AśkaK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jakie zmarcholki!!!:loveu::lol: Bodziulka napisał(a):W Nowy Rok pojechał do domku do Poznania. W domu oprócz Dyzia jest jeszcze 7 bokserów, 2 cziłki i 1 bostonka, 2 koty, kilka papug,1 Pasztet Niezłe stadko! Aaaa...co to jest pasztet?:lol: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 AśkaK napisał(a): Niezłe stadko! Aaaa...co to jest pasztet?:lol: takie kicające coś z długimi uszami ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 hej :cool3: Reniferki już wypalone? Quote
Aganiok Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ech Dyziu faktycznie jest boski i imię ma idealnie do niego pasujące. Dobrze, że znalazł domek. Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bodziulka! Jakie pikne filmiki u Ciebie zobaczyłam... Dyzio, Toruś, Max... Częściej, please Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Ołki, jak tylko się podkuruję, to pojadę na sggw ;) Quote
Bodziulka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Ja wymiększłam... http://www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0 Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zapraszam na bazarek- dodałam ciekawe rzeczy! :smile: Quote
Marka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Bodziulka']Coby jeszcze ucieszyć Markę - fotki Maji :cool3: :loveu: cudeńko - a jak jej zdrówko? bo wygląda jak pączek w maśle :p PS. Dyzio faktycznie niezwykle ujmujący - szkoda, że nie Twój... :sad: Quote
AśkaK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Bodziulka']Ja wymiększłam... http://www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0 :-o:-o:crazyeye::eek: Ja też!:lol: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Marka']:loveu: cudeńko - a jak jej zdrówko? bo wygląda jak pączek w maśle :p Generalnie dobrze, dopóki jej coś nie fiku miku i nie chce sobie załatwić ot tak skrętu żołądka :roll: musi być na diecie i tyle. Ma golegę Tomisia i w sumie dzieki niemu nauczyła się tolerować inne psy. PS. Dyzio faktycznie niezwykle ujmujący - szkoda, że nie Twój... :sad: wiem :placz::placz::placz:wiesz jak on przez kraty boksu na sggw przemawiał :placz::placz::placz: Quote
tygra Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Basiu podziwiam Cię że zajmując się tymi biedami nie masz w domku już stadka, ja bym pewnie miała (gdyby nie rozsądek reszty domownikow) Quote
Marka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']Basiu podziwiam Cię że zajmując się tymi biedami nie masz w domku już stadka, ja bym pewnie miała (gdyby nie rozsądek reszty domownikow)[/quote] No tak, ale Bodziulka właśnie przez ten "rozsądek" domowników nie ma nawet JEDNEGO faflunka w domu... :-( :roll: :shake: Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 współóczuję, ja bym nie wytrzymaal. Mam 2 sunie a czasem myślę że i 3 by się zmieściły Quote
Bodziulka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Marka']No tak, ale Bodziulka właśnie przez ten "rozsądek" domowników nie ma nawet JEDNEGO faflunka w domu... :-( :roll: :shake: domowniczki, liczba pojedyncza :diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 zawinąć w koc i przez przypadek zostawić przy trzepaku ;) :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Bodziulka']zawinąć w koc i przez przypadek zostawić przy trzepaku ;) :evil_lol:[/quote] Ewentualnie w dywan;), trudniej się wyplątać!:evil_lol: Masz jakieś jeszcze fajne filmiki z youtube?:lol: Quote
Recommended Posts