AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Bodziulka'] Botellyon - czyli picie na ulicy Strasznie mi się ten obyczaj podoba!:lol: A jak często tak można, na ulicy..?:cool3: [quote name='Bodziulka']świadomość nieposiadania najbardzioej debilnej miny wieczoru jest pocieszająca ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rzeczywiście chłopcy się popisali.:lol: Faaajna ta Hiszpania... Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='AśkaK']Strasznie mi się ten obyczaj podoba!:lol: A jak często tak można, na ulicy..?:cool3: codziennie :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rzeczywiście chłopcy się popisali.:lol: tia... :cool1: Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Co...co...codziennie???!:-o :lol: :multi: Jadę tam, zawijam kiecę i jadę no!:lol: Dlaczego u nas tak nie można?:obrazic: :sad: :lol: Człowiek chce się spokojnie ożywczego piwka w cieniu drzew napić, a tu miejska od razu pałą macha.:roll: Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Tam od 22 jest w sklepach prohibicja, i od razu ceny alkoholi w klubach rosną (minimum dwukrotnie). Hiszpanie zazwyczaj najpierw pija w domach, potem właśnie wychodzą na ulicę, żeby nie przepłacać w klubach, a na koniec, gdy już nie potrzebują dużo pić ;) idą do klubów :) No i tam jest inny klimat, troszeczkę cieplej, ale myślę, że z tym Polacy by sobie też jakoś poradzili :evil_lol: Quote
anetta Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Fajjna wycieczka:multi: ot taka przeciętna trzypasmowa droga krajowa Proste :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fontanna przy dworcu :happy1: Dobry patent :lol: A co z tą paradą jamników? :lol: Chcesz tam jechać? Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 nad paradą cały czas myślę - jest w niedzielę, ale ta pogoda mnie nie nastraja optymistycznie :shake: Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 to lecimy dalej z fotami z Hiszpanii :cool3: Schody Cordoby - układane we wzorki z kamieni Ulica 7 głów - powieszono tam ścięte głowy 7 dnieci znienawidzonego króla a to ja :evil_lol: a to posąg bez głowy Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 dno fontanny głowa wróciła ;) pomnik zwany Jezusem spod Latarnii :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 znowu fontanna przy dworcu a tureckiej restauracji (przy restauracji były łaźnie :razz:) i tu już chwila przed wyjazdem z Cordoby Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 foty robione przez okno cmentarz :cool3: Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 katedra w Maladze starożytny teatr Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ten "malutki" budynek z prawej to ratusz zamek na wzgórzu Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 katedra taka jestem malutka :cool3: Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 latarnia morska w Maladze i to by było na tyle Hiszpanii teraz będa Bieszczady i Słowacja Quote
Menrzuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ty to musiałaś mieć chyba wagon ciuchów :evil_lol: Tylko pozazdrościć wycieczki Quote
AśkaK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 CALINECZKA !!!:-o :lol: Aż mi się gorąco od tych zdjęć zrobiło!:p Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Ty to musiałaś mieć chyba wagon ciuchów :evil_lol: Ja? :crazyeye: nie tam - letnie ciuchy zajmują mało miejsca - więcej miejsca w walizce zajmowały pudełka ptasiego mleczka i... szkła :p Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 AśkaK napisał(a): CALINECZKA !!!:-o :lol: taki mały, taki duży, może śmiesznym być :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bodziulka napisał(a):Ja? :crazyeye: nie tam - letnie ciuchy zajmują mało miejsca - więcej miejsca w walizce zajmowały pudełka ptasiego mleczka i... szkła :p Szkło?:hmmmm: Po co Ci to szkło było?:lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 żebym miała w czym wodę ;) na plażę zabierac :evil_lol: a tak w ogóle to botellion jest w Fuengiroli kolo plaży :diabloti: Quote
anetta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Piekne widoki i okolice :loveu::loveu: Ta mała roslineczka :evil_lol: zajęła by mi cały pokój jeśli chciałabym ją trzymać w domu :evil_lol::evil_lol: A nie lepiej było plastik? :hmmmm: Quote
Bodziulka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 anetta napisał(a): A nie lepiej było plastik? :hmmmm: no niestety polskiej "wody" jeszcze nie sprzedają w plastikach, chyba, ze o czymś nie wiem ;) Hiszpańskie wino zmieszane z Fantą można kupic w plastikowych butelkach - i bynajmniej nie jest to typowy jabol :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Winko z fantą? We Włoszech kupowałam samo winko w plastiku lub w kartonie :lol: , ale o winie z fantą jeszcze nie słyszałam!:cool3: Dobre..?:cool3: Po co ja się pytam!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 ja win nie lubię ogólnie, ale to nie było złe ;) a mam czeskie winko w kartonie pod biurkiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts