Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: to jest jedyne mądre słowo, jakie pamiętam z niemieckiego :lol: więc proszę mi tu bez takich wyrażających sie, tylko mi sie za bilans zabierać :mad: bo jeżeli sama będę musiała to robić, to nie będę miała czasu na wstawianie Boxiowych fotek:evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
No, no widzę, że Bodziulka dobrze się zorganizowałaś z tą dogopomocą naukową :evil_lol: A kto mi pomoże??? Analizuję właśnie "hemioliczne domknięcia fraz w strukturach polimetryczno-symultatywnych" :hmmmm: :placz:

a może da się to z całek zrobić? :evil_lol:

Julia, dostałam maila, ale to chyba nie o to chodziło :oops: jutro będę to tłumaczyć ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
:evil_lol: tak tak - pomyśle o tym, jak tylko się zorientuję co ostatnio pokazywałam ;)

Bodziulka, nie graj na zwłokę tylko dawaj foty! Imbirowa obiecała przecież, że będzie szukać :p

Posted

Bodziulka napisał(a):
No właśnie, Agga, a czy Ty przypadkiem nie masz czegoś wspólnego z finansami :cool3:

NIestety mam:diabloti:
I finanse i rachunkowośc im mowie NIE!!! Finanse męczyłam się z nimi cały poprzedni rok. A z rachunkowością dwa lata temu.:diabloti:

Posted

Bodziulka, już i tak jesteś pewnie zła...O tej godzinie...:evil_lol:
A Aggi trzeba bronić i już! Dość tego terroru, żądamy stałego, nieskrępowanego dostępu do nowych fot Boxa! :diabloti:

Posted

Ale ja jestem dla Was dobra:
przypominacie mi o wczesnej porze, o której byłam zmuszona wstać :diabloti:
strasznie się ociagacie z nazywaniem aktywów i pasywów :diabloti:
już nie mówiąc o tym, że niektórzy, którzy wiedzą, nie chcą mi pomóc, bo mają złe wspomnienia :diabloti: to tak jak bym ja miała nikomu z matmą nie pomagać ;) :diabloti:

i mimo tych wszystkich grzeszków, pokazuję Wam foty :shake:
jestem zdecydowanie za dobra, chyba musze to ukrócić :evil_lol:

Lipcowe upały

Straaaaszny Pottfór :diabloti:

Nowa zabaweczka

a taką fotę mam na tapecie w telefonie ;)

Posted

Uff. ale było gorąco, co??? :shake: :diabloti:
Bodziulka, tylko wypominasz, a dobrego nie pamiętasz, np. galerii dziewczynek :lol:
Oj, szkoda, że dawno szkołę skończyłam, bo z tą matmą to mogłabyś się wykazać :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ania - ale w tej galerii dziewczynek to jakoś taki mały ruch fotograficzny jest :diabloti:

No, nie denerwuj mnie! :-? To i tak dużo więcej niż jeden zapowiedziany post :diabloti: