, jestem śledzona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:;););), cześć samograj:multi::lol:

Bodziulka już się nie tłumacz, ja sobie zartuję:diabloti:
Wiem jak to jest mieć staruszka

Posted

A łapki nadal leczymy - już jest lepiej, ale nie rewelacyjnie... Cały czas robię mu opatrunki, muszę wpychać gaziki nasączone jodyną w ranę :mdleje: ale już się chyba przyzwyczaiłam. Co prawda Box ostro protestuje, jak to nazywają weci, chrumka z niezadowolenia :evil_lol: ale cóż zrobić? Trzeba iść na spacer ;)

to może odpocznę

przejdę się kawałek

albo jednak nie :lol:

Posted

My normalnie w woreczku foliowym chodzimy, ale gdy idziemy już na zmianę opatrunku, to nie zakładamy - wtedy łatwiej jest zdjąć, bo plaster odmaka od sierści ;)

Idę na spacer :evil_lol:

Prostest na klate schodowej!

A wiecie, czemu protestował?
Bo szliśmy do weta :evil_lol:

Posted

To teraz z innej bajki - moje architektoniczne dzieło pokojowe :evil_lol:

Jestem chyba jedną z niewielu osób w tym kraju, które moga powiedzieć, że śpią pod :razz: latarnią :grins: :evil_lol: :lol: :megagrin: :roflt:

Posted

Ale to piękne! Bodziulka, w Tobie mieszka artystyczna dusza!!! :crazyeye: :lol:

Ja też oczywiście oblewam rocznicę!!!! :evil_lol: :drink1: :drink1: :drinking:

A co to znaczy, że obcujesz Bodziulko z Dynkiem? :diabloti: Znaczy, chodzisz z nim i straszysz :evil_lol: ???

Biedny Box z tą łapiną :shake: A moja zołza to dziś rozwaliła opatrunek i rozwaliła jęzorem opuszkę :angryy:

Posted

W rzeczywistości te światełka wygladają lepiej ;) zwłaszcza w połączeniu z lampką :evil_lol:
Dynek na razie grzeczie siedzi na parapenie, a ja walcze z beznadziejnym programem do grafiki komputerowej :angryy: Pijcie, Pijcie, ja niestety nie mam czego p no chyba, że herbatkę miętową :cool3: mniam

Box też dzisiaj zdjął opatrunek, ale na jego szczęście na tym poprzestał :diabloti:

Posted

Dobry, grzeczny Bodziulek :loveu: Potrafi docenić wysiłki Pańciów i wetów ;) Nie to co moja łachudra :shake: :angryy:

A ja jestem Ci wdzięczna Bodziulko, bo odkryłam dzięki Tobie urok herbatki miętowej. Jakie to dobre na samopoczucie i bolący, przeżarty brzuch! Ciekawe czy na kaca też tak skutkuje :evil_lol: