Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Nie wybrzydza - on przed zjedzeniem czegokolwiek (nawet szyneczki) głeboko się zastanawia, wącha i sprawdza, a dopiero potem wchłania :evil_lol: helloł Fredek-zgredek :diabloti: o - taki jestem elegancki cukiereczek? Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 a i owszem jest :evil_lol: pottfór :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Bodziuś od prawie godziny już jest w domku i - o dziwo - jeszcze nie wpakował się na żadne łóżko ani fotel :crazyeye: Pierwsze kroki skierował oczywiście do... miski :evil_lol: wyjadł mięsko, zostawił ryż - bo chyba wiecie, że ryż jest niejadalny :lol: A obecnie uprawia sępienie przy stole, bo na stole jest pyszny kurczaczek, którego on oczywiście już zdążył spróbować ;) Bodziusiowi niestety powraca jego ropiejące oczko i znowu trzeba dawać okropne krople i smarować psakudnymi maściami :shake: No i stawy też już nie te... ale mordka cały czas tak samo fafluśna :loveu: :loveu: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ale musiało być radosne, piszczące powitanko!!!! :p :multi: :multi: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bodziulka napisał(a):Piszczące :hmmmm: :evil_lol: Nie ze strony Boxa oczywiście :evil_lol: . Nie widziałam jeszcze, jak Bodzio się cieszy ;) Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 :lol: Bodziek szybko sie z nami przywitał a potem dłuuugo (jakieś 20-30 minut) "czytał" okoliczne psie wieści... A potem wolał michę od mizianek :evil_lol: a teraz śpi i pieska budzić nie wolno ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bodziulka napisał(a): a teraz śpi i pieska budzić nie wolno ;) No, właściwy pies na właściwym miejscu :evil_lol: Śpioch-Box powrócił :multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Śpiąca królewna :sleep2::sleep: :wink: :megagrin: Quote
ola_k11 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 swietne to zdjecie z kapello mexicano :D i te z misiem sliczne Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Uwaga! Rzecz niewiarygodna, ale prawdziwa :lol: Box z własnej woli zszedł z fotela i udaje się na spacer :cool3: smaczek łapka szaliczek lizak :evil_lol: mam dość Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Śpiący królewicz :loveu: (o pardon, chyba, że to aureolka :cool3: :saint1: :saint1: :lilangel:) My też już śpimy :sleep2: :sleep2: (przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Cóż to za hierarchia łóżkowa :crazyeye: :lol: i to odwrotnieproporcionalna - większa na mniejszym łóżku ;) a czy to ja widzę tochę poszarpaną kanapę, czy to tam jakiś kocyk leży? Ania - i ta niemożnosć powstrzymania się jest idealnym powodem do założenia własnej galerii :diabloti: :evil_lol: Bo Boxio się obrazi i nie pozwoli już pookazywać swoich fotek, zwłaszcza z przybycia z wakacji :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bodziulka, to kocyk :oops: :oops: Poszarpanej kanapy raczej bym nie pokazała :evil_lol: Co do galerii to Box musi uzbroić się w cierpliwość ;) To jest na razie mój ostatni wieczór na dogo :bye: :placz: :placz: (ale będę wpadać, więc nowe fotki mile widziane :lol: ) Ucałuj fafluna :loveu: Quote
Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 popieram:multi::multi::multi:, czekamy na nową galeryjkę:evil_lol: Bodziulka, a czy od nas też przywitałaś Bodzia? Bo jak nie...:mad: Quote
AśkaK Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Bodziulka'] łapka :loveu: :loveu: :loveu: Bodziulka, uwielbiam tematykę Twoich zdjęć!:evil_lol: :lol: Nie tylko można na nich zobaczyć Boxia, ale też nóżkę trzymającą szopeczka, wywinięte uszko, łapkę...:lol: Daj fotecki z powrotu z wakacji!!!:mad: Reszta przecież może być później!Chcemy fotecki jak Bodzio wraca!!!:loveu: Quote
Bodziulka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Bodziuś został przywitany i odebrał zaległe mizianka, tak, że w tej chwili ma chyba nas dosyć i ukrył się za stołem :evil_lol: Co do fotek z powrotu - wszystko zależy od Ani i jej motywacji do założenia galerii :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 -Szłyszałeś o Żwirku? -O Żwirku? -Tak, o Żwirku!! -Ach, Żwirku...Co z Żwirkiem? -Żwirek kręci z Muchomorkiem! -Żwirek kręci z Muchomorkiem?!? :crazyeye: -Tak, z Muchomorkiem!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobaczcie, jak Wisła nisko opadła, jakie są łachy... działkowy Bodziuś - wygrzewanie na piasku w słoneczku :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Na koniec mizianka i mówimy wszystkim PAPA - spadamy do nauki :roll: :placz: :placz: do zobaczenia nie-wiem-kiedy :placz: :placz: :placz: Quote
AśkaK Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No i widzisz Bodziulka! Ania uciekła, Ty uciekłaś, nie wiadomo kiedy was znowu zobaczymy...A tu wszyscy czekają na ZDJĘCIA Z POWROTU !!!:diabloti: :mad: :lol: Zróbcie coś z nimi, bo jak nic uduszę obydwie!:diabloti: :lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 :evil_lol: No chwilowo jestem - ale to tylko na momencik ;) Ale jestem dumna z Bodzia - pogonił dziś ratlerka/pinczrka/coś takiego paskudnego małego, który wczoraj mnie obszczekał :lol: Wystarczyło, że się do niego zbliżył, a to małe coś zaczęło zwiewać :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Brawo Bodzio!!!:lol: To się nazywa klasa - wystarczy że spojrzał, a wróg już wiedział, że nie ma najmniejszych szans!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 :evil_lol: Ale jestem dziś pokręcona :shake: 8 godzin siedzenia i słuchania pierdołów :grab: a potem jeszcze był wypadek w centrum i wracałam przez pół miasta, bo droga była zablokowana :wallbash: grejt to na dobicie - trochę zimowych fotek :evil_lol: Quote
Recommended Posts