Aganiok Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 to ja powiem wierszyk...w zasadzie to piosenka, ale.... "Dudeeek siedział na daaaachu i spoglądał przez lupę księżyc się zdenerwooooował i pokazał mu...Duuudek siedział na dachu.. itd" :diabloti: hehe Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Aganiok, bawwwwwwwwwwwo :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::diabloti: Quote
Aganiok Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 a teraz Bodziulka dawaj zdjęcia Boxa! :diabloti: wierszyk już był, więc...nie masz wyjścia :diabloti: :mad: Quote
bonita Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Aganiok']to ja powiem wierszyk...w zasadzie to piosenka, ale.... "Dudeeek siedział na daaaachu i spoglądał przez lupę księżyc się zdenerwooooował i pokazał mu...Duuudek siedział na dachu.. itd" :diabloti: hehe Ale wesoła piosenka w ten deszczowy dzionek:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Aganiok napisał(a):to ja powiem wierszyk...w zasadzie to piosenka, ale.... "Dudeeek siedział na daaaachu i spoglądał przez lupę księżyc się zdenerwooooował i pokazał mu...Duuudek siedział na dachu.. itd" :diabloti: hehe zaraz będą fotki, niech no mi się tylko photobucket załaduje Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 wyszłem na spacer ;) siiik chwila pomyślunku, co by dalej zrobić idę na górkę Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Pan wrócił, to może mnie przywitać :evil_lol: Pan Senny z Panem Szopkiem Quote
bonita Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tak odpoczynek jest najważniejszy :) Pogoda nie ciekawa trza się brać do spania :) Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hehe dupcia spada, kto to widział takie porządki:cool3: Dlaczego nikt nie poprawił doopencji tylko jeszcze foty robią:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Spada? Nie spada, on leżał na kocyku na podłodze! i sam się tak ułożył :evil_lol: Może to dziwnie wygląda, ale Box po prostu dostaje krople do oczu :lol: Po spacerku pierwsze kroki kieruje do michy Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 a tu macie fotki z powrotu Boxa z wakacji i ponownie słynny pęd do michy ;) Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bodzulka, doopcia spada z kocyka:evil_lol:;) Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Nie spada z kocyka, tylko tak się ułożyła :) Quote
Ania-Sonia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bodzio to ma życie!!!! Dlaczego nie urodziłam się psem w tej rodzinie! :placz: Bodziulka napisał(a): Ania, ale czego tu się bać, Dynka? :evil_lol: No przecież takie jego zadanie - STRASZYĆ niegrzeczne dzieci :diabloti: :ghost_2: PS. A doopcie trzeba poprawić, bo widać, że Bodziowi niewygodnie! Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Ania-Sonia']Bodzio to ma życie!!!! Dlaczego nie urodziłam się psem w tej rodzinie! :placz: Dlaczego ja nie jestem swoim psem :placz: ;) No przecież takie jego zadanie - STRASZYĆ niegrzeczne dzieci :diabloti: :ghost_2: Ale to jest pokojowy Dynek :diabloti: PS. A doopcie trzeba poprawić, bo widać, że Bodziowi niewygodnie! W obecnej chwili śpi na wyrku :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Nikt do nas nie zagląda :-( To my idziemy na spacer :diabloti: a po spacerku pójdziemy spać :loveu: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 I wizyta u Weta Trzymanie na stole zabiegowym :diabloti: tutaj ucieczka przed Doktorem :evil_lol: a tutaj sępimy o nagrodę za niepogryzienie przy maltretowaniu bednego pieseczka :lol: "pędzę" po nagrodę ;) nieznośne oczekiwanie i pojawiła się cudowna dłoń szczęścia :multi: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 czesc marudo:multi: ja was caly czas odwiedzam i podziwiam dziadeczka Boxa:d tylko nie zawsze pisze:cool3: Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: <-Tyle na ten temat ... Quote
AśkaK Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Bodziulka'] chwila pomyślunku, co by dalej zrobić Kocham Boxia za tą jego rozwagę!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: [quote name='Bodziulka'] idę No proszę, chwilka zastanowienia i od razu do głowy przychodzą szalone pomysły!;) :lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dzieńdoberek, my też cały czas tutaj zaglądamy:lol: Quote
Recommended Posts