Bodziulka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Marka napisał(a):no to Ty mnie znajdź - bo ja Ciebie nie potrafię :oops: fajne masz... bombki :evil_lol: chyba Beniowi sie nie podobaja :cool3: Quote
Marka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 :eviltong: chwilę wcześniej zakładałam mu czapkę Mikołaja na głowę - i to mu się tak bardzo nie podobało :lol: Quote
Bodziulka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Przed chwilą zbiłam ulubiony, bieszczadzki kubek, potem tzatzyki mi padły na dywan :placz: łeb mnie boli, nic mi się nie chce... tego tygodnia nie powinno być :placz: Quote
Bodziulka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 13 urodzinki okolice 14 urodzin i 12-ste Quote
Menrzuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Słodziak to był.... (już nic nie napiszę) Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Bodzulka! Trzym się :-) P.S. Świeczki doszły. Dzięki Quote
Bodziulka Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Głosujcie na Boksery!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739 Quote
Marka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bodziulka napisał(a):Głosujcie na Boksery!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739 Dobra, dobra, zagłosowałam - ale boksery bokserami - a takie benusie na przykład - jakie słodziutkie są :loveu:: (Benuś usnął w czasie warowania :lol:) Quote
Bodziulka Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Marka napisał(a):Dobra, dobra, zagłosowałam - ale boksery bokserami - a takie benusie na przykład - jakie słodziutkie są :loveu:: wszelakie molosy można uznać za gatunek ludzki :) :evil_lol: chociaż boksery w tym przodują :evil_lol: i tak przy okazji - my być hapi, że już nie podleć pod AFN (prawie ;)) UWAGA: informujemy osoby, które utworzyły stałe zlecenia przelewów llub dokonują jednorazowych wpłat na konto AFN na rzecz Bokserów w Potrzebie, że nasza wspołpraca z tą Fundacją będzie trwała jeszcze przez pewien czas, prosimy jednak o wprowadzenie zmiany i kierowanie pomocy na nowo utworzone konto Fundacji Boksery w Potrzebie. Dziekujemy jednocześnie Fundacji AFN za umożliwienie korzystania z konta w czasach gdy działaliśmy jako wolontariusze. Fundacja Boksery w Potrzebie ul. Leszno 40a 96-300 Żyrardów KRS 0000288972 Nr konta 87 1090 1870 0000 0001 0841 2247 Bank Zachodni WBK SA 18 Oddzial Warszawa ul. Jagiellonska 55 03-301 Warszawa swift WBKPPLPP (dla przelewów zagranicznych) Quote
Menrzuś Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Przyjęliśmy do wiadomości.....poprawki naniesione :p Quote
Menrzuś Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 credita napisał(a):adres jest mi znajomy :p nie tylko Tobie ;) Quote
Bodziulka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ja też ten adres znam :evil_lol: kto ma problemy z chrapaniem? :razz: :evil_lol: Antychrapacz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104497 Quote
AśkaK Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Bodziulka']Ja też ten adres znam :evil_lol: kto ma problemy z chrapaniem? :razz: :evil_lol: Antychrapacz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104497 :lol: Aaaaj, szkoda że ktoś już wykupił, bardzo by mi się przydał dla Tzta.:evil_lol: [quote name='Marka']a takie benusie na przykład - jakie słodziutkie są :loveu:: Sam miodzik!:lol::loveu: Bodziulko, w każdej książce jest nuta prawdy i ten esej o boksiu i jego pańci musi się urzeczywistnić!:thumbs: Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 OGŁOSZENIE: Kalendarze biurkowe na bokserkę Sandrę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104652 Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Cześć Bodziulko i BodziulkoManiacy! Zapraszam na boksiowe bazarki... Quote
Imbirka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 przyszłam Cię troszkę podtuczyć ;) http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zasuszyła się nam Bodziulka-bidulka :lol: Quote
Bodziulka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Bodziulka się uczy i pochłania takie ilości słodyczy, że na pewno nie jest zasuszona :diabloti: Menrzuś, antychrapacza jutro poślę :oops: trochę przedawkowałam naukę i nie jestem w stanie nic sensownego robić :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bodziulka napisał(a):Bodziulka się uczy i pochłania takie ilości słodyczy, że na pewno nie jest zasuszona :diabloti: Menrzuś, antychrapacza jutro poślę :oops: trochę przedawkowałam naukę i nie jestem w stanie nic sensownego robić :evil_lol: Już tych słodkości tak bez umiaru nie pochłaniaj, bo poopa Ci urośnie, zęby wypadną i żaden bokserek na Ciebie nie spojrzy, nie mówiąc już żeby coś miało zaiskrzeć :diabloti: Nie przejmuj się przesyłką - to nie jest takie pilne....lepiej się ucz ;) Quote
Bodziulka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Już tych słodkości tak bez umiaru nie pochłaniaj, bo poopa Ci urośnie, zęby wypadną i żaden bokserek na Ciebie nie spojrzy, nie mówiąc już żeby coś miało zaiskrzeć :diabloti: od jutra dieta ;) Nie przejmuj się przesyłką - to nie jest takie pilne....lepiej się ucz ;) mam wrażenie, że naukę przedawkowałam :roll: mam jakieś takie dziwne jazdy, śnią mi się wykresy itp :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bodziulka napisał(a):od jutra dieta ;) zawsze się mówi, że od jutra mam wrażenie, że naukę przedawkowałam :roll: mam jakieś takie dziwne jazdy, śnią mi się wykresy itp :crazyeye: jazdy....wykresy....hmmmm....mój sennik mówi, że marzy Ci się narciarstwo :roll: Quote
Bodziulka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Menrzuś napisał(a):zawsze się mówi, że od jutra jutro ostatni egzamin, więc szansa jakaś na mniej słodyczy jest ;) jazdy....wykresy....hmmmm....mój sennik mówi, że marzy Ci się narciarstwo :roll: nie wykluczam takiej możliwości ;) Quote
Menrzuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bodziulka napisał(a):jutro ostatni egzamin, więc szansa jakaś na mniej słodyczy jest ;) nie wykluczam takiej możliwości ;) To trzymaj sie Bodziulka :thumbs: Na stoku spalisz nadwyżkę kalorii ;) Quote
Recommended Posts