Bodziulka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Ania, po pierwsze, galeria to nie ograniczenie się do 1 postu, ale regularne fotki :diabloti: jeżeli myślisz, że ja na akcję "pierwszy post z kilkoma fotkami w niby-galerii i niech pokazuje fotki Boxa" się nabiorę, to się mylisz :evil_lol: Po drugie, to jest coś większego od chomika, szczura czy świnki morskiej (właściwie to pewien rodzaj surykatki :evil_lol:). W sumie niewiele mniejsze od Boxa :cool3: a dzisiaj doszedł jeszcze kolejny obywatel, również czworonożny, z długim ogonkiem z gatunku gryzoni :lol: Quote
Bodziulka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Dzisiaj sie dowiedzieliśmy, że ulubiona boksiowata koleżanka Bodzia musiała być uśpiona. Miała niecałe 8 lat, wykończył ją rak płuc... bardzo szybko... ['] Była fafluśną żółtką. Sarcia ['] Tak się z Boxiem lubiły, jak się tylko zobaczyły, to nie było zmiłuj... :-( To na pocieszenie - Bodziuś i mizianka Quote
Bodziulka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 A teraz fotki z serii "idzemy na spacer" Quote
Imbirka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 no co za dzień dzisiaj:shake: dla Sarci [*] Quote
oktawia6 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 cały czas bym go całowała w tę buziunię-taki ma pysio do kochania:loveu: :loveu: i przyjaciółkę stracił:-( Quote
Ania-Sonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Bodziulka'] Po drugie, to jest coś większego od chomika, szczura czy świnki morskiej (właściwie to pewien rodzaj surykatki :evil_lol:). W sumie niewiele mniejsze od Boxa :cool3: a dzisiaj doszedł jeszcze kolejny obywatel, również czworonożny, z długim ogonkiem z gatunku gryzoni :lol: :huh::thinkerg: :thinkerg: :confused: :confused: To chyba chodzi o jakieś nowe maskotki dla Boxa, już nic innego nie przychodzi mi do głowy...Szopek poszedł w odstawkę??? :shake: Biedna Sarcia, szybko odeszła... :-( Quote
Ania-Sonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jak zajrzę tu w poniedziałek, mam nadzieję ujrzeć chociaż te 2 nowe czworonogi! Jak ich nie zobaczę, będę bardzo zła! :angryy: :mad: :mad: ;) Miłego weekendu dla wszystkich! Mój, niestety będzie paskudny :placz: Quote
Bodziulka Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Szopeczek nie pójdzie w odstawkę, nigdy! :evil_lol: nie ma nic lepsiejszego niż tarmoszenie Szopeczka :diabloti: Oj, Aniulka, nie denerwuj się tak :evil_lol: Żeby coś zobaczyć to trzeba od siebie coś dać :lol: ;) Mój weckend będzie też koszmarny - pod znakiem nauki :placz: Gdzieś miałam fotkę Boxa i Sarci, ale nie wiem gdzie :shake: Quote
Bodziulka Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 a jeżeli ciocia Ania szybko nie założy galerii... :diabloti: a jeżeli to nie podziała, to zrobię smutną minkę :cool3: Quote
Agga Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Box ty nawet z tymi zębai wystawionymi wygladasz tak uroczo. Ahhh....:loveu: Quote
Imbirka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Niech Box jeszcze troszkę powarczy albo sie posmuci na ciocię Anię i ją zmobilizuje bo ja jestem ciekawa, albo nie...., nie jestem ciekawa tylko lubie wiedzieć:cool3::razz::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 No więc... ciocia Ania juz wie, o jakie zwierzaki chodzi :oops: spotkałam ją na swojej drodze, przyparła mnie mopem do muru :evil_lol: dosłownie ;) Ale, Ania ma teraz neta 24h więc na pewno założy galerię :diabloti: Bodziuś miał dzisiaj "niwelowane" ropniaki na łapkach, w tym wieku są one normalne. Najgorsze był zaciągniecie go do gabinetu... Ale chyba już zapomniał, że miał cokolwiek robione ;) Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Buziaczki dla dzielnego Bodzia:loveu: A Ania niech się pospieszy bo mnie tak coś skręcać zaczyna z niewiedzy:cool3::evil_lol: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Box kochany faflunku:loveu:CIocia Agga czesto o Tobie myśli:loveu: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 No to skoro Ania już wie, to mogę wszystkim powiedzieć :evil_lol: Mamy w domu kota! I Myszkę (chłopca) :cool3: To zacznę od początku - moja siostra chciała kotka, a że miała urodziny w tym tygodniu, to kotka dostała... pluszowego :evil_lol: koteczek jest niewiele mniejszy od Boxa - ponieważ Box się nie chciał z nim bawić, to do kotka doszedł mysz (też pluszowy) i mamy łańcuch pokarmowy ;) :lol: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 oj weź już przestać ahhh :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Na spacer? eeee tam :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 około 13-sto urodzinowe fotki ;) 15.01.06 Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 czy Box za swją dzielność u weta dostał buzi, od cioci Imbir????:mad::mad: a gdzie foty nowych domowników???????:mad: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 został wycmokany, wycałowany i wykarmiony smakołykami :lol: a fotki są... w telefonie taty :p myślicie, że pownnam pokazać je Ani w dniu jej "firmowego" śwęta ;) Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 nie wiem jak Ania, ale wiesz, że ja jestem...... lubie wiedzieć:evil_lol:;) Quote
Recommended Posts