Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeeeeeeee, bo Ty kobieto nie wiesz jak to się robi. Jakbyś przyszła do domu z takim Marcelkiem, to napewno mama by go nie wygoniła... no Ciebie może tak, ale jego napewno nie:diabloti::diabloti::evil_lol::loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):
ale daleko bym miała do Marcelka :evil_lol:

łoooo tam niebądz taka drobiazgowa, raptem 2,5 godziny w jedną stronę pociągiem:diabloti: całe 30min szybciej niż ostatnio:p:diabloti::eviltong:

Posted

Cześć :diabloti: zapomniałam Ci czegoś dać - najważniejszego - przez ten paskudny autobus :angryy: bo w necie jest inny rozkład jazdy, na przystanku inny, a autobus to przyjechał tak pomiędzy nimi :roll:

Posted

Czego mi nie dałaś, czego?:cool3::lol:

Nic się nie przejmuj Bodziulka, ja przecież gorszą wpadkę zrobiłam:oops:, jeszcze będzie okazja, teraz to co tydzień chyba będę z Rudasem i Luśką chodzić cię przywitać.:lol:;)

Powiem wam cos w sekrecie: widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki!:shiny::evil_lol::D

Posted

[quote name='AśkaK']Czego mi nie dałaś, czego?:cool3::lol:

prezentu :diabloti:

Nic się nie przejmuj Bodziulka, ja przecież gorszą wpadkę zrobiłam:oops:, jeszcze będzie okazja, teraz to co tydzień chyba będę z Rudasem i Luśką chodzić cię przywitać.:lol:;)

2 razy w tygodniu :cool3:

Powiem wam cos w sekrecie: widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki!:shiny::evil_lol::D

taaaak? a skąd wiesz, w której sali byłam? :diabloti:

Posted

widziałam dziś tańczące bodziulkowe stópki!

He? :lol::lol: Aśka, a gdzie Ty sie szwędzasz? :evil_lol: W którym klubie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE="1"]żartuje buhahhaahha

Posted

[quote name='anetta']He? :lol::lol: Aśka, a gdzie Ty sie szwędzasz? :evil_lol: W którym klubie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

klub go-go w centrum ;) :evil_lol:

Ania - to niedaleko Ciebie ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
dżemdoberek - ale mi się nic nie chce :roll:

Ale nowina :evil_lol: U mnie to powszechny stan :eviltong:

Bodziulka napisał(a):

ale zapraszam Was na jutro na wystawę kotów do BlueCity - będzie stoisko Bokserów :cool3:

A w jakich godzinach? :cool3:

Bodziulka, czy wiesz, że ciągle wożę w bagażniku ten karton dla Asi :oops::roll: