Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Ja jej piszę, że jeszcze od tego gorąca wyparuje, a Ona, że tłuszczyku trochę wytopi, anoreksja jedna! :mad: :evil_lol:

To po tym strajku tak zapadła się w sobie....Bodziulka-Bidulka :evil_lol:
A teraz niech już się lepiej moczy (w znaczeniu pławi się), może troszkę nasiąknie :diabloti:

Posted

Wróciłam - cieszycie się :cool3: w 1 kawałku, chociaż niewiele brakowało, a bym straciła głowę na zjeżdżalni :evil_lol: nie jestem chuciutka, ani anorektyczka, ani nic takiego :diabloti: i się odmoczyłam :razz: tylko ta źródlana woda bardzo wysusza skórę i włosy :roll:

Posted

[quote name='Bodziulka']Wróciłam - cieszycie się :cool3: w 1 kawałku, chociaż niewiele brakowało, a bym straciła głowę na zjeżdżalni :evil_lol: nie jestem chuciutka, ani anorektyczka, ani nic takiego :diabloti: i się odmoczyłam :razz: tylko ta źródlana woda bardzo wysusza skórę i włosy :roll:

jasne że sie cieszymy:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
no proszę pierwszy jestem.

Posted

Helloł Bodziulka:multi::multi::multi::multi::multi:
ty już wróciłaś na dłużej czy jeszcze się będziesz gdzieś szlajać?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jeżeli będę szaleć, to gdzieś tu blisko, do schroniska lub na działkę ;) myślałam też o paradzie jamników w Krakowie ;)
miałam się od dzisiaj zajmować suńkami bulabez, ale pozmieniały jej się plany i nie wyjechała i nie będę spała z 3 faflunicami :(

Posted

droga do Cordoby - ot taka przeciętna trzypasmowa droga krajowa ;)

i stłuczka - Hiszpanie się śmieli, że robię fotki, bo u nas takich rzeczy nie ma - no nie ma, bo jak u nas się trzepną, to nie wiadomo jaka marka samochodu była ;)