credita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no ale podróżniczo się zrobiło :p pozdrawiam a swoją drogą na samolot nikt by mnie nie namówił :eviltong: Quote
Bodziulka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 credita napisał(a): a swoją drogą na samolot nikt by mnie nie namówił :eviltong: też tak kiedyś sądziłam, aż do mnie nie przemówiła znaczna różnica w cenie (w porównaniu do autokaru, podróż samolotem do Hiszpanii jest 2 razy tańsza) no i czas (3h zamiast 2 dni :evil_lol:) Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Doberek:hand::hand::hand: Ja jeszcze samolotem nie leciałam i mimo,że wiem, że pewnie ze strachu bym się posr...:oops: To i tak kiedyś polecę:p Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek:hand::hand::hand: Ja jeszcze samolotem nie leciałam i mimo,że wiem, że pewnie ze strachu bym się posr...:oops: To i tak kiedyś polecę:p Tylko cuś chłonnego załóż :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko cuś chłonnego załóż :diabloti: :evil_lol:Dzieki Ci za rady niezawodny Menrzusiu:modla::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Medorowa napisał(a)::evil_lol:Dzieki Ci za rady niezawodny Menrzusiu:modla::diabloti::diabloti: no wiesz....po co se obciach robić :p Quote
Bodziulka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Medorowa, ja się tyle nasłuchałam o lataniu przed moim pierwszym lotem, że myślałam, że na serce zejdę - ale jak samolot ruszył na pasie startowym (musi mieć min 300km/h, żeby się wzbić) to normalnie :cool3: mogłanbym tylko startować :evil_lol: Menrzuś :razz: wersja wstępna: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wersja wstępna....ale skonkretyzuj chociaż tak ogólnie - czego? Quote
Bodziulka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 na to trzeba patrzeć z pewnej odległości, tak ze 2 metry :razz: może Ci coś to przypomina? :oops: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bodziulka napisał(a):na to trzeba patrzeć z pewnej odległości, tak ze 2 metry :razz: może Ci coś to przypomina? :oops: Przypomina mi to Argonka z bursztynu :roll: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bodziulka napisał(a):no coś w tym stylu :razz: i co z tego ma powstać? :razz: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bodziulka napisał(a):obrazek :diabloti: :mdleje:..... to, to wiem (nie mam emotki duszenia za gardło :roll:) Quote
Bodziulka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 to jest ta mordka z logo BwP :) wiem, że niepodobna ;) ale będą z tego obrazki bursztynowe (jak nad morzem z yorkami ;)) a co dalj z nimi, to już fundacja zadecyduje Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :splat:........ poziom mojej inteligencji niebezpiecznie zbliżył się do zera :oops: Quote
credita Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o proszę nowy pomysł się szykuje,super,super ;) Quote
Bodziulka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Menrzuś napisał(a)::splat:........ poziom mojej inteligencji niebezpiecznie zbliżył się do zera :oops: :evil_lol: bez przesady, w końcu rozpoznałeś w nim Argona :) Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bodziulka napisał(a)::evil_lol: bez przesady, w końcu rozpoznałeś w nim Argona :) Noooooo....jeszcze uszatego. I białą plamkę ma na brodzie :loveu: credita napisał(a):o proszę nowy pomysł się szykuje,super,super ;) Argon z bursztynu - ja bym na to nie wpadł :cool3: Quote
credita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 my nie musimy wpadać na takie pomysły,Bodziulka nad wszystkim czuwa :p Quote
Marka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ale piękniasty ten faflun z burszynu :loveu: :multi: (choć ja bym oko jakoś bardziej wyeksponowała - może dać troszkę przestrzeni wokół - bo tak zginęło w powodzi tego bursztynu ;) :eviltong:) Quote
Bodziulka Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ja to ze wzoru robilam, a we wzorze jest właśnie tak blisko wszystkiego - poza tym - na to trzeba patrzeć z kilku metrów ;) Quote
credita Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bodziulka jest ok ten bursztynowy bokser nie ma się czego czepiać ja tam widzę podobieństwo :p Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 credita napisał(a):Bodziulka jest ok ten bursztynowy bokser nie ma się czego czepiać ja tam widzę podobieństwo :p Taaaaaaak......noooooooo.......ja też dostrzegam podobieństwo. Tak, absolutnie, to jest bokserek :cool1: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaaaaak......noooooooo.......ja też dostrzegam podobieństwo. Tak, absolutnie, to jest bokserek :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts