Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka napisał(a):
Dobra, dobra, zagłosowałam - ale boksery bokserami - a takie benusie na przykład - jakie słodziutkie są :loveu::

wszelakie molosy można uznać za gatunek ludzki :) :evil_lol: chociaż boksery w tym przodują :evil_lol:

i tak przy okazji - my być hapi, że już nie podleć pod AFN (prawie ;))
UWAGA: informujemy osoby, które utworzyły stałe zlecenia przelewów llub dokonują jednorazowych wpłat na konto AFN na rzecz Bokserów w Potrzebie, że nasza wspołpraca z tą Fundacją będzie trwała jeszcze przez pewien czas, prosimy jednak o wprowadzenie zmiany i kierowanie pomocy na nowo utworzone konto Fundacji Boksery w Potrzebie.

Dziekujemy jednocześnie Fundacji AFN za umożliwienie korzystania z konta w czasach gdy działaliśmy jako wolontariusze.

Fundacja Boksery w Potrzebie

ul. Leszno 40a
96-300 Żyrardów
KRS 0000288972

Nr konta 87 1090 1870 0000 0001 0841 2247

Bank Zachodni WBK SA
18 Oddzial Warszawa
ul. Jagiellonska 55
03-301 Warszawa

swift WBKPPLPP (dla przelewów zagranicznych)

Posted

[quote name='Bodziulka']Ja też ten adres znam :evil_lol:

kto ma problemy z chrapaniem? :razz: :evil_lol:
Antychrapacz
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104497
:lol: Aaaaj, szkoda że ktoś już wykupił, bardzo by mi się przydał dla Tzta.:evil_lol:

[quote name='Marka']a takie benusie na przykład - jakie słodziutkie są :loveu::

Sam miodzik!:lol::loveu:

Bodziulko, w każdej książce jest nuta prawdy i ten esej o boksiu i jego pańci musi się urzeczywistnić!:thumbs:

Posted

Bodziulka się uczy i pochłania takie ilości słodyczy, że na pewno nie jest zasuszona :diabloti: Menrzuś, antychrapacza jutro poślę :oops: trochę przedawkowałam naukę i nie jestem w stanie nic sensownego robić :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Bodziulka się uczy i pochłania takie ilości słodyczy, że na pewno nie jest zasuszona :diabloti: Menrzuś, antychrapacza jutro poślę :oops: trochę przedawkowałam naukę i nie jestem w stanie nic sensownego robić :evil_lol:

Już tych słodkości tak bez umiaru nie pochłaniaj, bo poopa Ci urośnie, zęby wypadną i żaden bokserek na Ciebie nie spojrzy, nie mówiąc już żeby coś miało zaiskrzeć :diabloti:

Nie przejmuj się przesyłką - to nie jest takie pilne....lepiej się ucz ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już tych słodkości tak bez umiaru nie pochłaniaj, bo poopa Ci urośnie, zęby wypadną i żaden bokserek na Ciebie nie spojrzy, nie mówiąc już żeby coś miało zaiskrzeć :diabloti:

od jutra dieta ;)

Nie przejmuj się przesyłką - to nie jest takie pilne....lepiej się ucz ;)

mam wrażenie, że naukę przedawkowałam :roll: mam jakieś takie dziwne jazdy, śnią mi się wykresy itp :crazyeye:

Posted

Bodziulka napisał(a):
od jutra dieta ;)

zawsze się mówi, że od jutra

mam wrażenie, że naukę przedawkowałam :roll: mam jakieś takie dziwne jazdy, śnią mi się wykresy itp :crazyeye:

jazdy....wykresy....hmmmm....mój sennik mówi, że marzy Ci się narciarstwo :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
zawsze się mówi, że od jutra

jutro ostatni egzamin, więc szansa jakaś na mniej słodyczy jest ;)

jazdy....wykresy....hmmmm....mój sennik mówi, że marzy Ci się narciarstwo :roll:

nie wykluczam takiej możliwości ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
jutro ostatni egzamin, więc szansa jakaś na mniej słodyczy jest ;)

nie wykluczam takiej możliwości ;)

To trzymaj sie Bodziulka :thumbs:
Na stoku spalisz nadwyżkę kalorii ;)