AśkaK Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Bodziulka napisał(a):chcesz :cool3: ale to nic wielkiego :evil_lol: Pewnie że chcę!:multi::lol: I Ania ma coś dla mnie..?:loveu::-o:lol: Prezenty, prezenty!:multi:;):lol: Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Ale nowina :evil_lol: U mnie to powszechny stan :eviltong: u mnie w sumie też :evil_lol: A w jakich godzinach? :cool3: stoisko jest podczas całej wystawy (9-19), a ja będę 10-13 :cool3: będą boksiowe gadzety ;) poziom +3 BlueCity Bodziulka, czy wiesz, że ciągle wożę w bagażniku ten karton dla Asi :oops::roll: a ja mam kolejne rzeczy do kartonika ;) [quote name='AśkaK']Pewnie że chcę!:multi::lol: wtorek, 19 pod Albertem :diabloti: I Ania ma coś dla mnie..?:loveu::-o:lol: Prezenty, prezenty!:multi:;-):lol: Muszę Cię zawieść - to są rzeczy dla asif1, a właściwie dla Oskarka - prześcieradła, kołdry itp ;) :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ok, 19 wtorek, pod Albertem...obym nie zapomniała znowu.:oops::evil_lol: Rzeczy dla Asif1 mogę jej podrzucić do lecznicy na ursynowie.:cool3: Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 to jeszcze Ci napisze sms'a jak będę dojeżdżać, tylko wbij se mój numer w pamieć :diabloti: a nie wiem, czy Asia teraz ma jakiegoś psa na Strzeleckiego :hmmmm: poza tym to w sumie będa 2 "małe kartoniki" różnych rzeczy dla Oskarka, komunikacją miejską raczej kiepsko to transportować ;) Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 a tak w ogóle, to dziś mija 5 miesięcy odkąd nie ma Bodzia :placz: Quote
AśkaK Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :-(:-(:-( Bodziulko, miał u Ciebie wspaniałe życie... PS.Asia ostatnio miała sunię w lecznicy na Kosiarzy (czyli w zasadzie nie ursynów tylko wilanów, mój błąd :oops:), ja tam jeżdżę do Bandośka, więc mogę dla Asi rzeczy zostawić. Jeżdżę autkiem czasami, więc nie ma problemu. Nie wiem tylko dokąd Asia musi potem z rzeczami dojechać? Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Asia jeżdzi autkiem, więc to raczej nie problem (chyba) - postaram się z nią skontaktować i Ci powiem co i jak (w razie czego jeden karton jest u AniS:diabloti: a resztę dowiozę do Ciebie) Quote
Ania-Sonia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Basiu, przytulam Cię mocno. Jesteś wspaniałą, bardzo dzielną osobą. Quote
Ania-Sonia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Bodziulka, AśkaK, tylko nie zróbcie szacher macher, żebym teraz i z kartonem prezentow dla drugiej Aśki jeździła :evil_lol: (a tak w ogóle to wszystkie Aśki to fajne dziewczyny :p) Quote
AśkaK Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Anie i Baśki też!:lol: Baśka miała fajny biust, z Aśką nigdy nie było tak samo:evil_lol:...a co było o Ani, bo zapomniałam?:lol: Quote
AśkaK Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Aaaa, "na noc umówiłem się z Anią!":lol::evil_lol: Quote
Aganiok Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Bodziulka napisał(a):a tak w ogóle, to dziś mija 5 miesięcy odkąd nie ma Bodzia :placz: czas tak szybko ucieka....:-( <'> Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Aganiok napisał(a):czas tak szybko ucieka....:-( <'> śpieszmy się koffać boksie, tak szybko odchodzą... Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='AśkaK'] Baśka miała fajny biust takiego butona kiedyś w sumie wylosowałam ;) uczelnia zafundowała nam pokaz filmowy i żeby obsługa kina wiedziała, kogo wpuszczać, losowaliśmy różowe butony z różnymi napisami - i ja wylosowałam taki - zupełnie w ciemno :evil_lol: przeznaczenie czy co ;) Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 zajrzyjcie czasem do Heli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86701 Quote
tygra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Basia :) Sunia o której pisałąm ma tymczas.... niestety teraz dalsze kłopoty (rak) :( zajrzyj czasem do niej jak znajdziesz chwilkę Quote
Bodziulka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ok - jak tylko ogarnę boksery i asiowe bazarki, to zajrzę :) Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej Bodziulka, kiedy idziesz na sambę/rumbę/czaczę?:cool3::lol: Jutro?:cool3:Żebym znowu nie pomyliła!:oops::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 :diabloti: tak jutro o 19 pod Albertem i wyślę z cenrum smska :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pobudka! :multi: :eviltong: :loveu: (przejęłam wczoraj od koleżanki służbową komórkę. Okazało się, że miała nastawiony budzik w telefonie na 5.45 :diabloti::mad:) Quote
Bodziulka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 nasz nowy numer, czy tylko aparat nowy :cool3: ta koleżanka to jakaś fiku-miku? :razz::evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bodziulka napisał(a):nasz nowy numer, czy tylko aparat nowy :cool3: Mam nowy aparat i nowy numer, a osobisty telefon też niedługo będę miała nowy, więc zwiększa się zapotrzebowanie na dzyndzacze :evil_lol: (mam nadzieję, że mój szef nie będzie zdegustowany jak zobaczy jakiegoś efektowanego dzyndzacza przy służbowej komórce :eviltong:) Bodziulka napisał(a):ta koleżanka to jakaś fiku-miku? :razz::evil_lol: Ona ma dwoje maleńkich dzieci ;) Quote
credita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 smutna wzmianka z tymi 5 miesiącami bez Bodzia:-( ale czas leci:shake:Pozdrawiamy Quote
Bodziulka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Mam nowy aparat i nowy numer, a osobisty telefon też niedługo będę miała nowy, więc zwiększa się zapotrzebowanie na dzyndzacze :evil_lol: (mam nadzieję, że mój szef nie będzie zdegustowany jak zobaczy jakiegoś efektowanego dzyndzacza przy służbowej komórce :eviltong:) tiaaaa? :cool3: Ona ma dwoje maleńkich dzieci ;) chyba jej współczuję ;) credita - niestety, czas płynie szybciej niż Wisła :shake: Quote
Recommended Posts