Bodziulka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Przed chwilą robiłam scenę, krzyczałam i jęczałam, ze chcę psa - i nic - kupili siostrze kota :placz::roll: na szczęście sztucznego :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 eeeeeeeee, bo Ty kobieto nie wiesz jak to się robi. Jakbyś przyszła do domu z takim Marcelkiem, to napewno mama by go nie wygoniła... no Ciebie może tak, ale jego napewno nie:diabloti::diabloti::evil_lol::loveu: Quote
Bodziulka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 to ide szukać sobie mieszkanka, a potem jadę po Marcela ;) Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mogę Cię na tymczas wziąć ;):evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ale daleko bym miała do Marcelka :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bodziulka napisał(a):ale daleko bym miała do Marcelka :evil_lol: łoooo tam niebądz taka drobiazgowa, raptem 2,5 godziny w jedną stronę pociągiem:diabloti: całe 30min szybciej niż ostatnio:p:diabloti::eviltong: Quote
Bodziulka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 30min to ja mam na dworzec :roll::evil_lol: Quote
tygra Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 cześć :) jakie bidulki a ten podobny do mojego kotka, tylko kolor oczu inny i kilka detali http://i166.photobucket.com/albums/u93/bodziulek_3/IMG_6709.jpg Quote
Bodziulka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Cześć :diabloti: zapomniałam Ci czegoś dać - najważniejszego - przez ten paskudny autobus :angryy: bo w necie jest inny rozkład jazdy, na przystanku inny, a autobus to przyjechał tak pomiędzy nimi :roll: Quote
AśkaK Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Czego mi nie dałaś, czego?:cool3::lol: Nic się nie przejmuj Bodziulka, ja przecież gorszą wpadkę zrobiłam:oops:, jeszcze będzie okazja, teraz to co tydzień chyba będę z Rudasem i Luśką chodzić cię przywitać.:lol:;) Powiem wam cos w sekrecie: widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki!:shiny::evil_lol::D Quote
Bodziulka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='AśkaK']Czego mi nie dałaś, czego?:cool3::lol: prezentu :diabloti: Nic się nie przejmuj Bodziulka, ja przecież gorszą wpadkę zrobiłam:oops:, jeszcze będzie okazja, teraz to co tydzień chyba będę z Rudasem i Luśką chodzić cię przywitać.:lol:;) 2 razy w tygodniu :cool3: Powiem wam cos w sekrecie: widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki!:shiny::evil_lol::D taaaak? a skąd wiesz, w której sali byłam? :diabloti: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki! He? :lol::lol: Aśka, a gdzie Ty sie szwędzasz? :evil_lol: W którym klubie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]żartuje buhahhaahha Quote
Ania-Sonia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='AśkaK'] Powiem wam cos w sekrecie: widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki!:shiny::evil_lol::D[/quote] :-oJestem zazdrosna :eviltong::evil_lol:;) Quote
Bodziulka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='anetta']He? :lol::lol: Aśka, a gdzie Ty sie szwędzasz? :evil_lol: W którym klubie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] klub go-go w centrum ;) :evil_lol: Ania - to niedaleko Ciebie ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czyli samba? :cool3: To opisz strój, w jakim tam się ćwiczy ;) Quote
Bodziulka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Czyli samba? :cool3: To opisz strój, w jakim tam się ćwiczy ;)[/quote] spodnie od dresu + schroniskowy t-shirt :evil_lol: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Noooo, jest to najbardziej seksi strój jaki może być :cool1: Quote
Bodziulka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w moim wydaniu na pewno ;) Quote
AśkaK Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 E tam strój, sexi bodziulkowe stópki wszystko nadrabiają!:evil_lol:;):lol: Ja chcę prezenta!:placz::lol: Quote
Bodziulka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 chcesz :cool3: ale to nic wielkiego :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 dżemdoberek - ale mi się nic nie chce :roll: ale zapraszam Was na jutro na wystawę kotów do BlueCity - będzie stoisko Bokserów :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Bodziulka napisał(a):dżemdoberek - ale mi się nic nie chce :roll: Ale nowina :evil_lol: U mnie to powszechny stan :eviltong: Bodziulka napisał(a): ale zapraszam Was na jutro na wystawę kotów do BlueCity - będzie stoisko Bokserów :cool3: A w jakich godzinach? :cool3: Bodziulka, czy wiesz, że ciągle wożę w bagażniku ten karton dla Asi :oops::roll: Quote
Recommended Posts