Ania-Sonia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No, no widzę, że Bodziulka dobrze się zorganizowałaś z tą dogopomocą naukową :evil_lol: A kto mi pomoże??? Analizuję właśnie "hemioliczne domknięcia fraz w strukturach polimetryczno-symultatywnych" :hmmmm: :placz: Bodziulka, podnoś naszego kotka :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2289128&posted=1#post2289128 Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 :evil_lol: to jest jedyne mądre słowo, jakie pamiętam z niemieckiego :lol: więc proszę mi tu bez takich wyrażających sie, tylko mi sie za bilans zabierać :mad: bo jeżeli sama będę musiała to robić, to nie będę miała czasu na wstawianie Boxiowych fotek:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Ania-Sonia napisał(a):No, no widzę, że Bodziulka dobrze się zorganizowałaś z tą dogopomocą naukową :evil_lol: A kto mi pomoże??? Analizuję właśnie "hemioliczne domknięcia fraz w strukturach polimetryczno-symultatywnych" :hmmmm: :placz: a może da się to z całek zrobić? :evil_lol: Julia, dostałam maila, ale to chyba nie o to chodziło :oops: jutro będę to tłumaczyć ;) Quote
Imbirka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Bodziulka ja już teraz wiem o co ci chodzi, bede jeszcze szukać:lol: Quote
Imbirka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jak "szuper" to dawaj fotki:cool3::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 :evil_lol: tak tak - pomyśle o tym, jak tylko się zorientuję co ostatnio pokazywałam ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Bodziulka napisał(a)::evil_lol: tak tak - pomyśle o tym, jak tylko się zorientuję co ostatnio pokazywałam ;) Bodziulka, nie graj na zwłokę tylko dawaj foty! Imbirowa obiecała przecież, że będzie szukać :p Quote
Bodziulka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Nie chodzi o to, żeby szukać, tylko żeby znaleźć :evil_lol: Szopeczek miał twarde lądowanie :lol: Quote
Bodziulka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Nie drażnić lwa :evil_lol: sikam :oops: Quote
Ania-Sonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ach ci paskudni domowi paparazzi, siknąć nawet bez rozgłosu nie dają :evil_lol: ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Jak ciocia Imbirowa ciągle jest ciekawa, to zapraszam do mini-galerii moich dziewczynek:-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32618&page=4 Quote
Bodziulka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 no same chciałyście fotek, a teraz wyzywcie mnie od paparazzi :mad: Quote
Agga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Bodziulka napisał(a):No właśnie, Agga, a czy Ty przypadkiem nie masz czegoś wspólnego z finansami :cool3: NIestety mam:diabloti: I finanse i rachunkowośc im mowie NIE!!! Finanse męczyłam się z nimi cały poprzedni rok. A z rachunkowością dwa lata temu.:diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 No ja nie mogę, wie i nie chce pomóc ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bodziulka napisał(a):No ja nie mogę, wie i nie chce pomóc ;) Agga, nie daj się! :eviltong: Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ania uważaj, bo jak się zezłoszczę :razz: Quote
Ania-Sonia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bodziulka, już i tak jesteś pewnie zła...O tej godzinie...:evil_lol: A Aggi trzeba bronić i już! Dość tego terroru, żądamy stałego, nieskrępowanego dostępu do nowych fot Boxa! :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Gdybyś mi nie przypomniała o tej wczesnej godzinie, było by dużo mniej złości :mad: Ktoś chyba ma przechlapane :diabloti: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ale ja jestem dla Was dobra: przypominacie mi o wczesnej porze, o której byłam zmuszona wstać :diabloti: strasznie się ociagacie z nazywaniem aktywów i pasywów :diabloti: już nie mówiąc o tym, że niektórzy, którzy wiedzą, nie chcą mi pomóc, bo mają złe wspomnienia :diabloti: to tak jak bym ja miała nikomu z matmą nie pomagać ;) :diabloti: i mimo tych wszystkich grzeszków, pokazuję Wam foty :shake: jestem zdecydowanie za dobra, chyba musze to ukrócić :evil_lol: Lipcowe upały Straaaaszny Pottfór :diabloti: Nowa zabaweczka a taką fotę mam na tapecie w telefonie ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Uff. ale było gorąco, co??? :shake: :diabloti: Bodziulka, tylko wypominasz, a dobrego nie pamiętasz, np. galerii dziewczynek :lol: Oj, szkoda, że dawno szkołę skończyłam, bo z tą matmą to mogłabyś się wykazać :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ania - ale w tej galerii dziewczynek to jakoś taki mały ruch fotograficzny jest :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bodziulka napisał(a):Ania - ale w tej galerii dziewczynek to jakoś taki mały ruch fotograficzny jest :diabloti: No, nie denerwuj mnie! :-? To i tak dużo więcej niż jeden zapowiedziany post :diabloti: Quote
Recommended Posts