Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):

Ania - są też takie kocyki bez zwierzątek, z kwiatkami, idealne dla teściowej :diabloti: bo wiesz, że w podróży to może być zimno :evil_lol:

Przecież kobieta w ciepły klimat jedzie, nie chcemy, żeby się przegrzała, prawda? :cool3::diabloti:

Posted

Kontynuacja opowieści z Bieszczady

idziemy na Okrąglik :cool3: czyli mały lansik na szlaku

po wielkich męczarniach - zdobyty

normalni ludzie, gdy widzą na mapie, że szlakiem idzie się koło 7h, wychodzą z samego rana, a my w południe :evil_lol:

Posted

i jak sobie tak szliśmy, to pomyśleliśmy, że możnaby gdzieś siąść i odpocząć i był taki konar, na którym by było fajnie klapnąć, ale zrezygnowaliśmy...

było ich tam z 15 i się na słoneczku grzały ;)

gdy już byliśmy tak totalnie padnieci, a do końca było jeszcze daleko, wpadliśmy na szatański pomysł: idziemy na skuśki :evil_lol: i poszliśmy i wylądowaliśmy w... jadłodajni :grins: na mapie był skrót, więc postanowiliśmy go przetestować - na początku napadły na nas latające mrówki, a potem już było tylko ciekawiej: cały czas stromo w dół... jak już doszlimy do asfaltowej drogi to zdjęłam buty, bo już nie mogłam w nich wytrzymać (nigdy więcej profesjonalnych butów do łażenia po górach - tylko adidaski :diabloti:) no i ta droga właśnie do knajpki prowadziła :multi:

Posted

a takie rzeczy można znaleźć o okolicznych lasach

niestety foty Jeleni są kiepskie, bo miałam tylko mały aparat :roll:
w dużym sobie obiektywy pocyściłam, wypolerowałam itp włączyłam i... dooopa - bateria siadła, a że w nim są specyficzne baterie, to w okolicznych sklepach takowych nie mieli :placz:

Posted

anetta napisał(a):
A to nie wiesz że świstak juz nie zawja w sreberka??:evil_lol:

a tu niespodzianka: zawija, ale nie w Milce tylko w Bieszczadach :evil_lol:

wyprawa na Rozsypaniec, Halicz i Tarnicę

na Przełęczy Bukowskiej - po 2h marszu z plecakiem wyglądało się tak ;)

ponieważ szlak jest przy granicy ukraińskiej (niech żyje roaming :roll:) to byli panowie ze straży granicznej

i widoczki