Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
a fotki są... w telefonie taty :p myślicie, że pownnam pokazać je Ani w dniu jej "firmowego" śwęta ;)

Dawaj, przecież wiesz, że jestem dziś smutna - nie dostałam nagrody, święto wypadło w sobotę :angryy: :placz:

Bodziulka, a dlaczego nie chwalisz się dzisiejszym nabytkiem??? :cool3:
Oto nowa zagadka dla wszyskich zainteresowanych, a zwłaszcza "lubiącej wiedzieć" Imbirki :lol: ;)

Posted

Na raize będą same nowe zwierzaki (się wgrywają), bo jak dopuszczę tatę do kompa, żeby zgrał swoje fotki, to już dziś się nie dorwę do klawiatury :evil_lol: Więc fotki "zbiorowe" będą potem ;)

Hehe ZAGADKA dla Imbirowej ;) :evil_lol: chyba ją skręci ;)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bodziulka, a dlaczego nie chwalisz się dzisiejszym nabytkiem??? :cool3:
Oto nowa zagadka dla wszyskich zainteresowanych, a zwłaszcza "lubiącej wiedzieć" Imbirki :lol: ;)

Nowy aparat:cool3: :cool3: :cool3:
No mówcie, mówcie :lol:

Posted

Nie nowy aparat - bardzo lubię mój obecny (tzn lustrzankę, nie ten w telefonie ;)) - nowy normalny aparat będzie za jakieś :hmmmm: 2 lata i bedzie to lustrzanka cyfrowa, na którą już odkładam :evil_lol:

Posted

na cyfrówkę czekacie? to jeszcze trochę zajmie ;)
Ania, to nie jest bardziej skomplikowane, niż ten aparacik, który teraz mam, różni ich tylko sposób zapisywania i "odzyskiwania" fotek ;)

Posted

tfu - za wcześnie się cieszyłam, teraz dogo przymula mi jeszcze bardziej niż wcześniej :angryy:

oto kotek - ocelotek ;) niechętny do pozowania do fotek :evil_lol: ciągle głowę spuszcza ;)

oto myszex - ciąży na nim ogromna odpowiedzialność pilnowania kluczy :evil_lol:

oto proces zakładania "laleczek" na chore łapki

i efekt końcowy

chciałabym dodać, że to są najnowsze fotki Boxa, i jeżeli ciocia Ania nie założy galerii, to ją z mopem będę ganiała i jej już nigdy nie dam kapuśniaczka :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']tfu - za wcześnie się cieszyłam, teraz dogo przymula mi jeszcze bardziej niż wcześniej :angryy:

oto kotek - ocelotek ;) niechętny do pozowania do fotek :evil_lol: ciągle głowę spuszcza ;)

oto myszex - ciąży na nim ogromna odpowiedzialność pilnowania kluczy :evil_lol:

oto proces zakładania "laleczek" na chore łapki

i efekt końcowy

chciałabym dodać, że to są najnowsze fotki Boxa, i jeżeli ciocia Ania nie założy galerii, to ją z mopem będę ganiała i jej już nigdy nie dam kapuśniaczka :diabloti: :evil_lol:

Cudne foty!!!! Wszystkie, ale to ostatnie najpiękniejsze! Widać, ze pienio nie jest zadowolony, ale ma tyle ufności i cierpliwości w spojrzeniu!

Bodziulka, założę, założę, ostatecznie mnie przekonałaś tym kapuśniaczkiem :diabloti:

Posted

Biedny słodziaszek.:oops: :loveu: :loveu: :loveu: Bodziuniu, dużo zdrówka!!!:loveu:

Aniu, trzyma Cię za słowo!:lol: W przyszłym tygodniu rusza galeria dziewczynek!!!:multi: :lol: I proszę o natychmiastowe poinformowanie mnie o tym fakcie!;) :lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']A Box dostał nowe łóżko :lol: tzn rodzice sobie nowe nabyli, ale to oczywiscie jest wersja oficjalna... choć Bodźkowi za bardzo się chyba niepodoba :evil_lol:

To fajowo, ze Bodziowi będzie się spało jeszcze lepiej .
Nie musi sie podobać, ważne żeby było wygodne:evil_lol: