Menrzuś Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Ja jej piszę, że jeszcze od tego gorąca wyparuje, a Ona, że tłuszczyku trochę wytopi, anoreksja jedna! :mad: :evil_lol: To po tym strajku tak zapadła się w sobie....Bodziulka-Bidulka :evil_lol: A teraz niech już się lepiej moczy (w znaczeniu pławi się), może troszkę nasiąknie :diabloti: Quote
Agga Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 BOdziulka donoszą, żeś chudziutka. [SIZE="5"]MASZ JEŚĆ!!!!!! INACZEJ TO SPIORĘ PUPĘ!!! Quote
Ania-Sonia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Chyba jej jeszcze 2 dni taplania zostały :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Bodziulka ma dużo przygód w tych wodach :evil_lol: Ale poczekajmy na bezpośrednią relację :cool3: Quote
Bodziulka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Wróciłam - cieszycie się :cool3: w 1 kawałku, chociaż niewiele brakowało, a bym straciła głowę na zjeżdżalni :evil_lol: nie jestem chuciutka, ani anorektyczka, ani nic takiego :diabloti: i się odmoczyłam :razz: tylko ta źródlana woda bardzo wysusza skórę i włosy :roll: Quote
mm.templum Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Bodziulka']Wróciłam - cieszycie się :cool3: w 1 kawałku, chociaż niewiele brakowało, a bym straciła głowę na zjeżdżalni :evil_lol: nie jestem chuciutka, ani anorektyczka, ani nic takiego :diabloti: i się odmoczyłam :razz: tylko ta źródlana woda bardzo wysusza skórę i włosy :roll: jasne że sie cieszymy:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: no proszę pierwszy jestem. Quote
Bodziulka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='mm.templum'] no proszę pierwszy jestem. :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Boooodziulka, ty żyjesz?!!!:-o :lol: ;) Już myślałam że cię jakiś niedźwiedź porwał...albo co...:lol: Quote
Imbirka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Helloł Bodziulka:multi::multi::multi::multi::multi: ty już wróciłaś na dłużej czy jeszcze się będziesz gdzieś szlajać?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 jeżeli będę szaleć, to gdzieś tu blisko, do schroniska lub na działkę ;) myślałam też o paradzie jamników w Krakowie ;) miałam się od dzisiaj zajmować suńkami bulabez, ale pozmieniały jej się plany i nie wyjechała i nie będę spała z 3 faflunicami :( Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 To kolejne foty z Hiszpanii - mam nadzieję, że nie będzie powtórek :oops: roślinność Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 plaża w Fuengiroli Botellyon - czyli picie na ulicy świadomość nieposiadania najbardzioej debilnej miny wieczoru jest pocieszająca ;) Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 i dzień po botellyonie ;) skały przy porcie Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 droga do Cordoby - ot taka przeciętna trzypasmowa droga krajowa ;) i stłuczka - Hiszpanie się śmieli, że robię fotki, bo u nas takich rzeczy nie ma - no nie ma, bo jak u nas się trzepną, to nie wiadomo jaka marka samochodu była ;) Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 plantacje oliwne park zabaw w Cordobie - bardzo dużo mają zabawek z wodą, żeby się schładzać, i oto plujące wodą drzewka ;) Fontanna w Parku Wydziału Weterynarii Meczet Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 domek koło meczetu ichniejszy Łuk Triumfalny Most Rzymski Ogrody w Twierdzy Alcazar Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 tubylcy ;) cytryny :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Pomarańczki lilie wodne - były w doniczkach :cool3: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Synagoga Meczet z daleka ;) Gostek z podmienioną głową ;) Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Ratusz - bardzo "gustownie" skomponowany z odkopanymi kolumnami rzymskimi ;) a tu byliśmy na kolacji któregoś dnia ;) jedna z głównych ulic koło godziny 17 :razz: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Fontanna przy dworcu Park Kolumba Gołębie chowają się przed słońcem :cool3: resztka dawnym murów typowa uliczka w centrum ;) Quote
Recommended Posts