Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wybrzydza - on przed zjedzeniem czegokolwiek (nawet szyneczki) głeboko się zastanawia, wącha i sprawdza, a dopiero potem wchłania :evil_lol:

helloł

Fredek-zgredek :diabloti:

o - taki jestem elegancki

cukiereczek?

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziuś od prawie godziny już jest w domku i - o dziwo - jeszcze nie wpakował się na żadne łóżko ani fotel :crazyeye: Pierwsze kroki skierował oczywiście do... miski :evil_lol: wyjadł mięsko, zostawił ryż - bo chyba wiecie, że ryż jest niejadalny :lol: A obecnie uprawia sępienie przy stole, bo na stole jest pyszny kurczaczek, którego on oczywiście już zdążył spróbować ;)

Bodziusiowi niestety powraca jego ropiejące oczko i znowu trzeba dawać okropne krople i smarować psakudnymi maściami :shake: No i stawy też już nie te... ale mordka cały czas tak samo fafluśna :loveu: :loveu: :lol:

Posted

:lol: Bodziek szybko sie z nami przywitał a potem dłuuugo (jakieś 20-30 minut) "czytał" okoliczne psie wieści... A potem wolał michę od mizianek :evil_lol: a teraz śpi i pieska budzić nie wolno ;)

Posted

Śpiący królewicz :loveu: (o pardon, chyba, że to aureolka :cool3: :saint1: :saint1: :lilangel:)

My też już śpimy :sleep2: :sleep2: (przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: )

Posted

Cóż to za hierarchia łóżkowa :crazyeye: :lol: i to odwrotnieproporcionalna - większa na mniejszym łóżku ;) a czy to ja widzę tochę poszarpaną kanapę, czy to tam jakiś kocyk leży?

Ania - i ta niemożnosć powstrzymania się jest idealnym powodem do założenia własnej galerii :diabloti: :evil_lol: Bo Boxio się obrazi i nie pozwoli już pookazywać swoich fotek, zwłaszcza z przybycia z wakacji :diabloti:

Posted

Bodziulka, to kocyk :oops: :oops: Poszarpanej kanapy raczej bym nie pokazała :evil_lol:

Co do galerii to Box musi uzbroić się w cierpliwość ;) To jest na razie mój ostatni wieczór na dogo :bye: :placz: :placz: (ale będę wpadać, więc nowe fotki mile widziane :lol: )
Ucałuj fafluna :loveu:

Posted

[quote name='Bodziulka']
łapka

:loveu: :loveu: :loveu: Bodziulka, uwielbiam tematykę Twoich zdjęć!:evil_lol: :lol: Nie tylko można na nich zobaczyć Boxia, ale też nóżkę trzymającą szopeczka, wywinięte uszko, łapkę...:lol:

Daj fotecki z powrotu z wakacji!!!:mad: Reszta przecież może być później!Chcemy fotecki jak Bodzio wraca!!!:loveu:

Posted

Bodziuś został przywitany i odebrał zaległe mizianka, tak, że w tej chwili ma chyba nas dosyć i ukrył się za stołem :evil_lol: Co do fotek z powrotu - wszystko zależy od Ani i jej motywacji do założenia galerii :cool3:

Posted

-Szłyszałeś o Żwirku?
-O Żwirku?
-Tak, o Żwirku!!
-Ach, Żwirku...Co z Żwirkiem?
-Żwirek kręci z Muchomorkiem!
-Żwirek kręci z Muchomorkiem?!? :crazyeye:
-Tak, z Muchomorkiem!!!!!!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zobaczcie, jak Wisła nisko opadła, jakie są łachy...

działkowy Bodziuś - wygrzewanie na piasku w słoneczku :cool3:

Posted

No i widzisz Bodziulka! Ania uciekła, Ty uciekłaś, nie wiadomo kiedy was znowu zobaczymy...A tu wszyscy czekają na ZDJĘCIA Z POWROTU !!!:diabloti: :mad: :lol:
Zróbcie coś z nimi, bo jak nic uduszę obydwie!:diabloti: :lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol: No chwilowo jestem - ale to tylko na momencik ;)

Ale jestem dumna z Bodzia - pogonił dziś ratlerka/pinczrka/coś takiego paskudnego małego, który wczoraj mnie obszczekał :lol: Wystarczyło, że się do niego zbliżył, a to małe coś zaczęło zwiewać :evil_lol:

Posted

:evil_lol:

Ale jestem dziś pokręcona :shake: 8 godzin siedzenia i słuchania pierdołów :grab: a potem jeszcze był wypadek w centrum i wracałam przez pół miasta, bo droga była zablokowana :wallbash: grejt

to na dobicie - trochę zimowych fotek :evil_lol: