Bodziulka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Nie! Będę uparcie siedział i czekał, aż ktos powie ładny wierszyk :diabloti: Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No to ja sobie posiedzę razem z Boksem:diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 No to siedź, a ja idę zjeść śniadanie i trochę się pouczyć :roll: Papapa Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 papa, widzisz Box, zostawiła nas:cool3: Quote
Bodziulka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 No to jak nas zostawiła, to chyba pójdę spać :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dzień dobry wszystkim, ale piękny dzisiaj dzień! :lol: :multi: Bodziulka napisał(a):na foteczki nowe to trzeba zasłużyć ;) :eviltong: Oho, zaczyna się! :mad: :evil_lol: Imbir1 napisał(a):No takich zdolności niestety u mnie brak, ja nie mam słuchu. Jak deklamowałam wiersz to też robiłam przerwy nie tam gdzie trzeba:cool3: z rytmem też u mnie kiepsko i proszę mnie nie zmuszać do takich rzeczy:cool3: E, nie wierzę, w ciotce Imbirowej musi mieszkać artystyczna dusza! Robi takie fantastyczne zdjęcia! :lol: :thumbs: Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ania, ja cię bardzo proszę, śpiewać to ja naprawdę nie umiem:lol:, a wierszyków nieznoszę:cool3:, zdjęcia mogę robić, mnie się podobają, tylko nie wiem czy innym też:evil_lol: Quote
bonita Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale tu nowych fotografii Bodzia :) , z chłopaka to dopiero model jest :) Ta jest przednia zresztą reszta też. :) Quote
Bodziulka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ja też wierzę w zdolnościartystyczne, nie tylko JuliiImbirkowej, ale wszystkiuch tu obecnych... No Ania, ale Ty się od śpiewania nie wymigasz :diabloti: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Bodziulka napisał(a):No Ania, ale Ty się od śpiewania nie wymigasz :diabloti: :evil_lol: Uwierz, ja głosik mam bardzo słabiutki :shake: Wielu muzyków śpiewać nie umie, a ilu nie potrafi tańczyć! :evil_lol: Czy Bodziuś już wrócił z działki? :lol: Quote
Bodziulka Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Ania, wiesz czemu masz słaby głosik? Bo odpowiednio niewyćwiczony! :evil_lol: Bo... nie masz radia w samochodzie!! :lol: Trzeba sobie takowe sprawić i ćwiczyć, ćwiczyć :cool3: Bodziuś już wrócił i dla odmiany okupuje łóżko ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bodziulka napisał(a):Ania, wiesz czemu masz słaby głosik? Bo odpowiednio niewyćwiczony! :evil_lol: Bo... nie masz radia w samochodzie!! :lol: Trzeba sobie takowe sprawić i ćwiczyć, ćwiczyć :cool3: No co Ty, przecież wiesz, jak ja się koncentruję na jeździe :oops: :roll: Jeszcze miałabym śpiewać? :nerwy: :great: Bodziulka napisał(a): Bodziuś już wrócił i dla odmiany okupuje łóżko ;) Ciapulek słodki! Jak ja mu zazdroszczę!!!! :placz: :cry: Quote
Bodziulka Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Ania, jak słuchasz muzyki w autku, to dodatkowo stymulujesz swoją koncentrację. Jak sobie podśpiewujesz, to się rozluźniasz i dodajesz sobie odwagi, która na trasie takiej jak Poznańska jest bardzo potrzebna ;) Ja też mu zazdroszczę :placz: Quote
Ania-Sonia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A co tu takie puchy??? :crazyeye::mad: Nie wierzę, że nie ma świeżutkich fot śpiącego fafluna :cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 A yaha że są, ale: Po 1. Jeszcze nie widziałam żadnego wierszyka i nie słyszałam żadnej pioseneczki (inne inwencje twórcze równie mile widziane) Po 2. Siedziałam 10 godzin od rana (czyli wstałam przed 7) na zajeciach i padam na... fafle :evil_lol: Aha - gdyby ktoś wiedział, jak się nazywa fachowo umowa o użyczenie wizerunku postaci kreskówki, to będę wdzięczna za podanie - odpłacę się w fotkach :evil_lol: A jak ktoś zna Flash'a to też będę wdzięczna za małą poradę :p Quote
Bodziulka Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 No to ja tu tak posiedzę czekając na jakieś pioseneczki i wierszyki :evil_lol: tam też żadnych wierszyków ininnych niespodzianek? to sobie idę... Quote
Agga Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Boź uwielbiam cię:loveu: No nie moge się na jego pyszczek napatrzeć. Quote
Bodziulka Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Imbir1 napisał(a):No i wystraszyłaś wszystkich:evil_lol: ?????? :hmmmm: Quote
Bodziulka Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Nikt do nas nie zagląda :placz: Chyba sobie stąd pójdziemy i już nie zobaczycie moich fotek :diabloti: żadnych wierszyków żadnych piosenek, nic dla Bodzia :mad: Quote
AśkaK Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Bodziulka'] Jaka słodka bułeczka!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Bodziulka']Chyba sobie stąd pójdziemy i już nie zobaczycie moich fotek :diabloti: żadnych wierszyków żadnych piosenek, nic dla Bodzia :mad: Bodziulka, ty wstrętna szantażystko!:evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ja zaglądam, ale się już nie odzywam bo się boję, że mi karzą śpiewać:cool3: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ja też zaglądam, tylko się nie "wychylam" :evil_lol: Wczoraj byłam w swoim ulubionym sklepie z fajnymi rajstopami i takimi tam... ;) . Tam pani sprzedawczyni od lat przychodzi do pracy z boksiem :loveu: Douglasek ma mordkę przyprószoną siwizną, piękne błyszczące oczy i jest tak kochanym, poczciwym przytulakiem, że tak słodkiego, łagodnego psa to chyba nie wiedziałam. Myślę, że chyba tylko Bodzio mu dorównuje :loveu: A jaki jest grzeczny! Zawsze cichutko siedzi na zapleczu i muszę go specjalnie wywabiać, żeby się przywitać :evil_lol: Quote
Recommended Posts