Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka napisał(a):
chcesz :cool3: ale to nic wielkiego :evil_lol:

Pewnie że chcę!:multi::lol:
I Ania ma coś dla mnie..?:loveu::-o:lol: Prezenty, prezenty!:multi:;):lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Ale nowina :evil_lol: U mnie to powszechny stan :eviltong:

u mnie w sumie też :evil_lol:

A w jakich godzinach? :cool3:

stoisko jest podczas całej wystawy (9-19), a ja będę 10-13 :cool3: będą boksiowe gadzety ;) poziom +3 BlueCity

Bodziulka, czy wiesz, że ciągle wożę w bagażniku ten karton dla Asi :oops::roll:

a ja mam kolejne rzeczy do kartonika ;)

[quote name='AśkaK']Pewnie że chcę!:multi::lol:

wtorek, 19 pod Albertem :diabloti:

I Ania ma coś dla mnie..?:loveu::-o:lol: Prezenty, prezenty!:multi:;-):lol:

Muszę Cię zawieść - to są rzeczy dla asif1, a właściwie dla Oskarka - prześcieradła, kołdry itp ;) :evil_lol:

Posted

to jeszcze Ci napisze sms'a jak będę dojeżdżać, tylko wbij se mój numer w pamieć :diabloti:

a nie wiem, czy Asia teraz ma jakiegoś psa na Strzeleckiego :hmmmm: poza tym to w sumie będa 2 "małe kartoniki" różnych rzeczy dla Oskarka, komunikacją miejską raczej kiepsko to transportować ;)

Posted

:-(:-(:-(
Bodziulko, miał u Ciebie wspaniałe życie...

PS.Asia ostatnio miała sunię w lecznicy na Kosiarzy (czyli w zasadzie nie ursynów tylko wilanów, mój błąd :oops:), ja tam jeżdżę do Bandośka, więc mogę dla Asi rzeczy zostawić. Jeżdżę autkiem czasami, więc nie ma problemu. Nie wiem tylko dokąd Asia musi potem z rzeczami dojechać?

Posted

Asia jeżdzi autkiem, więc to raczej nie problem (chyba) - postaram się z nią skontaktować i Ci powiem co i jak (w razie czego jeden karton jest u AniS:diabloti: a resztę dowiozę do Ciebie)

Posted

[quote name='AśkaK']
Baśka miała fajny biust

takiego butona kiedyś w sumie wylosowałam ;)
uczelnia zafundowała nam pokaz filmowy i żeby obsługa kina wiedziała, kogo wpuszczać, losowaliśmy różowe butony z różnymi napisami - i ja wylosowałam taki - zupełnie w ciemno :evil_lol: przeznaczenie czy co ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
nasz nowy numer, czy tylko aparat nowy :cool3:

Mam nowy aparat i nowy numer, a osobisty telefon też niedługo będę miała nowy, więc zwiększa się zapotrzebowanie na dzyndzacze :evil_lol: (mam nadzieję, że mój szef nie będzie zdegustowany jak zobaczy jakiegoś efektowanego dzyndzacza przy służbowej komórce :eviltong:)

Bodziulka napisał(a):
ta koleżanka to jakaś fiku-miku? :razz::evil_lol:

Ona ma dwoje maleńkich dzieci ;)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Mam nowy aparat i nowy numer, a osobisty telefon też niedługo będę miała nowy, więc zwiększa się zapotrzebowanie na dzyndzacze :evil_lol: (mam nadzieję, że mój szef nie będzie zdegustowany jak zobaczy jakiegoś efektowanego dzyndzacza przy służbowej komórce :eviltong:)

tiaaaa? :cool3:

Ona ma dwoje maleńkich dzieci ;)

chyba jej współczuję ;)

credita - niestety, czas płynie szybciej niż Wisła :shake: