Bodziulka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Idę zająć strategiczne miejsce na balkonie ;) Do zobaczenia za rok... gdy będziemy znowu starsi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A ja walę do lodówki - ktoś musi to otworzyć :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Pozdrowionka ze strefy Gazy - tak napitalają, że gdybym nie wiedziała, że to Sylwester, to bym powiedziała, ze atak zbrojny :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Sylwa walczy z racami szczekając przez dziurę :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 :evil_lol: u mnie jakoś wyjątkowo ostro w tym roku naparzają :shake: ehhh... dzieciaki mają zabawę, żeby chociaz strzelali tak, żebym widziała te race, a nie u mnie za blokiem :roll: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A my mamy pełen wgląd na sytuację :razz:......siwy dym :lol: Quote
Bodziulka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 no u nas też świat taki za mgłą... Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Już budynki wyłaniają sie z tej mgły :evil_lol: a Sylwa była dzielna - każdą racę obszczekała :diabloti: Quote
Bodziulka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 u mnie mgła jeszcze nie opada - pewnie jeszcze z godzinkę powalą Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tutaj chyba bardziej normalni ludzie mieszkają :evil_lol:....pieski już rozwalone w łóżku, odpoczywają po ciężkiej walce Quote
Aganiok Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Menrzuś'] Cześć Aganiok - Ty też rok temu byłaś z nami ;)...Tobie też wszystkiego dobrego Byłam??? :hmmmm::hmmmm: a może i byłam :lol: Wszystkiego dobrego:multi: I faktycznie starsi jesteśmy...hmm ale kobieta jest jak wino, im starsza, tym lepsza :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Aganiok napisał(a):Byłam??? :hmmmm::hmmmm: a może i byłam :lol: Wszystkiego dobrego:multi: I faktycznie starsi jesteśmy...hmm ale kobieta jest jak wino, im starsza, tym lepsza :evil_lol: ...i bardziej do głowy uderza :evil_lol: Byłaś, byłaś - takiego nicku się nie zapomina :p Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 W 2008 roku idź do przodu krok po kroku. Niech Cię nadmiar kasy męczy, niechaj Fiskus Cię nie dręcz. Niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w pupie :loveu:. Życzy Enchantress :multi:. Quote
Bodziulka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 a widzieliście to? tak około 23-stej sekundy ;) :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=ehhxzf6s_GQ Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dzień dobry :evil_lol:.....ja mam inny dźwięk....taki bardziej kościelny :diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 wiem jaki "dostałeś sms'a" :razz: ojciec taki ma na smsy - i na normalny dzwonek tez coś w stylu: telefon dzwoni, odbierz więc rozmowę... wiadomo w jakim tonie śpiewane ;) :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Bodziulka napisał(a):wiem jaki "dostałeś sms'a" :razz: ojciec taki ma na smsy - i na normalny dzwonek tez coś w stylu: telefon dzwoni, odbierz więc rozmowę... wiadomo w jakim tonie śpiewane ;) :evil_lol: Są rewelacyjne :diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 zwłaszcza, jak przychodzi ksiądz po kolędzie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Bodziulka napisał(a):zwłaszcza, jak przychodzi ksiądz po kolędzie :evil_lol: Ale moja mama jest zdegustowana tym :evil_lol: Quote
Aganiok Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 "pokój z wami" a przedpokój z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesiu wymiata, ale się uśmiałam Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Aganiok napisał(a):"pokój z wami" a przedpokój z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesiu wymiata, ale się uśmiałam Pokoju z wami nie mam....szkoda :shake: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Argon usiadł w progu i patrzy na mnie - to oznaka, że ma dosyć siedzenia w pokoju i czas iść spać. Dobrej nocki dziewczyny :razz: Quote
Bodziulka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 a to może trochę fotek ze "strefy Gazy" ;) Quote
Aganiok Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dobrej nocki Menrzuś, ja już też chyba się położę, Sara chrapie jak parowóz :evil_lol: Quote
Recommended Posts