Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 :mad: Ania, Ty mi tu się nie wymiguj :mad: Quote
Medorowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :loveu: :loveu: Upały w tym roku były koszmarne, a mi się każdy dziwi dlaczego ja lubię jesień i zimę, a odpowiedż prosta, bo mogę o każdej porze iść na spcerek:p :multi: Quote
Agga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bodziulka napisał(a):No ja nie mogę, wie i nie chce pomóc ;) yyyy no wiesz ja tylko modliłam się zeby to zaliczyć. Ania-Sonia napisała: A Aggi trzeba bronić i już! Dość tego terroru, żądamy stałego, nieskrępowanego dostępu do nowych fot Boxa! :diabloti: Ufff bronią mnie dziekuje. Podpisuje się pod tym, że mamy mieć stały dostęp do nowych fot Boxa. Bodziulka napisała: Ale ja jestem dla Was dobra: przypominacie mi o wczesnej porze, o której byłam zmuszona wstać :diabloti: strasznie się ociagacie z nazywaniem aktywów i pasywów :diabloti: już nie mówiąc o tym, że niektórzy, którzy wiedzą, nie chcą mi pomóc, bo mają złe wspomnienia :diabloti: to tak jak bym ja miała nikomu z matmą nie pomagać ;-) :diabloti: Upsss czuje ze to do mnie Quote
Agga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 kochana napisz mi co z tym masz zrobic moze jakos mi sie uda ci pomoc ale nie obiecuje. Ok, ja mam w pracy mieć takie punkty: Aktywa trwałe a) Wartości niematerialne i prawne b) Rzeczowe aktywa trwałe c) Należności długoterminowe d) Inwestycje długoterminowe e) Długoterminowe rozliczenia międzyokresowe Atywa obrotowe f) Zapasy g) Należności krótkoterminowe h) Inwestycje krótkoterminowe i) Krótkoterminowe rozliczenia międzyokresowe A w "źródłach" mam takie: Aktywa trwałe: 1) Rzeczowe aktywa 2) Wartość firmy 3) Wartości niematerialne 4) Aktywa finansowe 5) Akcje i udziały w jednostkach wycenianych metodą praw własności 6) Pożyczki udzielone 7) Podatek odroczony – aktywa :cool: Inwestycje w nieruchomości 9) Prawo do wieczystego użytkowania gruntów 10) Pozostałe aktywa trwałe Aktywa obrotowe: 11) Zapasy 12) Należności z tytułu dostaw i usług oraz pozostałe należności 13) Należności z tytułu podatku dochodowego 14) Krótkoterminowe papiery wartościowe 15) Rozliczenia międzyokresowe 16) Środki pieniężne 17) Pozostałe aktywa finansowe [SIZE=1]1:cool: Aktywa sklasyfikowane jako przeznaczone do sprzedaży Quote
Imbirka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 oooooooo Agga sie zlitowała nad Bodziulką:cool3:, może szybciej znajdzie odemnie:evil_lol:, bo ja narazie nic konkretnego jeszcze nie mam:lol: Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Aga, chodzi o to, żeby do podpunktów "literowych" podporządkować podpunkty "liczbowe", które się w nich zawierają ;) np. 1 pasuje do b 3 pasuje do a itd, tylko ja nie umiem tego "itd" :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wysłałm ci PW, a ty kobieto nic mi nie odpisujesz:mad: :shake: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 nic nie odpisywałam, bo byliśmy u weta na zmianie "laleczki" na nóżce :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 No to w nagrodę foteczki dla Cioteczki Imbireczki :lol: Ciociu, pobawisz się ze mną :cool3: lipcowe chłodzenie mam na Ciebię chrapkę :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Nie przeszkadzać... ...gdy śpię :diabloti: a tu z koleżanką Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 O, jaki jestem przystojniak! :evil_lol: rozpłaszczka :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A co tam w łapce ma Bodzio??? :cool3: Quote
Imbirka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bodziulka napisał(a):No to w nagrodę foteczki dla Cioteczki Imbireczki :lol: Ciociu, pobawisz się ze mną :cool3: hehe, no pewnie, że się pobawimy:multi: :lol: Bodziulka, pisz jak tam łapeczki Bodzia po zmianie opatrunku:lol: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Jedna łapeczka coraz lepiej, miał wczoraj przeciętą tą rankę, wsadzoną do środka maść i owiniętą bardzo skutecznie :diabloti: dziś była powtórka z rozrywki (jakieś 30 min w gabinecie :cool3:). Druga łapeczka jest nadal smarowana i okładana sodą i czekamy, aż tą rankę też będzie można naciąć i wsadzić śmierdzące maści do środka, które niszczą wewnątrz te świństwa. Ta już przecieta ranka zdecydowanie się zmniejszyła, więc nie pozostaje nic innego, tylko czekać, aż drugą będzie można naciąć i przyspieszyć jej gojenie... a potem to już będzie można szaaaaaleć :evil_lol: no wracajmy już do domu :roll: Quote
Imbirka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 jaki Bodzio jest dzielny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 To raczej ja jestem dzielna :diabloti: że go utrzymałam i nikogo nie stratował :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 to se popływam a tu Skunę spotkałem :lol: domowe metody chłodnicze :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 a teraz zmykam się trochę pouczyć :roll: i jeszcze mnie czeka rajd po księgarniach bleh :placz: chcę być Boxem! :placz: :lol: on se właśnie na wyrku w słodeczku kima :mad: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Plac Zabaw to mamy tuż przed blokiem :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ale pływak... :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Małgośka z Boksą Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Kochany bobek :loveu: :loveu: :loveu: Galerię przejrzałam i cudowne jest to, że Box jest nieodłączną "częścią" Waszej rodziny, to od razu widać, że współistniejecie we wspólnym szczęściu i miłości- bomba :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 rozkminiłam aktywa, na pasywach poległam i je spaliłam :evil_lol: należy mi się nagroda - gdzie tort? :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts