Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulko/Basiulko, jeśli masz dziś imieninki to przesyłam Ci moc życzeń, uścisków i wszelkich możliwych serdeczności !!!! :smilecol::iloveyou::BIG:(ale jak nie masz - to też! ;):loveu:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']słychać muzykę i robotę, która na mnie krzyczy, bo nie jest zrobiona ;) :shake:

To tak jak u mnie:razz: czas ucieka, a święta już pukają do drzwi:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']Od pół roku nie sypiam z bokserem :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Kochana znam ten ból. W lutym miną 2 lata:-(

Posted

AśkaK napisał(a):
Napisałaś już list do Swiętego Mikiego?:razz::lol:

Powiem tak :cool3: Mama zapytała co dostanie pod choinkę, bo była grzeczna przez cały rok, więc jaka była odpowiedź? :razz: :evil_lol: Powiedziała, że to musi być przyniesiony a nie przyprowadzony prezent - ktoś chętny do pomocy w przyniesieniu Fafelka? ;)

Posted

A jakby to miał być dorodny samiec - to ja też chętnie pomogę - jedna weźmie pod przednie łapy, druga pod brzuch i wniesiemy na to 8 piętro, spoko:diabloti: :lol:

Posted

Marka napisał(a):
Bodziulka - nie wiem, czy Twoje bazarki są najlepsze na dogo - ale banner zdecydowanie tak..! :lol: :evil_lol: ;)

Popieram ! Bomba bannerek :evil_lol:
Bodziulka w kwestii przyniesienia prezentu - powiedz tylko kiedy i gdzie :cool3:

Posted

Marka napisał(a):
A jakby to miał być dorodny samiec - to ja też chętnie pomogę - jedna weźmie pod przednie łapy, druga pod brzuch i wniesiemy na to 8 piętro, spoko:diabloti: :lol:

u mnie jest 1 piętro :cool3: i winda - ależ lekko jest być Mikołajem w tym ptrzypadku ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
u mnie jest 1 piętro :cool3: i winda

a to coś mi się pomyliło - w takim razie możemy przynieść więcej niż jeden prezent - każda po jednym ;-) :lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']u mnie jest 1 piętro :cool3: i winda
a to coś mi się pomyliło - w takim razie możemy przynieść więcej niż jeden prezent - każda po jednym ;-) :lol:

* * *

Niestety nie uda się Wam już skorzystać z tej promocji, bo za późno zgrałam zdjęcia z telefonu na komputer, ale w listopadzie w warszawskim "Wola Parku" można było skorzystać z wyjątkowej promocji:

:lol:

Posted

Marka napisał(a):

Tak, właśnie!:multi::lol:

Promocja fantastyczna, Marko dzwoń od razu proszę jak tylko drugi raz na taką wyprzedaż trafisz!;):lol::evil_lol: