Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Bodziek sobie śpi na wyrku, a ja wróciłam z zajęć i mi podeszwy odpadają z bólu :placz: I gdzie tu sprawiedliwość? Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 to co ty przepraszam na tych zajęciach robiłaś?:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 aaaaaaaaa, tak myślałam:evil_lol::cool3: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 zanim tu zobaczę jakiś wierszyk... to chyba zdążę się wyspać :roll: Quote
lula Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Znam te uszy, znam te oczy,wiem kto przez świat ze mną kroczy.....kto to jest? ......to poprostu jest mój pies :)Buziaczki dla fafluszka :* Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Spałem, spałem... aż tu nagle: [quote name='lula']Znam te uszy, znam te oczy,wiem kto przez świat ze mną kroczy.....kto to jest? ......to poprostu jest mój pies ktoś mnie zbudził :razz: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 i poszedłem sępić do kuchni ;) Quote
AśkaK Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Bodziulka'] normalnie jak bokser na ringu :evil_lol: Bokser i to bokser po walce!!!:evil_lol: :loveu: Słodkie faflutki! Bodziulka, Box też powinien chodzić na capoeirę!:lol: :multi: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 lula jak fajnie, że znasz wierszyki:multi:, bo Bodziulka by nas tak przetrzymała niewiadomo jak długo:cool3: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 AśkaK napisał(a):Bokser i to bokser po walce!!!:evil_lol: :loveu: Słodkie faflutki! Bodziulka, Box też powinien chodzić na capoeirę!:lol: :multi: hehehe w końcu ktoś by pokraczniej ode mnie wyglądał :evil_lol: bo ja to tam ofiara losu totalna jestem, jakoś nie dociera do mnie, co się mówi :lol: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 zaraz wam cosik pokażę :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Robiłam przed chwilą a z wnętrzności dyni AsiaK zrobi nam zupkę i zaprosi w tygodniu, bo ma teraz duuużo wolnego :D Quote
AśkaK Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Bodziulka']Robiłam przed chwilą a z wnętrzności dyni AsiaK zrobi nam zupkę i zaprosi w tygodniu, bo ma teraz duuużo wolnego :D Ale dynia!!!:multi: :multi: :multi: A pisałam na wątku, że jestem na jednej fotce do dyni właśnie podobna i proszę! :evil_lol: :lol: Bodziulka, a ty tu nie podpuszczaj!:oops: Ja oczywiście wszystkich chętnie zaproszę (ale każdy musi swoje krzesełko przynieść :eviltong: :evil_lol: ), ale zupy z dyni to ja nie umiem robić.:shake: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Asia, to właśnie po to masz te wolne dni - żeby nauczyć się robić zupę dyniową :evil_lol: Box się Dynka (bo tak go nazwałam) nie boi, wręcz go olewa :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Kilka dni temu u weta Przywitanie z pańcią o nie, gdzie one mnie zawlekły!! dostałem nagrodę :cool3: a teraz czekamy na kolejne wierszyki, piosenki i inną radosną twórczość :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ale się wystraszyłam, serio! :crazyeye: :oops: Jak tu przed chwilą weszłam byłam przygotowana na nowe foty Bodzia :evil_lol: A najlepsze to są te misterne uszka :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Bodziulka']Kilka dni temu u weta Przywitanie z pańcią o nie, gdzie one mnie zawlekły!! dostałem nagrodę :cool3: a teraz czekamy na kolejne wierszyki, piosenki i inną radosną twórczość :diabloti: Biedny Boxik :oops: :loveu: .Dużo zdrówka i całuski w fafelki!!!:loveu: Quote
Bodziulka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 AśkaK napisał(a):Biedny Boxik :oops: :loveu: .Dużo zdrówka i całuski w fafelki!!!:loveu: To nie jest wierszyk :diabloti: :lol: Ania, ale czego tu się bać, Dynka? :evil_lol: Quote
Recommended Posts