tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Basiu najlepszego http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 Quote
credita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no o tym samym pomyślałam :p jak oglądałam nagranie,ale pełna kultura :loveu: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='credita']ale pełna kultura :loveu:[/quote] bo my potrafimy wychować boksery ;) :evil_lol: zaczęła się wiosna i... mam znowu nad blokiem korytarz powietrzny dla samolotów lądujących na Okęciu :razz: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']bo my potrafimy wychować boksery ;) :evil_lol: zaczęła się wiosna i... mam znowu nad blokiem korytarz powietrzny dla samolotów lądujących na Okęciu :razz:[/quote] gorzej by było, jakby to był korytarz dla startujących samolotów :roll: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 jak startują, to szybko są wysoko, a jak lądują, to wcześnie schodzą na dół :shake: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']jak startują, to szybko są wysoko, a jak lądują, to wcześnie schodzą na dół :shake:[/quote] ale za to silniki mają na "luzie" :eviltong: Pięć lat mieszkałem 200m od pasa lotniska, na przedłużeniu osi pasa.... pamiętam te ranne pobudki :shake::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 a Tupolew lądujący w środku nocy :cool3: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']a Tupolew lądujący w środku nocy :cool3:[/quote] a mały jet lądujący na parkingu przed budynkiem :razz: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 no cóż... bywa ;) u nas kiedyś taki samolot bezsilnikowy (jak on się nazywa :hmmmm:) trzepnął w balkon u nas w dzielnicy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']no cóż... bywa ;) u nas kiedyś taki samolot bezsilnikowy (jak on się nazywa :hmmmm:) trzepnął w balkon u nas w dzielnicy :evil_lol:[/quote] to chyba o szybowcu mówisz :evil_lol: nie będziemy sie licytować - masz tam przerąbane :shake::diabloti: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 za kilka dni się przyzwyczaję ;) najgorzej będzie w wakacje, gdy otwieramy wszystkie okna, żeby był przeciąg - tak koło 15 to się "korki" powietrzne bez mała robią :evil_lol: ale generalnie to ja lubie samoloty :cool3: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']za kilka dni się przyzwyczaję ;) najgorzej będzie w wakacje, gdy otwieramy wszystkie okna, żeby był przeciąg - tak koło 15 to się "korki" powietrzne bez mała robią :evil_lol: ale generalnie to ja lubie samoloty :cool3:[/quote] Też mieszkam bardzo blisko lotniska.....i też czasami w lecie chorera mnie bierze - no ale cóż, jakoś trzeba żyć ;) Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 niom... ale w sumie zazdroszczę trochę tym ludziom... tego startu... i tej prędkości przy starcie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']niom... ale w sumie zazdroszczę trochę tym ludziom... tego startu... i tej prędkości przy starcie :evil_lol:[/quote] ja przed pierwszym lotem z Gdańska do Warszawy testament spisałem :evil_lol: potem to już małe miki....chociaż różne ciekawe przypadki miewałem :p Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Menrzuś']ja przed pierwszym lotem z Gdańska do Warszawy testament spisałem :evil_lol:[/quote] o tym nawet nie pomyślałam ;) mi to nawet turbulencje się podobają :razz: żeby tylko nie musieć być w samolocie podczas lądowania :roll: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']o tym nawet nie pomyślałam ;) mi to nawet turbulencje się podobają :razz: żeby tylko nie musieć być w samolocie podczas lądowania :roll:[/quote] to chyba prawdziwych turbulencji nie przeżyłaś - pewnie tylko taką jazdę po bruku :evil_lol:......widziałaś może tackę z jedzeniem na suficie? :razz: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Lądowanie to sama adrenalinka - uda się, czy nie :diabloti:.....no i te zapchane uszy:shake: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 jak ostatnio lądowałam w Wawie w mgle takiej, że ziemię zobaczyłam dopiero po lądowaniu (przy czym najpierw kilka razy "dotykaliśmy" ziemi), przy dziwnych podmuchach wiatru i minie stjuuuardessy takiej, że myślałam, że ona się zesra ze strachu, jakoś nic mnie nie zdziwi ;) na zatkane uszy biorę cukierki, ale na skoki ciśnienia to już gorzej Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']jak ostatnio lądowałam w Wawie w mgle takiej, że ziemię zobaczyłam dopiero po lądowaniu (przy czym najpierw kilka razy "dotykaliśmy" ziemi), przy dziwnych podmuchach wiatru i minie stjuuuardessy takiej, że myślałam, że ona się zesra ze strachu, jakoś nic mnie nie zdziwi ;) na zatkane uszy biorę cukierki, ale na skoki ciśnienia to już gorzej[/quote] oj, trzeba chociaż raz adrenalinki skosztować :evil_lol: ja żułem gumę - mi pomagało ale się nam lotniczo zrobiło :razz:......wybierasz się gdzieś? Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 nie, ale chciałabym się gdzieś ruszyć... nad morze... we wtorek dostałam fotki od znajomych z wypadu do Świnkoujścia ;) 11h w pociagu i gotowe ;) Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']nie, ale chciałabym się gdzieś ruszyć... nad morze... we wtorek dostałam fotki od znajomych z wypadu do Świnkoujścia ;) 11h w pociagu i gotowe ;)[/quote] do Gdańska jest z 5 godzin :razz:.......:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 4,5h i nie wykluczam takiej możliwości :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']4,5h i nie wykluczam takiej możliwości :evil_lol:[/quote] Ja najbardziej lubię kwiecień i maj na naszych plażach - cisza, spokój, nikogo w zasięgu wzroku....zawsze jakiegoś bursztynka można znaleźć :razz: Lato to już jest horror :shake: Quote
Bodziulka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 ja ostatnio byłam na przelomie czerwca i lipsa i tragicznie nie było - pewnie przez kiepską pogodę :roll: Quote
Menrzuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bodziulka']ja ostatnio byłam na przelomie czerwca i lipsa i tragicznie nie było - pewnie przez kiepską pogodę :roll:[/quote] ....bo pogoda jest w maju....do zobaczenia :razz: śmigam spać, bo mnie Argon za nogawkę ciągnie - mądra bestia :evil_lol: :hand: Quote
Recommended Posts