Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: nie doczytałam, Bodzio buziaczki od cioci:loveu::loveu::loveu:

O bilansach to pojęcie mam ale skonsolidowanych spółek giełdowych to już gorzej:cool3:

A gdzie zgubiłaś mojego Bimbra pod stołem barowym??;):evil_lol:

Box raczył wybaczyć Cioteczce ;) pod warunkiem, że do jutra się doszkoli w bilansach skonsolidowanych i odpowie mi na kilka pytań ;)

No właśnie nie wiem, gdzie on jest :hmmmm: chyba zaległ pod tym stołem na dobre :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Box raczył wybaczyć Cioteczce ;) pod warunkiem, że do jutra się doszkoli w bilansach skonsolidowanych i odpowie mi na kilka pytań ;)

No właśnie nie wiem, gdzie on jest :hmmmm: chyba zaległ pod tym stołem na dobre :lol:

o kurcze, bede musiała oświezyć swoją wiedzę albo uzupełnić braki:evil_lol:;)

Posted

no, no, no bo ja mam dzisiaj deklaracje ZUS i muszę się troszkę skupić:cool3: , na dziś zagwozdek już mi wystarczy, wogóle to co sobie poczytałam to już mi starczy, co za paranoja, żeby wartość np. środków trwałych ujmować według cen rynkowych a nie jak do tej pory było, brrrrrrrrr
szefowa mnie pocieszyła, że niedługo też przejdziemy na coś takiego, no cóż przy okazji się uczę:cool3: no bo wiesz... za moich czasów....;)

Posted

Oj, no tak - 20 się zbliża :roll: no to rób ten paskudny ZUS bleh, ja sobie jakoś poradzę, w razie czego się poświęcę i pójdę na konsultacje do wykładowcy, co do najprzyjemniejszych nie należy :evil_lol:

Posted

Bodziulka, na 20 to ja mam podatki, Zus mam na 15-stego, czyli na dziś, puszcze tylko jeszcze przelew i już sie biore dalej za czytanie, ciekawa jestm ile jeszcze się ciekawych rzeczy dowiem:evil_lol: :cool3: