Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 postaram się jeszcze dziś Cię zaspokoić ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bodziulka napisał(a):a fotki są... w telefonie taty :p myślicie, że pownnam pokazać je Ani w dniu jej "firmowego" śwęta ;) Dawaj, przecież wiesz, że jestem dziś smutna - nie dostałam nagrody, święto wypadło w sobotę :angryy: :placz: Bodziulka, a dlaczego nie chwalisz się dzisiejszym nabytkiem??? :cool3: Oto nowa zagadka dla wszyskich zainteresowanych, a zwłaszcza "lubiącej wiedzieć" Imbirki :lol: ;) Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Na raize będą same nowe zwierzaki (się wgrywają), bo jak dopuszczę tatę do kompa, żeby zgrał swoje fotki, to już dziś się nie dorwę do klawiatury :evil_lol: Więc fotki "zbiorowe" będą potem ;) Hehe ZAGADKA dla Imbirowej ;) :evil_lol: chyba ją skręci ;) Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wy mnie na tym wątku wykończycie:mad::mad::evil_lol:;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Bodziulka, a dlaczego nie chwalisz się dzisiejszym nabytkiem??? :cool3: Oto nowa zagadka dla wszyskich zainteresowanych, a zwłaszcza "lubiącej wiedzieć" Imbirki :lol: ;) Nowy aparat:cool3: :cool3: :cool3: No mówcie, mówcie :lol: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Nie nowy aparat - bardzo lubię mój obecny (tzn lustrzankę, nie ten w telefonie ;)) - nowy normalny aparat będzie za jakieś :hmmmm: 2 lata i bedzie to lustrzanka cyfrowa, na którą już odkładam :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bodziulka napisał(a):i bedzie to lustrzanka cyfrowa, na którą już odkładam :evil_lol: Wyobrażam sobie, jakie to będzie skomplikowane w obsłudze :shake: Czekamy!!!! :p Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 na cyfrówkę czekacie? to jeszcze trochę zajmie ;) Ania, to nie jest bardziej skomplikowane, niż ten aparacik, który teraz mam, różni ich tylko sposób zapisywania i "odzyskiwania" fotek ;) Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 to był preparowany przełyk P.S. dogo działa mi podejrzanie szybko :crazyeye: Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 szczęściara, mnie muli i moja cierpliwość jest na wyczerpaniu:mad: Boxowi smakołyk smakował?:lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bodziulka napisał(a): dogo działa mi podejrzanie szybko :crazyeye: Też jestem w szoku. Może to cisza przed burzą i zaraz będzie wielkie bęc :stormy-sad: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 tfu - za wcześnie się cieszyłam, teraz dogo przymula mi jeszcze bardziej niż wcześniej :angryy: oto kotek - ocelotek ;) niechętny do pozowania do fotek :evil_lol: ciągle głowę spuszcza ;) oto myszex - ciąży na nim ogromna odpowiedzialność pilnowania kluczy :evil_lol: oto proces zakładania "laleczek" na chore łapki i efekt końcowy chciałabym dodać, że to są najnowsze fotki Boxa, i jeżeli ciocia Ania nie założy galerii, to ją z mopem będę ganiała i jej już nigdy nie dam kapuśniaczka :diabloti: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 cuuuuuuuudny Boxik, i jaki dzielny, a jaką ma tutaj minkę...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Koffffane maleństwo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Bodziulka']tfu - za wcześnie się cieszyłam, teraz dogo przymula mi jeszcze bardziej niż wcześniej :angryy: oto kotek - ocelotek ;) niechętny do pozowania do fotek :evil_lol: ciągle głowę spuszcza ;) oto myszex - ciąży na nim ogromna odpowiedzialność pilnowania kluczy :evil_lol: oto proces zakładania "laleczek" na chore łapki i efekt końcowy chciałabym dodać, że to są najnowsze fotki Boxa, i jeżeli ciocia Ania nie założy galerii, to ją z mopem będę ganiała i jej już nigdy nie dam kapuśniaczka :diabloti: :evil_lol: Cudne foty!!!! Wszystkie, ale to ostatnie najpiękniejsze! Widać, ze pienio nie jest zadowolony, ale ma tyle ufności i cierpliwości w spojrzeniu! Bodziulka, założę, założę, ostatecznie mnie przekonałaś tym kapuśniaczkiem :diabloti: Quote
AśkaK Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Biedny słodziaszek.:oops: :loveu: :loveu: :loveu: Bodziuniu, dużo zdrówka!!!:loveu: Aniu, trzyma Cię za słowo!:lol: W przyszłym tygodniu rusza galeria dziewczynek!!!:multi: :lol: I proszę o natychmiastowe poinformowanie mnie o tym fakcie!;) :lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32618 Ależ proszę ciotki kochane, tylko teraz mi nie marudzić, ze mało zdjęć :mad: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 A Box dostał nowe łóżko :lol: tzn rodzice sobie nowe nabyli, ale to oczywiscie jest wersja oficjalna... choć Bodźkowi za bardzo się chyba niepodoba :evil_lol: Quote
bonita Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Bodziulka']A Box dostał nowe łóżko :lol: tzn rodzice sobie nowe nabyli, ale to oczywiscie jest wersja oficjalna... choć Bodźkowi za bardzo się chyba niepodoba :evil_lol: To fajowo, ze Bodziowi będzie się spało jeszcze lepiej . Nie musi sie podobać, ważne żeby było wygodne:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 :evil_lol: czy wygodne... no nie wiem, na pewno jeszcze za bardzo pachnie "nowością" ;) z Szopeczkami no i Box nie zawsze śpi - czasami gania za piłeczką :lol: Quote
bonita Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Śliczna ta jego paszczusia :) Kochana mordeczka :). On pluszaczki widze bardzo lubi ;) Quote
Bodziulka Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 a to po imprezie w Le Madam dla Ostrowii :evil_lol: tzn, tzn ja byłam na imprezie, a Box miał rano powody ze wstaniem ;) Quote
Recommended Posts